|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 19 кві, 2026 15:45
ЛАД написав:... P.s. Вы там проводили аналогию с 1МВ. flyman уже ответил, что аналогия липовая - тогда была массовая принудительная мобилизация, численность армии превышала 5,3 млн. и никакой демобилизации. В окопах гнили одни и те же люди и выход из армии только на тот свет или тяжёлые ранения. Скорее, похоже на нашу ситуацию. И вы уж как-то договоритесь - а то один рассказывает, что революция результат успешного заговора германского Генштаба, а вы рассказываете о "толпах озверевших солдат, которые хлынули в столицу" (кстати, этого тоже не было, учите историю, не было сколько-нибудь заметного перемещения войск с фронта. Точнее, попытки были, но как раз с целью подавить революцию).
те, що в окопах одні й ті ж люди - ця ситуація, що в нас, що в руських. мобілізовані там напевне ще теж залишились. в нас до речі,звільнених полонених на фронт не відправляють на відміну від Раші. й гадаю, в нас немає оцих зеківських порядків, які встановилися в руськіх, власне як й загороджувальних загонів. трохи по-різному воюємо. в нас тут бахваляться, 200 тис в СЗЧ й що? а там два СЗЧшника в яму - битися за право завтра піти в наступ... про причини це не до мене, мені це не дуже цікаво. й що показує ваш совок головного мозку ЛАД, у людей можуть бути різні думки, це й є демократія. але можна по-різному оцінювати співпрацю ОУН та нацистів. а от виправдовувати агресора - тут вже не може бути двох думок... не було то не було. може й на штики нікого не піднімали? й я кажу більше як розважалися солдати вже в 18-20 роках, чи брешуть, не було ніякого червоного терору?  а ленін з троцьким казали, що був. ми ще побачимо умовний Вагнер на Рубльовці - буде цікаво 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 830 раз.
- Подякували: 1767 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 19 кві, 2026 15:47
Shaman Понятно. С вами можно говорить, только гороха наевшись. Одна публикация для вас не аргумент. В 2022 публиковались стамбульские угоды. Вы их тоже не видели/не доверяете. А хуже, например тем, что там не было претензий на территории, захваченные после 2022. И тогда не было столько убито людей и разрушено. В результате вы пофлудили, но на мой вопрос не ответили. Хотя я его выделил жирным. И цепляние к словам "вечная война". Понятно, что она не вечная. тем более, что я сразу писал: "очень долгая", "до краха России".
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 19 кві, 2026 15:48
budivelnik написав: ЛАД написав:. Если она пошла в полицию и получила оружие, должна была понимать, что пистолет выдают не для красоты.
Тебе також парторгом обрали щоб ти проводив політінформацію з допомогої якої совок міг ставати сильнішим і окуповувати більше територій своєю ідеологією.. І крім червоної книжечки . Тобі ж дали якісь додаткові блага, типу елітного санаторія, чи відпестки в липні... А ти що натворив? Розвалив совок.... От і виходить Той хто сам нічого не зробив- більше від інших викрикує про несправедливість...
не був він ніяким парторгом - там ще треба мізки було мати. моральні принципи були зайві, а мізки - потрібні. як побачили після розвалу, ЛАД теж визнаєте - якраз дуже вдало влаштувалися цинічні, але розумні. а ЛАД не зміг, тому зараз й хариться, нічого йому не перепало - а багато хто зміг...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 19 кві, 2026 15:49
budivelnik написав: _hunter написав: budivelnik написав:...... То тобі треба який рік? 2027 - але щоб твої внуки ще розхльобували неаявність агресивної педерації на своїх кордонах? Чи 2030 - і тоді внукам пофіг , бо Україна по чисельності і економічній міцності буде більша/сильніша від будь якого осколка педерації.
Та што ж у вашей братии все к "шоп у соседа корова сдохла" сводится?  В том 30м году к "кордонам/ВВП 91го" какое отношение будет? - меня, "почемуто", это больше интересует...
Ти мягке з холодним - не перемішуй.. В пуйла як і в громадянина СААХОВА тільки два варіанти Або він перемагає(саахов веде в Загс) Або його до прокурора в Гаазі(для саахова до районного прокурора)
И снова: "он/они/у него"... Так с ВВП по ППС к "кордонам 91го" - что будет-то? Шаман там с вопроса про финансирование слился тихонечько...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 19 кві, 2026 15:53
Shaman написав: _hunter написав: Shaman написав:ти задав кілька питань, я відповів. на мої питання - ти мовчиш
Не "відповів", а "я ж не ворожка"... Так ты мне мои же вопросы задаешь. Добавляя (для эпичности?) всякие пустопорожние "шалені"...
що ж ти так брешеш недолуго. я тебе запитав спочатку два питання - хто ігнорує перемовини та що ж робити в цьому випадку? потім запитав, чи розумієш ти рівень втрат Раші. ти не відповів на жодне. я відповів на твоє питання про вибори та про кордони. про фінансування це вже було третє питання.
Так и я тебе ответил уже: _переговоры_ были в Стамбуле. То, что происходит сейчас - следсвие Стамбула и следующего за ним "Плана Трампа". "рівень втрат" - нет: придуманные тобой фантазии я не понимаю - о чем я тебе, опять же неоднократно - повторял... Выборы/кордоны - то был один вопрос. Ну да то такэ...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 19 кві, 2026 15:56
ЛАД написав:P.s. Вы там проводили аналогию с 1МВ. flyman уже ответил, что аналогия липовая - тогда была массовая принудительная мобилизация, численность армии превышала 5,3 млн. и никакой демобилизации. В окопах гнили одни и те же люди и выход из армии только на тот свет или тяжёлые ранения. Скорее, похоже на нашу ситуацию. И вы уж как-то договоритесь - а то один рассказывает, что революция результат успешного заговора германского Генштаба, а вы рассказываете о "толпах озверевших солдат, которые хлынули в столицу" (кстати, этого тоже не было, учите историю, не было сколько-нибудь заметного перемещения войск с фронта. Точнее, попытки были, но как раз с целью подавить революцию).
натяк на "липову аналогію" терли пару разів, так як ображає почуття віруючих шаманів
-
flyman
-
-
- Подякував: 1638 раз.
- Подякували: 2882 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Нед 19 кві, 2026 15:59
ЛАД написав:Shaman Понятно. С вами можно говорить, только гороха наевшись. Одна публикация для вас не аргумент. В 2022 публиковались стамбульские угоды. Вы их тоже не видели/не доверяете. А хуже, например тем, что там не было претензий на территории, захваченные после 2022. И тогда не было столько убито людей и разрушено. В результате вы пофлудили, но на мой вопрос не ответили. Хотя я его выделил жирным. И цепляние к словам "вечная война". Понятно, что она не вечная. тем более, что я сразу писал: "очень долгая", "до краха России".
територіальне питання було серед невирішених питань. я пам'ятаю, що про реалії на землі руські кажуть з 2022 року. так ця публікація лише підтверджує - це були проєкти, які нічим не закінчилися, все одно були невирішені КЛЮЧОВІ питання. ми це побачимо й в інших публікаціях. більше всього цивільних загинуло в Маріуполі. ви хочете довести, що краще не воювати, чим воювати - яка неочікувана теза. але коли на тебе вже напали, й не збираються домовлятися - то треба воювати. бо інакше загиблих, арештованих та зниклих буде набагато більше. ми це вже теж обговорювали. я ще відповім  але ж ЛАД, ВАШОЇ відповіді теж немає. точніше, вона в нас однакова - вести перемовини, а поки не домовилися - доводиться воювати. й я, й й ви так кажете - так про що ми сперечаємось?.. нових умов, окрім того, що вже Раші запропоновані - ніхто сформулювати не може. фінський варіант, політична залежність - це все слова. як на мене, просто завуальована капітуляція. так й скажіть, але чомусь навіть на це мужності немає... й якщо ви так наполягаєте? я вже теж питав РАНІШЕ. а на які поступки взагалі пішла Раша? хоч одна? вони не будуть нас бомбити?
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 19 кві, 2026 16:09
_hunter написав: Shaman написав: _hunter написав:Не "відповів", а "я ж не ворожка"... Так ты мне мои же вопросы задаешь. Добавляя (для эпичности?) всякие пустопорожние "шалені"...
що ж ти так брешеш недолуго. я тебе запитав спочатку два питання - хто ігнорує перемовини та що ж робити в цьому випадку? потім запитав, чи розумієш ти рівень втрат Раші. ти не відповів на жодне. я відповів на твоє питання про вибори та про кордони. про фінансування це вже було третє питання.
Так и я тебе ответил уже: _переговоры_ были в Стамбуле. То, что происходит сейчас - следсвие Стамбула и следующего за ним "Плана Трампа". "рівень втрат" - нет: придуманные тобой фантазии я не понимаю - о чем я тебе, опять же неоднократно - повторял... Выборы/кордоны - то был один вопрос. Ну да то такэ...
сову на глобус майже натяг. але насправді поточні перемовини - це дійсно заслуга Трампа, він примусив сторони, в першу чергу Рашу, до перемовин. зараз вони знову забуксовали. й Стамбул тут ні до чого. але ти вже просто жонглюєш словами. я бачу - Україна готова до перемовин, Раша ні. що не так? тобто ти не бачиш, що Раша несе втрати внаслідок війни, навіть ті, що наш Генштаб публікує - це теж не втрати Раші, це мої фантазії? я правильно зрозумів? ти спеціально задаєш питання, які не мають відповіді - а потім, чого мені не відповідають. але щоб й цей аргумент забрати - так, фінансування буде. в яких розмірах й в якому форматі - це ще ніхто не знає. буде відстрочка/списання боргів. рівень фінансування буде достатній, щоб продовжити розвиватися після війни. за умови - всі наполегливо працюють - ТМ Будівельник. а ті хто лише розповідають та чекають, що за них хтось зробить - тут свалу не буде. негативний сценарій розвитку можливий. але те, що країна воює п'ятий рік дає вагомі підстави вважати, що є необхідна кількість людей - а це менше 50%, які витягнуть баласт ЛАДів, хунтерів та летусроків... а твої відповіді - 3:0. злився. заперечити нема чого, визнати теж не можеш...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 19 кві, 2026 16:12
_hunter написав: budivelnik написав: _hunter написав:Та што ж у вашей братии все к "шоп у соседа корова сдохла" сводится?  В том 30м году к "кордонам/ВВП 91го" какое отношение будет? - меня, "почемуто", это больше интересует...
Ти мягке з холодним - не перемішуй.. В пуйла як і в громадянина СААХОВА тільки два варіанти Або він перемагає(саахов веде в Загс) Або його до прокурора в Гаазі(для саахова до районного прокурора)
И снова: "он/они/у него"...
Ти хоч колись думаєш головою , а не тим на чому сидиш? Є БІЙ В БОЮ ДВІ сторони.... Ми пробуємо нанести ДРУГІЙ стороні максимальні втрати.... З досвіду останніх 12 років Війни -видно , що наша тактика використання нової зброї ПЕРЕМАГАЄ тактику ворога - закидування мясом.... Але сторін -ДВІ Тому НАША позиція буде залежати від ЇХ ДІЙ І чим швидше вони впадуть -тим нам краще. То як це тобі пояснити не згадуючи про ДРУГУ сторону? _hunter написав:Так с ВВП по ППС к "кордонам 91го" - что будет-то? Шаман там с вопроса про финансирование слился тихонечько...
А чого ти змішуєш ВВП і КОРДОНИ ? Перше з другим не взаємозалежне... Але є Різниця ВВП при кордонах 1991 буде рости швидше ніж ВВП з сьогоднішніми лініями протистояння. Тому знову до тебе Труси-Хрестик То ти за ріст ВВП ( значить за кордони 1991) Чи ти за падіння ВВП (значить за сьогоднішню лінію зіткнення) Тепер про фінансування Чим більше ЄС буде хотіти використовувати нас як санітарний кордон -тим довше і в більших розмірах нас будуть фінансувати.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 300 раз.
- Подякували: 3019 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 19 кві, 2026 16:23
Letusrock написав:Незрозуміло чому ти не можеш визнати що через дії/бездіяльність "ненавчених" загинуло на кілька людей більше ніж могло б.
Ти на мої питання надай відповіді, потім щось белькочи )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 549 раз.
- Подякували: 1261 раз.
-
-
Профіль
-
-
2