Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1750617507175081750917510 ... 17513>
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 13:58

За весь час війни педераційники примінили
Іскандер(балістика)______ - 1200 штук___КВО по хар до 5 метрів , в реалі 30м
Х-101____________________ - 1200 штук
Калібр морського базування___800 штук___КВО - по характеристика до 10м, в реалі до 50м
budivelnik

Подякував: 300 раз.
Подякували: 3019 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 14:00

Shaman написав:
  BIGor написав:
  Shaman написав:це вже буде стосуватися всіх.

В основному такі біженці - це не ресурс 18-60, а жінки, діти і пенсіонери, так що твоя укрорадість - лишня. Чи будеш оплачувати їм лікування, соціал і житло в Україні? Даю гарантію що зажлобишся.

......
й взагалі мова йшла про те, як всі поїдуть, коли відкриють кордони. от я й питаю - куди поїдуть?.. щось ніхто відповісти не може...

Казалось бы - "ехать народу некуда" - значит кордоны можно спокойно открывать. А почему не открывают? - щось ніхто відповісти не може...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 14:22

Alla77777 написав:Друзі, давно не заходила, трохи почитала по діагоналі, а куди пропав Успіх?

в його профілі в полі останній візит стоїть прочерк. А останнє повідомлення за кінець жовтня. Дуже дивно
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 14:28

Shaman написав:...............
ЛАД чим відрізняються дорослі люди від інфантилів?.. Ірану ядерна зброя потрібна не для захисту. вони самі про це неодноразово казали. окрема тема, шо шиїзм - це шлях мучеників, там є релігійні ідеї щодо того, що кінець світу треба влаштувати (знайду, дам посилання на статтю). й цим людям дозволити мати ядерну зброю?.. в кращому випадку, це буде інструмент шантажу світу й збереження диктатури, як в КНДР. ви бачите ознаки, що Корея збирається напасти на КНДР?

конкретно в цьому допису я кажу про ризик загроз, якщо Іран отримає зброю - це основна причина, чому Ізраіль пішов на цю атаку. ви особисто не бачите реальних загроз, що Україна в межах досяжності іранських ракет. ви ігноруєте, скільки українців ВЖЕ загинули від іранської зброї? це реальна загроза й для України теж...

я можу визнати свою відношення до сторін конфлікту США-Іран. а ви зможете? чи будете переконувати в своїй об'єктивності? :lol:

Вы бы меньше читали всякие статьи-пугалки.
Да, Иран хочет уничтожить государство Израиль. Но не евреев, как Гитлер. Но для этого совсем не нужно ЯО, этого можно добиться и обычным, особенно учитывая огромное превосходство в численности населения - разница существенно выше, чем у нас с РФ. И я тут как-то давал цитату о том, что в Иране была самая большая еврейская община и, оказывается, в Тегеране была синагога. И уничтожена она не мусульманами, а вполне себе христианскими бомбардировками США (или Израиля?)
О фетве Хоменеи об отказе от ЯО вы не слышали? Сегодня её статус пока не понятен, его сын её действие пока не подтвердил. Но и не отверг.
А для Израиля Иран, безусловно, представляет большую опасность. Даже без ЯО. Их я как раз вполне понимаю. Только не надо мне рассказывать сказки, что добрый дядя Сэм начал войну для защиты маленькой Красной шапочки (Израиля) от страшного и злого Серого волка (Ирана). Это можете рассказывать своим детям, если они у вас есть. Это, кстати, тоде ваша личная тайна, хотя о многих других здесь известно.
"свою відношення" я уже высказывал. И, в отличие от вас, прямо, без экивоков.
Прошлогодние бомбёжки я ещё поддерживал. Там были конкретные и достаточно ограниченные военные и ядерные цели.
Эта война началась в процессе переговоров, результат которых ещё был не ясен. Появление ЯО у Ирана завтра или через неделю не угрожало и переговоры следовало продолжать. Начало войны Штатами доказывает только то, что их интересовала совсем не возможность появления ЯО у Ирана. Так же, как в Ираке интересовало совсем не наличие ОМП.
А вы продолжаете свою политику - не высказывать ясно своё отношение, чтобы всегда можно было выкрутиться и сказать: "Дайте цитату. Я такого не говорил".

Поэтому и на мои 2 прямых вопроса вы так и не ответили.
Чтобы вам не искать, повторю:
1. Что мы (Украина) должны сегодня делать? Каким образом можно добиться мира?
2. Когда лично вы пойдёте в армию? При каких условиях? Когда надо будет защищать Львов? (Такого, конечно, не будет).
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 14:33

Faceless написав:
  ЛАД написав:Правда, не очень понял, как это - кобура за поясом?

Називається IWB (Inside the Waistband) holster - кобура для зброї всередині пояса
Типу таке: https://ibis.net.ua/zbroia/kobury/searc ... obryuchna/

Спасибо, но не думаю, что это настолько уж незаметно.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 14:34

Letusrock написав:
  Shaman написав:
  Letusrock написав:ти розрізняєш поняття біженство чи тимчасовий захист (про який мова в твоїй цитаті) з так званим "ВНЖ"?

так ВНЖ відразу не надають. який там відсоток в Німеччині? менше 10%? в інших країнах ситуація схожа...

не схожа абсолютно. Крім Німеччини і ще кількох країн, всі решта давно не плятять такі кошти щоб можна не працювати. Тому переважна більшість працездатних давно працюють і мають відповідні документи.
А якщо ти радієш що повернуться декретні мами, діти та напів-пенсіонери 55+, тоді ок
то вони волають - погана демографія. "повернуться декретні мами, діти" - теж погано...

ось так й виглядають люди, мета яких лише накидати - суцільна шиза :lol:

ще один "не бачить" незручне питання. куди поїдуть українці після відкриття кордонів, чим такі як ти, постійно лякають?
Shaman

Подякував: 830 раз.
Подякували: 1767 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 14:39

BIGor написав:
  Shaman написав:
  BIGor написав:В основному такі біженці - це не ресурс 18-60, а жінки, діти і пенсіонери, так що твоя укрорадість - лишня. Чи будеш оплачувати їм лікування, соціал і житло в Україні? Даю гарантію що зажлобишся.

я вже це роблю, сплачуючи податки. а ти? гадаю ні. твоїх батьків маю утримувати я зі своїх податків. а чо, нормальна позиція для бігунця...

й взагалі мова йшла про те, як всі поїдуть, коли відкриють кордони. от я й питаю - куди поїдуть?.. щось ніхто відповісти не може...

Ти нічого не платиш моїм батькам, зеро. Тому що ти і є зеро.

вони ще не отримують пенсію? тоді буду платити, коли почнуть отримувати - чи вони не мають права на пенсію? важкувато їм буде з таким сином...
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 14:44

_hunter написав:
  Shaman написав:
  BIGor написав:В основному такі біженці - це не ресурс 18-60, а жінки, діти і пенсіонери, так що твоя укрорадість - лишня. Чи будеш оплачувати їм лікування, соціал і житло в Україні? Даю гарантію що зажлобишся.

......

Казалось бы - "ехать народу некуда" - значит кордоны можно спокойно открывать. А почему не открывают? - щось ніхто відповісти не може...

вмикаєш режим тупий троль? зараз режим захисту для українців ЩЕ діє, тому їхати є куди - куди зараз ідуть ця молодь. але коли прийде час відкривати кордони, цей режим скасують.

питання - куди поїдуть, коли цей режим захисту буде скасовано?..

так зрозуміло? :lol:
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 14:53

Letusrock так, бачила. Знаю, що він (Успіх) служив в ЗСУ, часто нам писав. І Холяву давно не бачила (з цікавістю завжди його читала, відгукніться))
Alla77777

Подякував: 39 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 кві, 2026 14:59

Shaman написав:..........
це ви мені розповідали про реальний світ без правил та рожевих окулярів. тримайте в обидві руки. що тепер за питання - а Іран за що? в цьому випадку всі притомні люди розуміють, за що Іран. й моє припущення, пересічні іранці легко поміняли б можливість бомбити Ізраіль на нормальну економіку - але хто ж їх питає.

тому так США в ПОРУШЕННЯ міжнародних законів приводить Іран до тями. як на Дикому Заході. всі досягнення в міжнародних відносинах останніх 80 років після 2СВ спустили в унітаз. маю надію відбудують нові правила - але для цього треба ще й Рашу привести до тями. й якщо Китай не нападе на Тайвань...

що ЛАД, не подобається жити в "реальному" світі? може краще за правилами, існування яких ви так вперто заперечували?..
Вы уж как-то определитесь - вы признаёте, что я правильно писал "про реальний світ без правил та рожевих окулярів" или будете продолжать смотреть на США, как на "сияющий град на холме", который борется против "мирового зла" за всё хорошее и доброе?
Какие "досягнення в міжнародних відносинах останніх 80 років після 2СВ" Ирае "спустил в унітаз"? Или это вы так о США? :shock:
А "за правилами" жити, може, й краще, вот только надо помнить, что все эти правила легко нарушаются, когда нужно и когда для этого есть сила.
"Рашу до тями" приводить будете ядерной войной?

А подобається - не подобається жити в "реальному" світі...
Мы все в нём живём.
Только можно жить с открытыми глазами, понимая, где живёшь, а можно одеть розовые очки и представлять, что живёшь в Царстве Божием.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1750617507175081750917510 ... 17513>
Форум:
+ Додати
    тему