Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 17541175421754317544>
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 22:39

Re: Напад росії і білорусі на Україну

candle645 написав:Це (принаймі поки-що) - зовсім не реальність, а лише слова підозрюваної, причому аж через 3 дні після злочину, ймовірно вже після того як вони разом з адвокатом продумали лінію захисту.
У Львові сидить в Сізо Зінченко, який вбив Фаріон і поки що його ніхто на дибі не розіпяв, він то голодує, то пробує демостративно повіситись ... і нічого йде суд і там розбираються

А тут комусь заїло що Дівчинка-поліцейська розповідає що побігла за аптечкою...
Так може вона ТОЧНО побігла за аптечкою і тепер СУД вислухавши покази свідків може це прийняти а може відкинути...
Ти -точно не суддя і точно знаєш в рази менше що там було, тому точно НЕ маєш права СТВЕРДЖУВАТИ що поліцейська винувата
ПС
ти навіть припускати можеш з певними оговорками типу
на мою думку
мені здається
можливо так....

ПС
по іншим повідомленням
Так як я був дотичний до стрілкового спорту на протязі практично десяти років+5 років в армії - можу засвідчити -жінки ПРИРОДЖЕНІ снайпери......
Але НЕ ВСІ , а тільки ті, які цим роками займались
Пояснюю
Мужики схоплюють швидше ( і в більшій відносній масі стрілкову справу) але ДО ЯКОГОСЬ РІВНЯ
Жінки БОЯТЬСЯ зброї , тому навчити їх стріляти (особливо напочатках)-в рази складніше, але це не стосується тих жінок яким СПОДОБАЛОСЬ....
Такот
Якщо сподобалось стріляти 100 мужикам і 100 жінкам
То серед мужиків
20 будуть стріляти так собі, 50 добре, 20 дуже добре і 10 снайпер
Серед жінок яким сподобалось
5 будуть стріляти так собі, 30 добре,50 дуже добре і 15 снайперів
Не претендую на істину в останній інстанції - але просто маю певний досвід спостережень.
budivelnik

Подякував: 300 раз.
Подякували: 3021 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 22:46

candle645 написав:
  pesikot написав:
ты натрындел, что полицейская сбежала. сильно злорадствовал по этому поводу

реальность оказалась совсем иной

Це (принаймі поки-що) - зовсім не реальність, а лише слова підозрюваної, причому аж через 3 дні після злочину, ймовірно вже після того як вони разом з адвокатом продумали лінію захисту.
Патрульна Дудіна в суді розповіла про перші хвилини після теракту в Києві.
Вона додала, що вони з напарником узгодили, що вона повернеться до авто по аптечку і намагатиметься зателефонувати до швидкої допомоги.
...
Пораненого 12-річного хлопчика патрульна відвела до найближчого ресторану, де вони чекали на лікарів.

За її словами, дитину передали першій кареті швидкої допомоги, яка прибула на місце. Водночас Дудіна зауважила, що медики не виходили з автомобіля, а пораненого на кушетку заносили бійці допоміжного екіпажу патрульних. Хлопчик залишив місце події першим.

«Я з ним пробула до приїзду швидкої допомоги. Я була поруч із ним. А він задавав питання: „Де моя мама?“.

І жодного слова про те, що вона надала йому медичну допомогу...
Сподіваюсь слідство з"ясує навіщо підозрювана Дудіна "повернулась по аптечку", якою навіть не намагалась скористатись.

А поки-що маємо слова "Очільника Нацполіції" Івана Вигівського проти слів підозрюваної:
«Ми подивилися на цю ситуацію і зрозуміли, що є певні недопрацювання, в тому числі саме з боку дій поліцейських. Справа не в тому, що вони просто побігли, є внутрішні протоколи і вони їх не дотримались. Ми це зараз розбираємо. Але те, що вони не врятували дитину, те, що вони вчинили так ганебно і неправильно — це проблема. Вони мали допомогти дитині та застосувати зброю відносно стрільця», — сказав він.

Там все навіть ще цікавіше:
Поруч був хлопчик маленький, я спілкувалася з ним. Я побачила кульове поранення в голову за лівим вушком», — розповіла патрульна.

Правоохоронниця викликала медиків і наголосила, що постраждалих із травмами голови не можна було рухати до приїзду фахівців.

Але нежважаючи на це, підозрювана
Пораненого 12-річного хлопчика патрульна відвела до найближчого ресторану, де вони чекали на лікарів.
candle645

Подякував: 39 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 23:15

ЛАД написав:В чём ещё вы видите разницу в обязанностях, кроме військового обовʼязку?

Вы имеете ввиду разницу между правами и обязанностями граждан Украины? Воинская обязанность для мужчин - единственная известная мне обязанность по гендерному признаку. Никаких "женских" обязанностей законодательство Украины не предусматривает и не связывает наличие прав с их выполненением. Несмотря на существование гендерных стереотипов и по отношению к женщинам также, ни одна украинка не обязана этим стереотипам соответствовать и каждая сама решает как ей прожить жизнь. Поэтому наличие воинской обязанности у мужчин - единственная разница в обязанностях граждан Украины.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 23:26

Hotab написав:tumos

этот ребус вы мне предложили в
обсуждении умения владением оружия.

Ні, ви зараз свідомо брехливо виправили цитату. Перед постом про будівельника нема вашого імені в моєму повідомленні. 😅
А отже і стосується моя відповідь того, хто був процитований. А це не ви))

Вот полный текст вашего сообщения.
Обращаетесь ко мне по теме владения и рассказываете про какого-то инсультника.
При этом утверждаете, что я сознательно и брехливо правлю ваши цитаты.
Понятно, что мой пост вас триггернул, но держите себя врамках приличия.

Если решили пострелять из оружия знакомые hotab(a) в лесополосе по бутылкам, то может быть и не очень сложно. Не знаю.

Який звʼязок «знайомі Хотаба стріляли в лісі » і «складна/не складна навичка»?

У меня знакомого (бывшего) - после инсульта годным признали..

Це означає, що якщо будівельника не взяли, то він здоровіший?
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 191 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 23:32

tumos

Так і є.
Слово tumos не стоїть перед топіком про «інсультника», як ви спробували це брехливо принести вище .
Там де воно стоїть, там питання до пана «tumos”. Там де цього слова нема, це питання не обовʼязково до нього.
А ви подумали що до вас, да? 😅
Нічого, тепер ви знаєте як це працює ))

А от як працює логіка «знайомі Хотаба стріляли в лісі» отже «стрільба це простий навичок» ви поки що не змогли розказати ))
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2604 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 23:48

Water написав:Ось вакансія
https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/rabota ... 0kFr0.html
візбмуть вони жінку?
А ці?
https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/rabota ... 0iWI0.html

Почему нет?
Я знаю женщин, которые работают на тяжёлых грузовиках. Ездят по Киеву.
С поиском работы у них проблем не было.
А с легковой совсем просто. Есть даже служба такси, куда водителями не берут мужчин, причем появилась она ещё до полномасштабки.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6525 раз.
Подякували: 21775 раз.

Профіль

136
84
39
2
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 23:52

budivelnik написав:Якщо сподобалось стріляти 100 мужикам і 100 жінкам
То серед мужиків
20 будуть стріляти так собі, 50 добре, 20 дуже добре і 10 снайпер
Серед жінок яким сподобалось
5 будуть стріляти так собі, 30 добре,50 дуже добре і 15 снайперів
Не претендую на істину в останній інстанції - але просто маю певний досвід спостережень.

Женщины действительно считаются лучшими снайперами, но не из-за превосходства в умении стрелять. Женщины лучше умеют ждать.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6525 раз.
Подякували: 21775 раз.

Профіль

136
84
39
2
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2026 23:54

Так і є.
Слово tumos не стоїть перед топіком про «інсультника», як ви спробували це брехливо принести вище .
Там де воно стоїть, там питання до пана «tumos”. Там де цього слова нема, це питання не обовʼязково до нього.
А ви подумали що до вас, да? 😅
Нічого, тепер ви знаєте як це працює ))

А от як працює логіка «знайомі Хотаба стріляли в лісі» отже «стрільба це простий навичок» ви поки що не змогли розказати ))

Это вы обратились ко мне.

Согласен, выезжали далеко в лес оттачивали мастерство, это уже не о простом умении.

Все что ниже в посте не обязательно ко мне. Вот так оно работает. ))
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 191 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 кві, 2026 00:03

tumos

Все что ниже в посте не обязательно ко мне. Вот так оно работает. ))

Саме так. Далі - не обовʼязково до вас. Тоді очевидно є інші маркери, що саме таки до вас. Наприклад цитата саме ваших слів , якщо ви в стані впізнавати свої слова, звичайно ))
Але якщо ви бажаєте не помічати , що питання таки до вас , то хіба ж я можу вас змусити 😅

Я ж загалом то чому і спитав «у вас там все нормально?», бо слова , адресовані не вам - ви для чогось собі берете. А цитати ваших слів вам не вдається розпізнати .
Але можете не відповідати, адже я не поставив вдруге слово tumos 😅
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2604 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: П'ят 24 кві, 2026 00:16

АндрейМ написав:
  ЛАД написав:В чём ещё вы видите разницу в обязанностях, кроме військового обовʼязку?

Вы имеете ввиду разницу между правами и обязанностями граждан Украины? Воинская обязанность для мужчин - единственная известная мне обязанность по гендерному признаку. Никаких "женских" обязанностей законодательство Украины не предусматривает и не связывает наличие прав с их выполнением. Несмотря на существование гендерных стереотипов и по отношению к женщинам также, ни одна украинка не обязана этим стереотипам соответствовать и каждая сама решает как ей прожить жизнь. Поэтому наличие воинской обязанности у мужчин - единственная разница в обязанностях граждан Украины.

Верно.
Но в том вашем посте - viewtopic.php?p=5950897#p5950897 - прозвучало, если я правильно понял, что вы, вроде, признаёте объективное гендерное неравенство на фронте. Во всём остальном, как вы опять же совершенно верно пишете, гендерного неравенства прав и обязанностей никакие законы не предусматривают.
Хотя опять же, вы совершенно правы, существуют гендерные стереотипы. Но это такое, такие стереотипы изживаются достаточно медленно, даже не годами, а десятилетиями. А то и дольше.
Но если всё так и единственное гендерное неравенство это воинская обязанность, но это обусловлено объективными причинами, то о чём вы спорите?
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 17541175421754317544>
Форум:
+ Додати
    тему