ЛАД написав:Вы меня неверно поняли. Я не считаю, что "в 19 зробив єдино правильний вибір". Я считаю, что в 19 не было реального варианта для єдино правильного вибору. Выбор Порошенко или Тимощенко был бы ничем не лучше, а, возможно, в чём-то и хуже.
Было бы хуже ? Даже не знаю, что могло быть хуже нынешней ситуации )
ЛАД написав:Не уверен, что Порошенко или Тимощенко не свалили бы из Киева в марте 22.
Старая методичка Начиная с 2014 года, Порошенко стабильно 2 раза в год "сбегал с Украины"
ЛАД написав:Зеленского выбирали как антитезу армовиру.
То есть, мова - це не головне Но русский язык ты постоянно защищаешь и врёшь о каких-то "притиснениях русскоязычных"
Hotab _hunter намекает, что "бусики" легко могут превратиться в "воронки". Но я в это не верю. Для этого нужно слишком много разного, чего у нас и близко нет. Наличие "структуры" явно не достаточное условие.
ЛАД написав:Вы меня неверно поняли. Я не считаю, что "в 19 зробив єдино правильний вибір". Я считаю, что в 19 не было реального варианта для єдино правильного вибору. Выбор Порошенко или Тимощенко был бы ничем не лучше, а, возможно, в чём-то и хуже.
Было бы хуже ? Даже не знаю, что могло быть хуже нынешней ситуации )
ЛАД написав:Не уверен, что Порошенко или Тимощенко не свалили бы из Киева в марте 22.
Старая методичка Начиная с 2014 года, Порошенко стабильно 2 раза в год "сбегал с Украины"
ЛАД написав:Зеленского выбирали как антитезу армовиру.
То есть, мова - це не головне Но русский язык ты постоянно защищаешь и врёшь о каких-то "притиснениях русскоязычных"
"Это же другое" )
це тактика росіянина: коли щось стверджуєш -то додаєш до фактів свої хибні домисли приклад: Тимошенко або Порошенко
Тимошенко корумпована політикиня, яку дійсно не можна було допускати до влади після 1999року (вбивство Гетьмана, справа ЄЕСУ)
Ключові результати першого туру (31 березня 2019 року) Володимир Зеленський: \(30,24\%\) (понад 5,7 млн голосів). Петро Порошенко: \(15,95\%\) (понад 3 млн голосів). Юлія Тимошенко: \(13,40\%\). Юрій Бойко: \(11,67\%\). Анатолій Гриценко: \(6,91\%\)
серед кандидатів був лише один проукраїнський політик, ну Вова був і є взагалі не політик (тому нічого нікому не винен, це він так сам сказав)
ЛАД написав:Залужного или Буданова прошу не предлагать, за них точно не проголосую. Мадьяра тоже не надо.
тоді за Стерненко? ні... ти прихильних "руського миру", твій кумир Євген Мураєв знаєш де зараз?в Пекіні
........... Діяльність: На початку 2025 року дав інтерв'ю з Китаю, де висловлював проросійські тези, включаючи заклики до переговорів.
Екснардеп заявив, що у Піднебесній почувається безпечно після того, як Україна відкрила низку кримінальних проваджень
Капитан, то, что ваш кумир Стерненко, давно понятно. "Каков поп, таков и приход." И если для вас "заклики до переговорів" это "проросійські тези", то могу посоветовать только одно - берите под ручку шамана и вперёд в ТЦК и на фронт. В штурмовики. Несмотря на ваш возраст. Верю, что ваша сила духа и воля к победе всё переборют.
ЛАД написав:Hotab _hunter намекает, что "бусики" легко могут превратиться в "воронки". Но я в это не верю. Для этого нужно слишком много разного, чего у нас и близко нет. Наличие "структуры" явно не достаточное условие.
вони вже воронки. Тільки поки не для всіх прошарків суспільства). Феномен воронка в чому? В роботі поза правовим полем, та в тому що ніхто не може бути певним, що за ним не приїдуть. Понятно що загрози різного ступеня, но це не так важно. Більш важливо щоб загроза була не прогнозованою тоді люди бояться висовуватись і йти в розріз лінії партії. Основа масового терору не масовість, а непевність, що такого не станеться "маленьким українцем" А те що поки бють босими руками і не мають права в дім заходити це рєбячєство, дєтська болєзнь.
Letusrock написав:тому їх кількість подвоїлась навіть при заявлених втратах.
Яка різниця в кількості мікробів? якщо хвороба починає виліковуватись.. Було в москалів в 2022 році 200 000 армія - захопили 20 000+км2 ... і обявили мобілізацію бо армія яка захопила-кудись зникла Стало в москалів в 2023 вже 400 000 армія... але захопила чомусь 10 000 км2 і знову кудись пропала Прийщов 2024 в москалів вже 600 000 армія...яка чомусь захопила всього 4300 км3 Потім прийшов 2025 - в москалів 700 000 армія яка захопила 3600км2 але втратила Сірію Сьогодні 2026 в москалів 800 000 армія...яка втратила 300 км2... і разом з км2 втратила експорт нафти , чорноморський флот , і африку...
То може кількість довбнів ( таких як ти тут море,..) не дорівнює якість?
Прохожий написав: цікаво як ти з побратимами спілкуешся...
Цікаво? а ти сам якомусь відпускнику розкажи про те що будуть 400 тисяч зарплата, і в цьому році поетапна демобілізація побачиш як спілкуються і шо думають про потужного піаніста та й решту пасівних патріотів. Жаль Фріза давно нема, інтересно було б з ним поговорити про довіру до влади і план перемоги. Він доброволець. а в побратими мені вже років 3 бусифікованих привозять...
Banderlog написав:З хєрапто 1300? перебирайся мешкати за 80 чи мож ти думаєш що з зсу теж всі мешкають за 150 км від фронту? Представ собі основна маса живе в аренді, тіньовій неоподаткованій
Він тілько командіром корабля піде служити.
Поясніть мені-чого Ви оба причепились не до тих? Я тільки що пригнав авто з словацького кордону.. це рахується ? там 250км до Львова.... Зараз цей пригнаний чобіток у Львові підшаманять і він поїде до Вас.... То що , коли я буду проїзжати Київ-то саша мене прокляне, а як підїду до констахи то бандерлог почне фігвами в мою сторону крутити?
Повірте ,в 60 років , навіть така проста операція як перегон авто на 300 км..... якщо перед цим виїхав з Львова в 5 ранку, до 10 був в Ужгороді, а авто забрав в 03 ночі.. бо митниця і так далі.... - завдання не з легких і треба буде добу/дві відлежуватись...
Тому хочете когось повиховувати-є летусорк. є андрійМ є андрій777 а флайман... От їх і вчіть уму/разуму, Вам з ними жити, а не мені.
Slon_Nosov написав:більшість блогерів цей конфуз з міндичем намагається не помічати, та й населення мабуть так всралось з вибором у 2019 що зараз каще мовчати, а ніж усвідомити кого привели до влади. навіть тут про все що завгодно крім якогось "володі" з записів міндіча. сумно... цікаво, як в них прийдеться забрати владу, бо більшість зеленої чуми можна садити за держзраду та мародерство під час війни. а самі вони не підуть...
та хз. Он ЛАД досі вірить, що він в 19 зробив єдино правильний вибір. fler або справді сліпо вірить, або майтерно прикидаєтсья дурочкою. Та й ще дехто... А щодо "забирати владу" - якщо чесно не бачу серйозної проблеми. Населення втомилося від війни, тому вибори і зміна влади після її завершення - це прям єдиний варіант.
перш ніж ЗАБИРАТИ вирішіть кому передасть, або що на СЕБЕ візьмите... В противному разі, через пару місяців отримуєте нових корупціонерів... і не допоможе що це наприклад Мадьяр.... адже ЙОГО СЬОГОДНІШНЯ слава повязана з тим що він СВОЇ гроші вклав у ВІЙНУ (разом з своїм життям) , тому коли війна закінчиться, то Ви передаши наприклад ЙОМУ владу що будете від нього очікувати? Щоб він з допомогою дронів навчився давати звіздюлей неробам? - так це перевищення службових( хоча й ефективне рішення) чи щоб він кума летусорка прокурора-навчив(змусив) захищати правду а не кума?