|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 03 тра, 2026 08:01
Hotab написав: Та повно. Навіть на цьому форумі гляньте їх скільки. Є (були) в ЗСУ одиниці, решта - професійні цивільні, як себе вважає пан Demian і не тільки . 🤭 як до 73% його лохторату, які так і не второпали, що накоїли у 2019
То пан Шмідт мабуть непросто жити в ненависті до людей що оточують.. Вони то канєш помилились, в більшості ніколи цього не визнають, але ж все одно вони поряд, з ними треба якось співіснувати.
На форумі здебільшого пенсіонери чи передпенсійні розминаються. А ЗСУ чи Убд різко зменшилось, тут декого згадували час від часу, а я би ще з десяток привів, що якось зійшли з форуму. І дуже добре, якщо сам форум їм якось став не цікавий, а не з інших причин. По "лохторату", то хоча в історії імовірності не розглядають, але маю припущення, що можливо війни в такому форматі взагалі би не було, за іншого вибору. Рекомендую, Ладу зокрема, хоча в чомусь когось переконувати даремна справа, вчорашній "Суботній політклуб" де дуже доступно Портніков на початку пояснює причинно-наслідкові 2019 р. і з теперішньою ситуацією:
-
Ой+
-
-
- Подякував: 111 раз.
- Подякували: 1171 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
5
Додано: Нед 03 тра, 2026 08:17
ЛАД написав: Shaman написав: ЛАД написав:... Я надеялся, что, может быть, война выдвинет нового лидера. Такое в истории бывало. Неважно, Наполеона или Жанну д'Арк. Но... не случилось. Я несколько раз спрашивал здесь, кого форумчане могут предложить на роль президента. Реальной кандидатуры так и не увидел. Или опять: "Гірше, аби інше"? Будем наступать на те же грабли? Залужного или Буданова прошу не предлагать, за них точно не проголосую. Мадьяра тоже не надо.
так це не означає, що такої кандидатури немає - ви просто знову НЕ БАЧИТЕ  оскільки проросійських кандидатур не буде, то ви звісно й не будете далі бачити..
Имя, сестра! Имя!" Чем пургу гнать и "личные наезды", назовите вашу кандидатуру.
правильно кажете ЛАД - залишайте особисті накида  дивиться ЛАД - в нас демократія, тому назвати ім'я людини, за яку можна голосувати задовго до виборів - то марна праця. це в Раші відомий переможець виборів 2030 моя кандидатура - умовний Притула. людина, яка під час війни робила корисну справу, а не займалася піаром. як ви та ще дехто намагається применшити роль волонтерів, вони роблять ДУЖЕ велику справу, й інколи підштовхують державу в правильному напрямку. чому умовний? бо це може бути не Притула, Стерненко, ще хтось. й так, організувати таку мережу - це складна справа, треба мати чималий організаторський хист... військовий на чому держави в мирний час - як на мене не найкращий вибір, але... якщо переможе Залужний питань не маю. ба більше може за нього й голосуватиму - але це вже номер 2. може не Залужний, ще хтось. за кого не буду - за Зе, за Тимошенко. за всіх цих нащадків ПР/ОПЗЖ/Опоблоків -ці люди принципово не зможуть вивести Україну на правильний шлях. Порошенко - треба думати, можливий варіант. я би взагалі міг за Авакова голосувати за можливості  так зрозуміла позиція? чи у вас людина має мати лише одно вождя/царя?  демократія так не працює
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 03 тра, 2026 08:21, всього редагувалось 2 разів.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 830 раз.
- Подякували: 1768 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 03 тра, 2026 08:19
Hotab написав: Schmit написав:як до 73% його лохторату, які так і не второпали, що накоїли у 2019
То пан Шмідт мабуть непросто жити в ненависті до людей що оточують.. Вони то канєш помилились, в більшості ніколи цього не визнають, але ж все одно вони поряд, з ними треба якось співіснувати.
Непросто, особливо якщо знати, чия дурість призвела до сьогоднішнього стану речей. Ще важче розділяти їх безпідставний оптимізм, потужнічання і віру в чудо, розуміючи, чим це все закінчиться.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 83 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 тра, 2026 08:35
prodigy написав: Shaman написав: ЛАД написав:... Я надеялся, что, может быть, война выдвинет нового лидера. Такое в истории бывало. Неважно, Наполеона или Жанну д'Арк. Но... не случилось. Я несколько раз спрашивал здесь, кого форумчане могут предложить на роль президента. Реальной кандидатуры так и не увидел. Или опять: "Гірше, аби інше"? Будем наступать на те же грабли? Залужного или Буданова прошу не предлагать, за них точно не проголосую. Мадьяра тоже не надо.
так це не означає, що такої кандидатури немає - ви просто знову НЕ БАЧИТЕ  оскільки проросійських кандидатур не буде, то ви звісно й не будете далі бачити..
в світогляді ЛАДа кандідат в президенти України має бути щось на зразок Зеленського(помірковані політичні погляди, не Бандера, а краще як Мураєв)
Це з чого ти взяв про погляди Потужного? Вони нічим від поглядів Шоколадного не відрізняються  та і в Залізного генерала те саме- Армовір.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 03 тра, 2026 08:40
Banderlog написав:Вони нічим від поглядів Шоколадного не відрізняються  та і в Залізного генерала те саме- Армовір.
Кожен з нас - сходить з розуму по своєму... Тому Якщо артист - то буде будувати театр (гарна сцена..всі сміються...про те що треба працювати -ніхто не памятає) Якщо бізнесмена - буде будувати бізнес ( всі гроші в заводи , обрізати халяву для халявщиків.... - хантер(фоайман,андрійчики) на вухах... це ж як їх ЗМУШУЮТЬ працювати.... ) Якщо військового - буде будувати армію ( це гірше театру бо не смішно , і гірше бізнесу, бо ефективність там до дупи, головне щоб всі строєм ходили) От з цього й треба виходити. Поставити СОБІ ПИТАННЯ -ЩО ХОЧУ і на це поставлене питання СОБІ дати відповідь...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 301 раз.
- Подякували: 3033 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 03 тра, 2026 08:42
Shaman написав:так зрозуміла позиція? чи у вас людина має мати лише одно вождя/царя?  демократія так не працює шо ти знову чешеш? Яка іще демократія, коли політичне поле повністю зачищене олігархами, ідеологічні партії або приватизовані аба захоплені рейдерським шляхом.
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 03 тра, 2026 08:44
ЛАД написав:... Я поехал туда, куда послали. ... З чергами ухилянтов так же, как с сортами дерьма, разбираться не собираюсь. По мне, так хрен редьки не слаще. Надо понимать так, что вас просто "ще не спіймали"?
я просто вам пояснюю очевидну річ - не треба вирішувати за інших. а то чим голосніше хтось розповідає, хто чим має займатися, тим потім виявляється ця ж людина свого часу робить зовсім по іншому. за вашою ознакою, ви теж "сорт дерьма" - бо теж не на фронті. а так держава встановила певні правила, й треба їх виконувати та боротися з порушеннями - бо так, відстрочки зараз напевне більш купуються, бо оформити реальну - ще той квест... ні, мене не "не спіймали" - але не збираюсь вам звітувати про себе. вже один раз відповів на цю тупу розводку - результат передбачуваний. але ви все хочете від мене ще більш особистої інфо  й ще ЛАД, я розумію, на анонімному форумі ви дуже сміливий. АЛЕ - поясніть що значить "вели себя хоть немного скромнее". що вам не подобається? що спілкуюся з вами українською? чи те що називаю Рашу рашистською (нацистською) державою? чи в тому, що бачу розвиток України в Європі та подалі від Раші? що не подобається? а якщо не зможете пояснити, то прикрутить свій борзометр - а то вік вас не захистить 
Не подобається то, что вы занимаетесь наглой демагогией и крайне недобросовестно ведёте дискуссию, приписывая оппоненту не просто то, что он не говорил, а то, что он прямо опровергал. Из всего перечисленного я отвергал только ваше абсолютно ложное утверждение, что "Раша нацистська держава". Нацистской она не может быть по определению в силу крайней разнородности населения. Попытка ввести там нацистскую идеологию приведёт к быстрой гибели государства. О "борзометре" я уж промолчу.
ви ж розумієте, що такі речі треба доводити. так накинути може будь-який дурень - що власне й відбувається. вам не подобаються ті може й не дуже очевидні, але зрозумілі більшості розумних людей, ідеї? які не вписуються у ваші радянські наративи, в яких вт досі живете? так спробуйте довести їх хибність - зазвичай ви зливаєтесь "не буду отвечать","не вижу смысла","не буду тратить время", о нове "отвечать на вопросы надоело". бо важко заперечувати очевидні речі, але визнати їх не дозволяє віра, яка як відомо не потребує доказів. а на форумі докази потрібні - тому без доказів саме ви ЛАД демагог та балабол так, для Раші це тупик - але варіантів в них не так багато. вони вже розбуркали цей печерний націоналізм. добре, не будемо сперечатися в термінах - як ми назвемо ідеологія, де заперечується право на існування іншої нації, в нашому випадку - українців? рашизм? не проти цього терміну. а про умови миру й що таке "антиросійська" політика - поговоримо окремо
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 03 тра, 2026 08:45
budivelnik написав:Поставити СОБІ ПИТАННЯ -ЩО ХОЧУ і на це поставлене питання СОБІ дати відповідь...
всі вони будують одне і те ж. Колоніальну державу. План нахапати грошей і поїхати жити в лондон. Жодної різниці. Політичні гасла і риторика не мають жодного значення, єдина між ними різниця в професійності.
Востаннє редагувалось Banderlog в Нед 03 тра, 2026 08:48, всього редагувалось 1 раз.
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 03 тра, 2026 08:46
Banderlog написав: Shaman написав:так зрозуміла позиція? чи у вас людина має мати лише одно вождя/царя?  демократія так не працює шо ти знову чешеш? Яка іще демократія, коли політичне поле повністю зачищене олігархами, ідеологічні партії або приватизовані аба захоплені рейдерським шляхом.
що за фантазії? які олігархи? РЛА чи може ІВК?  може ти не помітив, але під час війни вплив олігархів значно скоротився, якщо взагалі не зник..
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 03 тра, 2026 08:51
Shaman написав: Banderlog написав: Shaman написав:так зрозуміла позиція? чи у вас людина має мати лише одно вождя/царя?  демократія так не працює шо ти знову чешеш? Яка іще демократія, коли політичне поле повністю зачищене олігархами, ідеологічні партії або приватизовані аба захоплені рейдерським шляхом.
що за фантазії? які олігархи? РЛА чи може ІВК?  може ти не помітив, але під час війни вплив олігархів значно скоротився, якщо взагалі не зник..
Це не правда їх вплив не скоротився. Вони як були реальною владою так і лишились. І продовжують перекачувати активи за кордон.
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
2