Shaman написав:так це не означає, що такої кандидатури немає - ви просто знову НЕ БАЧИТЕ оскільки проросійських кандидатур не буде, то ви звісно й не будете далі бачити..
Мільйони українців не бачать реальних кандидатур. І я не бачу нікого, хто б казав "я з Трампом/Мерцом/... все порішав, вони будуть спонсурувати Україну 5 років, щоб я міг виконати обіцянки"
Я со всеми все порешал. Нас будут на шару кормить 200 лет. Голосуйте за меня.
ЛАД написав:... Я надеялся, что, может быть, война выдвинет нового лидера. Такое в истории бывало. Неважно, Наполеона или Жанну д'Арк. Но... не случилось. Я несколько раз спрашивал здесь, кого форумчане могут предложить на роль президента. Реальной кандидатуры так и не увидел. Или опять: "Гірше, аби інше"? Будем наступать на те же грабли? Залужного или Буданова прошу не предлагать, за них точно не проголосую. Мадьяра тоже не надо.
так це не означає, що такої кандидатури немає - ви просто знову НЕ БАЧИТЕ оскільки проросійських кандидатур не буде, то ви звісно й не будете далі бачити..
а кого ти бачиш кандидатом з цих клоунів? Може Залужного який обіцяє з Лондона що помираючи візьме клятву про деокупацію ТОТ від свого ненароженого сина (!!???!)
В нього донька трансгендер. Все як заведено у кращих домах Лондона та Парижа
ЛАД написав:... Я надеялся, что, может быть, война выдвинет нового лидера. Такое в истории бывало. Неважно, Наполеона или Жанну д'Арк. Но... не случилось. Я несколько раз спрашивал здесь, кого форумчане могут предложить на роль президента. Реальной кандидатуры так и не увидел. Или опять: "Гірше, аби інше"? Будем наступать на те же грабли? Залужного или Буданова прошу не предлагать, за них точно не проголосую. Мадьяра тоже не надо.
так це не означає, що такої кандидатури немає - ви просто знову НЕ БАЧИТЕ оскільки проросійських кандидатур не буде, то ви звісно й не будете далі бачити..
Имя, сестра! Имя!" Чем пургу гнать и "личные наезды", назовите вашу кандидатуру.