|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 03 тра, 2026 08:52
Banderlog написав: budivelnik написав:Поставити СОБІ ПИТАННЯ -ЩО ХОЧУ і на це поставлене питання СОБІ дати відповідь...
всі вони будують одне і те ж. Колоніальну державу. План нахапати грошей і поїхати жити в лондон. Жодної різниці. Політичні гасла і риторика не мають жодного значення, єдина між ними різниця в професійності.
Є така приказка Кожен судить по собі...... Так є багато шахраїв.... Але Якщо ВИ підтримуєте ШАХРАЙСЬКІ ПОПУЛІСТИЧНІ ЛОЗУНГИ - то гріх вигравши під ними -вами маніпулювати і вас дурити.. Це ж те саме що гра в карти з шахраєм.... Я ЖОДНОГО РАЗУ шахраю не програв, але тут є рецепт , який можуть всі використатити НЕ сідай грати з шахраєм... Тому Якщо Ви почнете підтримувати не тих хто обіцяє золоті гори з мінімальним напрягом, а тих хто буде закликати працювати.. от тоді й зникнуть з влади основна маса шахраїв.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 301 раз.
- Подякували: 3033 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 03 тра, 2026 08:57
Banderlog написав:І продовжують перекачувати активи за кордон.
1 Ви також мрієте ПЕРЕКАЧАТИ свої активи за кордон.. То чому ПРОТИ щоб це зробив хтось інший? 2 Що заважає після Війни СТВОРИТИ свій актив? І взагалі на які розміри активів Ви націлились? Скільки Ви хочете заробляти середніх по Україні ? І чому вважаєте що маєте право на це ІКС середніх? І скільки з цих ІКС середніх хочете перевесмти в активи а не в добрива для поля? І коли зрозумієте , що заробити 2*середню в Україні - можна Відкласти в своє майбутнє одну середню-можна І при цих заробітках для вас ПОФІГ хто при владі , а владі ПОФІГ на вас - тоді може й поговоримо про олігархів...
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 03 тра, 2026 09:17
budivelnik написав:І при цих заробітках для вас ПОФІГ хто при владі , а владі ПОФІГ на вас - тоді може й поговоримо про олігархів...  продавцю своєму розкажіть про скільки заробить, а скільки оставити. Я не мислю такими категоріями) Мені давно пофіг хто при владі, з 2006 голосувати не ходжу  ну мож на місцевому рівні трохи контачу...)
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 03 тра, 2026 09:51
Banderlog написав:продавцю своєму розкажіть про скільки заробить, а скільки оставити. Я не мислю такими категоріями)
А якими мислиш? З того що я бачу - ніякими, просто переживаєш коли бачиш що хтось краде вагонами коли ти крав каністрами..... 1 Продавець БУДЬ-ДЕ (якщо він не власник магазину в якому продає)-є БІДНИМ по визначенню і рідко де отримує СЕРЕДНЮ по Державі. 2 Той хто ОТРИМУЄ середню по Державі -вже живе краще ніж 70% населення Держави. яке живе ГІРШЕ від НЬОГО. Тому й написав Перш ніж палити себе з середини тим що є тисячі багатих, які живуть краще тебе - дай сам собі відповідь А СКІЛЬКИ тобі ТРЕБА, щоб прийшов внутрішній спокій.. ПС так , для довідки 40% населення Німеччини володіє 100% житла в німеччині Тобто ТІЛЬКИ 40% жителів Німеччини відповідають тому критерію який я описав-мають дохід в місяць на рівні середньої по Німеччині. ППС А всі оті кривляння в мою сторону, якраз і показують , що є неадеквати які ХОЧУТЬ щоб у них БУЛО ВСЕ... і не знають що при такій постановці питання у них- БУЛО ВСЕ.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 03 тра, 2026 10:04
budivelnik написав: Banderlog написав:продавцю своєму розкажіть про скільки заробить, а скільки оставити. Я не мислю такими категоріями)
А якими мислиш? З того що я бачу - ніякими, просто переживаєш коли бачиш що хтось краде вагонами коли ти крав каністрами..... 1 Продавець БУДЬ-ДЕ (якщо він не власник магазину в якому продає)-є БІДНИМ по визначенню і рідко де отримує СЕРЕДНЮ по Державі. 2 Той хто ОТРИМУЄ середню по Державі -вже живе краще ніж 70% населення Держави. яке живе ГІРШЕ від НЬОГО. Тому й написав Перш ніж палити себе з середини тим що є тисячі багатих, які живуть краще тебе - дай сам собі відповідь А СКІЛЬКИ тобі ТРЕБА, щоб прийшов внутрішній спокій.. ПС так , для довідки 40% населення Німеччини володіє 100% житла в німеччині Тобто ТІЛЬКИ 40% жителів Німеччини відповідають тому критерію який я описав-мають дохід в місяць на рівні середньої по Німеччині. ППС А всі оті кривляння в мою сторону, якраз і показують , що є неадеквати які ХОЧУТЬ щоб у них БУЛО ВСЕ... і не знають що при такій постановці питання у них- БУЛО ВСЕ.
знову казка про ізбраних "топ 5%", тільки держава не в топі, ти ще теорію Мальтуса задвинь і соціальних дарвінізм понадусе з убєр та унтерменшами
-
flyman
-
-
- Подякував: 1638 раз.
- Подякували: 2883 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Нед 03 тра, 2026 10:07
budivelnik написав: Banderlog написав:продавцю своєму розкажіть про скільки заробить, а скільки оставити. Я не мислю такими категоріями)
А якими мислиш? З того що я бачу - ніякими, просто переживаєш коли бачиш що хтось краде вагонами коли ти крав каністрами..... ППС А всі оті кривляння в мою сторону, якраз і показують , що є неадеквати які ХОЧУТЬ щоб у них БУЛО ВСЕ... і не знають що при такій постановці питання у них- БУЛО ВСЕ. ніхто не кривляється. Дякую за пораду, но я в тебе її не просив.  так само як довідок. З чим ти рішив спорити? Що всі політики зараз контролюються олігархатом? Чи з тим що вони виводять нащадків і активи на захід?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 03 тра, 2026 10:09
flyman написав:знову казка про ізбраних
Дурню-де ти прочитав в моєму дописі про ОБРАНИХ 5% Те що ТИ розумієш, що тобі до нормальних .... як до неба Це добре.. Алое не треба свою хвору яву ретранслювати на мої дописи. Допис був про те що САМИМ спочатку визначитись з своїми хотілками.. І після визначення Хотєлки порівняти з середньою по Україні.. Якщо виявиться що хотєлки вищі - поставити собі запитання -а чим ти в рази кращий від середнього по Україні.. СЕРЕДНЬОГО а не 5% найкращих...
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 03 тра, 2026 10:12
Banderlog написав:З чим ти рішив спорити?
З тим , що влазячи в срач між політиками -ти втрачаєш своє майбутнє. Тому ТВІЙ алгоритм дій повинен бути наступним 1 Ні від кого НІЧОГО не чекаєш і НЕ обираєш тих хто ОБІЦЯЄ за тебе тобі щось зробити. 2 Після виконання п1 в тебе зявиться море вільного часу, який ти можеш витратити на себе і на сімю.... 3 Дай Боже ТОБІ твоє сьогоднішнє нормальне життя( я не маю на увазі СЬОГОДНІШНЄ в окопі-це не нормальне але ти на нього вплинути не можеш) - не замарати олігархічними проблемами....
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 03 тра, 2026 10:14
budivelnik написав:Той хто ОТРИМУЄ середню по Державі -вже живе краще ніж 70% населення Держави. яке живе ГІРШЕ від НЬОГО.
В Україні є катастрофічна проблема: розрив між мінімальною, медіанною і середньою зарплатами величезний. А в нормальних соціальних країнах ці три величини є близькими, тому наша мета має бути, щоб в Україні було щось в дусі: мінімалка 800$, медіана - 1000$, середня - 1200$
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 950 раз.
- Подякували: 654 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 03 тра, 2026 10:21
Banderlog написав:Що всі політики зараз контролюються олігархатом? Чи з тим що вони виводять нащадків і активи на захід?
Якась стара методичка ) Може наведеш перелік політиків, які контролюются олігархатом ? Поіменно давай ))
-
pesikot
-
-
- Подякував: 550 раз.
- Подякували: 1261 раз.
-
-
Профіль
-
-
2