|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 06 тра, 2026 11:13
Letusrock написав: budivelnik написав:Хтось ризикне заявити що заміна росіян на бангладешців-це втрата національності і незалежності?
уже один отримав ножем в шию за "Христос воскрес" і це їх ще не 1% і навіть не 0,01
І що ? Ти проковтнув чи влаштував такі умови , що сотня інших бангладешців викинула ножі і прийняла християнство? Саме це і є ознакою того ХТО буде на цій землі... Якщо у Львові поляків вбивали... то тепер поляки відвідують Львів. але не хапаються за ножі, а ті хто тут живе будучи поляками вважають Львів-Українським містом В 1990 львівські бандити під керівництвом Завіні в один день вручили квитки на поїзд закавказській оргзлочинності з попередженням що ЗАВТРА після відходу поїзду за їх безпеку тут не поручиться навіть СБУ..... до сьогодні впливу кавказців у Львові- немає То де ваш Петьовка/балоги/ланьо з іншими мукачівсько/ужгородськими ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 301 раз.
- Подякували: 3041 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 06 тра, 2026 11:17
"54% назвали більшою загрозою корупцію у владі, 39% - російську агресію"
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 тра, 2026 11:23
budivelnik написав:що сотня інших бангладешців викинула ножі і прийняла християнство?
ніхто нічого не прийме, ти взагалі уяви немаєш про що ти говориш. Єдиний шлях уникнути ісламізації це не завозити їх сюди. Порівняв якісь місцеві бандитські розборки з світовою тенденцією P.S. Моя знайома з Франківська зараз в ЄС, виїхала в 2022. Каже мені "ніколи б не подумала що стану колись ксенофобкою та расисткою, а все завдяки сірійсько-афганським колегиням по роботі".
Востаннє редагувалось Letusrock в Сер 06 тра, 2026 11:27, всього редагувалось 2 разів.
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 тра, 2026 11:25
Сибарит написав: buratinyo написав:В связи с вышеизложенным прошу оценить вероятности нанесения кремлем массированного комбинированного удара по Украине до 9 мая и нанесения ВСУ ответных ударов по Москве в день проведения там военного парада с желанием путинской росии примазаться к славе ВС СССР. Конечно же, приветствую попытки объяснить свое видение.
Честно говоря, последняя фраза несколько отбивает желание отвечать, поскольку намекает, что попытки объяснить априори не будут приняты в качестве объяснения. Поэтому я только ограничусь напоминанием о том, что на парад собрался ехать один из европейских чиновников, не первой величины, но все таки европейский. Если визит состоится, можно считать, что прикрыться удалось.
Благодарю за мнение. Сегодня ночь в Харькове была неспокойной. Стрельба различных систем ПВО, взрывы подбитых беспилотников в небе, мопедные звуки шахедов, иногда удаляющихся без последствий. По видеоотчетам из Татарстана и далее видно, что беспилотники самолетного типа (которые способны долететь туда из Украины) шастают там как у себя дома. После их падения и взрыва, как правило, слышны ни с чем не сравнимые русские маты с лингвистическими особенностями проживающего там местного населения. В возгласах неожиданно слышны нотки презрения к Москве и восхищение украинцами. Какой-то город там погрузился во тьму, причины официально не называются. Непривыкшие еще люди там смешно интересуются - почему нет света, воды и электричества в холодильниках?  Власть их молчит после недавних арестов мэров в соседних городах. Судя по нанесенным русней тяжелым ударам по Запорожью и другим крупным городам Украины можно констатировать без удивления - кремль вопреки своей официальной риторике пытается продолжать ломать украинский народ, но при этом уже сам начинает истекать кровью в виде нефтяных пожаров. Хотя это кровь пока еще его далеко живущих народов, ранее им покоренных. Уже, по моему, назрел подходящий момент для нефтяного пожара в Москве. И европейский чиновник при этом не пострадает, максимум надышится гарью. А там есть чему гореть на НПЗ в Москве. Но не хотелось бы вновь случайно озвучить планы ВСУ, как это случайно получилось с мало кем предполагаемой тогда операцией в курской народной республике.
-
buratinyo
-
-
- Подякував: 2900 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 тра, 2026 11:27
Letusrock написав: budivelnik написав:що сотня інших бангладешців викинула ножі і прийняла християнство?
ніхто нічого не прийме, ти взагалі уяви немаєш про що ти говориш. Єдиний шлях уникнути ісламізації це не завозити їх сюди. Порівняв якісь місцеві бандитські розборки з світовою тенденцією
Ти спочатку якось свою фантазію опиши 1 Яка Державна організація ПРИМУСОВО завозить мусульман 2 Яка місцева влада створює умови щоб мусульмани КОМПАКТНО скупчувались на її території.. І як тільки зрозумієш що а - ніякого централізованого завозу немає б - з тими сотнями які заїзжають в рік, місцеві громади справляться на раз-два.. Простий приклад угорських чи румунських сіл на території України.. Після 2 світової війни пройшло 80 років... а угорські села так ніхто українізувати не зміг... То тобі важко поцікавитись як це зробили угорці і перейняти досвід українцям?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 301 раз.
- Подякували: 3041 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 06 тра, 2026 11:44
budivelnik написав: Banderlog написав:ні, мені не важно, хто власник автопарку. твій касир в магизині не зобовязаний охороняти твій магазин, хочеш охорони плати охоронцям. Тим більше не зобовязаний охороняти твій магазин покупець.
Ти точно настільки примітив? Мій КАСИР(продавець) захищає ТОВАР який продає від шахраїв і злодіїв і несе за товар/гроші матеріальну відповідальність Мій таксист орендуючи в мене авто (хоч воно й застраховане) несе за нього відповідальність..... Так само й ти НЕСЕШ відповідальність за країну в якій живеш... хоча при цьому не є власником цієї країни.. ти просто тимчасовий перебувач на цих землях... Але зобовязаний передати ці землі своїм дітям в стані не гіршому ніж прийняв від своїх батьків..
які ще землі, чудак, бабин пай з колгоспу? І якого я його зобовязаний комусь передавати? ну мож не треба мені лапшу накидати? ніфіга твій продавець не несе за твій товар . Хіба ти з ним уклав письмовий договір про повну матеріальну відповідальність і ти доведеш його недбалість ) в іншому випадку максимум шо можеш це забрати середню зарплату і то бажано за його згодою. Я б якщо сума крадіжки була більшою за зарплату за відпрацьований час я б тупо б розвернувся і пішов, і фіг шо ти зробиш. І я розумію що ти письменник а не читач, но власником чернівціобленерго до війни був не щирий українець ахметов а депутат держдуми рф бабаков. Нюанс такий.  Розумієш?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2