Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 17653176541765517656>
Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 00:15

budivelnik написав:..........
Москалі знищували в Харкові українську , але ви цього не бачили , що привело до наступного кроку москалів-вони почали вас бомбити...
А якби ви спалили промоскальський рух як це зробили в Одесі... ? Ясно що це не демократично
Але дивишся і сотня тисяч вбитих українців були б замінені на сто трупів москалів...
Вас би влаштував такий обмін?
Мене так.
Тому я нічого не маю проти бандитів, які безкровно в 1990 році зробили так, що на протязі наступних 35 років у Львові практично жодного криміналу на національному чи релігійному грунті (до Війни)

Что интересно у будивельника, это не его умные идеи, которые, правда вполне в духе товарища Сталина: "Цель оправдывает средства", "Если враг не сдаётся, его уничтожают" и далее по списку. При этом товарища Сталина, организовавшего голодомор, он почему-то никогда не вспоминает. Зато Ленина, вполне в духе идей будивельника вводившего НЭП, регулярно ругает последними словами.
Не буду говорить о моральной стороне дела - вроде как нехорошо для нормального человека радоваться тому, что люди сгорели.
Но оставлю это в стороне. Интересно другое - он категорически не хочет видеть, что эти умные идеи не работают.
"спалили промоскальський рух в Одесі" и что, Одессу сегодня не бомбят точно так же, как Харьков?
В результате бандитской разборки 1990 года во Львове уменьшился криминал? "Закавказська оргзлочинність" чем-то отличалась от "родной" львовской? Принципиально, кто грабит и занимается рэкетом - кавказец или "родной" украинский бандит?
Если ограбит или убьёт "родной" украинский бандит, не так обидно будет?
Смешно писать прописные истины.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 00:26

Banderlog написав:Ключевой вопрос, который нужно решить Ирану и США для подписания меморандума о прекращении огня - это вывоз из Ирана обогащенного урана.

Скорее всего, это обсуждалось в Анкоридже в рамках проекта "Большой сделки", которую готовил Трамп.

Этот вариант не подходит Израилю, так как РФ - союзник Ирана.
............
Этот вариант, по-моему, не очень подходит и США.
Это заметно укрепит позиции РФ на Ближнем Востоке.
А в соответствии с вашей цитатой позиции США на Ближнем Востоке в результате этой войны и так сильно ослабли.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 07:28

Banderlog написав: ти, мій мудрий приятелю, якось не хочеш зрозуміти, що я не теля, я теж їм мясо.
Ми говорим за сферичного "робітника". його візьмуть в іншому місці.
А щодо твого таксиста чи продавця на мінімалці... то прибережи лапшу для них..

Складне питання.
І куди пішли, наприклад, працівники Азовсталі?
Яка в них зараз зарплата?
vt313

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 07:30

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:
  Faceless написав:
ЛАД написав:.........
Джерел багато.
Особенно, если переносить события 90-х во времена Союза и выдавать сказки за "личные воспоминания". :)
90ті то окрема тема, хоча безпосередньо є наслідком совка
Знаете, за 30-35 лет некоторые страны менялись очень сильно, почти ло неузнаваемости.
Сколько лет ещё мы будем всё объяснять "наслідками совка"? 10? 20? 50?
Ви про 90ті питали, так то події безпосередньо після розвалу, а не 10-20-30 років, якщо забули
Faceless
Модератор

Подякував: 1503 раз.
Подякували: 8312 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 07:44

Banderlog написав:
  budivelnik написав:...........
Проаналізуйте і дайте відповідь на кілька питань
1 Якщо сума доходу яку отримують наймані в 7 разів вища ніж сума доходу власника - то чи не говорить це про те що НАЙМАНІ також зацікавлені у цьому бізнесі?
...............
І якщо я з Ахметовим отримуємо в 7 разів менше( я точно в 7 разів менше ніж працівники автопарку) - то чи не говорить це про те що моїх 10 працівників таксопарку в СІИ РАЗІВ більше від мене зацікавлені в збереженні автопарку?
ні, мені не важно, хто власник автопарку.
твій касир в магизині не зобовязаний охороняти твій магазин,
хочеш охорони плати охоронцям. Тим більше не зобовязаний охороняти твій магазин покупець.

А мені це нагадує сучасну інтерпретацію рабства з Древнього Риму - раби були вимущшені воювати за господарство хазяїна, бо він іх кормив і давав "роботу". Будівельник нащадок красноармійця, тому я не здивований.
BIGor

Подякував: 1521 раз.
Подякували: 1944 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 07:47

Letusrock написав:Чому кожен громадянин України, який висловлює невдоволення діями влади, може отримати кримінальну справу за ст. 111 "Державна зрада"? .....

Ні, для цього і є експертиза.
Одна справа висловити свою думку, інша справа приймати участь в роботі москальських спецслужб.
vt313

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 07:49

Re: Напад росії і білорусі на Україну

budivelnik написав:Кому потрібен працівник БЕЗ лояльності до місця де працює...

Я думав в сучасному світі люди працюють за гроші. Ну звичайно, у нащадка красноармійця має бути все по іншому - раби мають працювати за ідею і бути лояльними до хазяїна :D .
BIGor

Подякував: 1521 раз.
Подякували: 1944 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 08:05

budivelnik написав:Тому я не здивований з вашої реакції
Москалі знищували в Харкові українську , але ви цього не бачили , що привело до наступного кроку москалів-вони почали вас бомбити...
А якби ви спалили промоскальський рух як це зробили в Одесі... ?

https://www.youtube.com/watch?v=VMwVLOgU-Nk
vt313

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 08:09

vt313 написав:
  Letusrock написав:Чому кожен громадянин України, який висловлює невдоволення діями влади, може отримати кримінальну справу за ст. 111 "Державна зрада"? .....

Ні, для цього і є експертиза.
Одна справа висловити свою думку, інша справа приймати участь в роботі москальських спецслужб.

і як "експертиза" висловлювань може довести участь у роботі спец служб? Маячня якась.
Де виникає проблема з точки зору прав людини
Проблеми починаються, коли:
“експертиза” оцінює не факти, а “тон”, “симпатії”, “приховані сенси”;
немає жодних дій або контактів;
обвинувачення будується лише на політичних оцінках;
експерт фактично підміняє суд і вирішує “що людина мала на увазі”.
Саме це часто критикується міжнародними правозахисними організаціями.
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 08:13

BIGor написав:
  budivelnik написав:Кому потрібен працівник БЕЗ лояльності до місця де працює...

Я думав в сучасному світі люди працюють за гроші. Ну звичайно, у нащадка красноармійця має бути все по іншому - раби мають працювати за ідею і бути лояльними до хазяїна :D .

не розумію кепкування

вам знайомо слово лояльність?
в багатьох компаніях світу платять бонус за лояльність, на приклад
в компанії VSHIPS за кожний рік капітану додають Loalty bonus -200дол (коли я там працював 2001-2004 це було десь 120дол)
мій приятель працює в ній з 1993р (останні 20 років капітаном),
і має Loalty bonus 4000+дол, до його заплати у 10к додається щомісячно ще 4к,
14к дол тотал
такий бонус існує і в армії США, і в тисячі різних компаніях по світу, завжди ціниться робітник, який не зникне після відпуски
навіть у спорті-баскетбол, футбол, хокей -якщо залишаєшся в клубі, а не шукаєш більшого, то дають бонус
prodigy

Подякував: 3405 раз.
Подякували: 3368 раз.

Профіль

1
4
2
  #<1 ... 17653176541765517656>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти