|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 08 тра, 2026 12:56
❗️Путін готовий говорити про мир, — Пєсков.
Кремль готовий до переговорів з усіма сторонами, включно з Євросоюзом та Україною.
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 326 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 тра, 2026 13:10
Letusrock написав: budivelnik написав:Що там про дурня який якщо чогось не зрозуміє - то збреше? 1 Якщо я пишу що
це ти про себе? чітко ж стояло питання " Приведи хоть одну цитату, где кто-то здесь писал о границах 1991 года". Цитати є? Є. Що ще потрібно - лігвіністичну експертизу провести?
ти зміг контекст написанного мною зрозуміти ? якщо ні, то я тобі не лікарь )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 550 раз.
- Подякували: 1261 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 08 тра, 2026 13:12
ЛАД написав:А по поводу "загиблих родичів чи колег" я вам уже писал: Если ты фашисту с ружьем Не желаешь навек отдать Дом, где жил ты, жену и мать, Все, что родиной мы зовем,— Знай: никто ее не спасет, Если ты ее не спасешь; Знай: никто его не убьет, Если ты его не убьешь. И пока его не убил, Ты молчи о своей любви, Край, где рос ты, и дом, где жил, Своей родиной не зови.Пусть фашиста убил твой брат, Пусть фашиста убил сосед,— Это брат и сосед твой мстят, А тебе оправданья нет. За чужой спиной не сидят, Из чужой винтовки не мстят. Раз фашиста убил твой брат,— Это он, а не ты солдат.Так что "стулити пельку" лучше вам.
Ты про россиян молчишь, какие-то "враги обстреливают", но не россияне так что, поменьше пафоса ...
-
pesikot
-
-
- Подякував: 550 раз.
- Подякували: 1261 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 08 тра, 2026 13:24
Letusrock написав:... Shaman написав:кордони 1991 Путін - Гаага що незрозуміло? 
...
що таке іронія чи сатира ти розумієш?  бо з довбнями по-іншому не можна 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 830 раз.
- Подякували: 1768 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: П'ят 08 тра, 2026 13:52
Letusrock написав: budivelnik написав:Що там про дурня який якщо чогось не зрозуміє - то збреше? 1 Якщо я пишу що
це ти про себе? чітко ж стояло питання " Приведи хоть одну цитату, где кто-то здесь писал о границах 1991 года". Цитати є? Є. Що ще потрібно - лігвіністичну експертизу провести?
Какая ещё "лігвіністична експертиза" нужна? Мне нравится, как люди отмазываются от своих слов. Или сами не понимают, что пишут. Є три сторони які зацікавленні в кордонах 1991 року Україна США Європа... і хто проти них зможе щось зробити?
Если есть такое превосходство в силах, так какой дурак будет соглашаться на худшие условия, чем "кордони 91"? Тут уже явно напрашивается, что надо забирать Белгород, Курск и Кубань + репарации. Если бы Путин был так уверен в том, что у него такое превосходство и он легко может захватить Киев и посадить в Украине нужное ему правительство, стал бы он даже обсуждать мир по ЛБЗ + незахваченный кусочек Донецкой области? Да никогда в жизни! "Для України вихід на кордони 1991 року набагато кращий варіант ніж зупинка по сьогоднішній лінії" - кто бы спорил. Коню понятно, что терять территории болезненно и не хочется. И не потому что "це просто відтягне наступний акт Війни через пару років". Если быть так уверенным в этом, то вопрос, стоит ли прекращать войну. И реалистичность задач... "Тому нам треба зробити все щоб педерація розвалилась бажано на 2-3 частини". І як ми маємо це зробити? Що тут залежить від нас? Я бачу єдиний варіант - воювати до повної перемоги, ніяких ЛБЗ. Так что здесь "не те що я казав"? Тут "кордони 91" виглядає як minimum minimorum, а не як якісь заоблачні вимоги.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 08 тра, 2026 14:12
Shaman написав: Letusrock написав:... Shaman написав:кордони 1991 Путін - Гаага що незрозуміло? 
...
що таке іронія чи сатира ти розумієш?  бо з довбнями по-іншому не можна 
"я не я і кобила не моя" з процитованих 5 чоловік - троє писарів про кордони 91 вже відмовились від своїх слів (я пашутіл / це була стратегічна мрія/ я мав на увазі інше). Залишились ще двоє, вони нажаль рідко заходять. Але нагадую мова йшла про "Хоть одну цитату"/"никто не писал", так що ваші колективні відмазки виглядають жалюгідно. Бовкнув Песікот не подумавши, а вам тепер крутитись як вужі на сковорідці, замість того щоб сказати "так, було таке по глупості"
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 тра, 2026 14:19
ЛАД написав:це ти п Я бачу єдиний варіант - воювати до повної перемоги, ніяких ЛБЗ. Так что здесь "не те що я казав"? Тут "кордони 91" виглядає як minimum minimorum, а не як якісь заоблачні вимоги. ну поміркований ющ пару місяців тому теж заявив шо ніяких кордонів, тіки до москви. Чим тоді він відріняється від корчинського? Еліта вибрала роль для України - таран. А це самогубство для країни. Даж самі помірковані говорять, що план- війна іще на 3 роки. Пересидіти трампа, новий дасть зброю і тоді як... всмятку. Чи може тут в патріотів інший план?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: П'ят 08 тра, 2026 14:43
ЛАД написав:Letusrock вас опередил и развил идею Banderlog"а. 
Идея витает в воздухе 😁
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6529 раз.
- Подякували: 21785 раз.
-
-
Профіль
-
-
136
85
39
2
Додано: П'ят 08 тра, 2026 14:47
Banderlog написав: ЛАД написав:це ти п Я бачу єдиний варіант - воювати до повної перемоги, ніяких ЛБЗ. Так что здесь "не те що я казав"? Тут "кордони 91" виглядає як minimum minimorum, а не як якісь заоблачні вимоги. ну поміркований ющ пару місяців тому теж заявив шо ніяких кордонів, тіки до москви. Чим тоді він відріняється від корчинського? Еліта вибрала роль для України - таран. А це самогубство для країни. Даж самі помірковані говорять, що план- війна іще на 3 роки. Пересидіти трампа, новий дасть зброю і тоді як... всмятку. Чи може тут в патріотів інший план?
задовбали. це ж очевидно - Україна буде змушена воювати, бо влада на Раші не збирається зупинятися. якщо Раша з якоїсь причини зупиниться - війна закіфнчиться вже завтра. як модна торочити цю маячню "Еліта вибрала роль" та інше - війну без кінця обрала влада на Раші, ми лише захищаємось. й чим довше вони воюють, тим гірше для їх країни - але коли владу на Раші хвилювала доля Раші та її населення...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 830 раз.
- Подякували: 1768 раз.
-
-
Профіль
-
-
2