Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1770017701177021770317704 ... 17716>
Повідомлення Додано: Пон 11 тра, 2026 08:23

sashaqbl написав:
  Дюрі-бачі написав:Зараз переважна більшість сподівається, що саме його не піймає бусик.
А треба будувати систему (вже давно треба) де кожен "ухилянт", "СЗЧ" і т.д. має знати, що його будуть шукати і знайдуть, а в процесі пошуку закошмарять всіх його рідних, колег...

Підтримую!
Але у випадку з циганами їх треба дожати.
Та й всіх інших - випадки опору ТЦК треба душити.
Хоча паралельно має бути відповідальність за взятки в ТЦК. Особисто я би відправляв у Скелю.

Цікаво б було почитати риторику Дюрі-бачі у випадку коли екзистенційність дійде до рівня "освіта не на часі" і з всіх гендерно неправильних науковців, викладачів, вчителів познімають броню. :D
  sashaqbl написав:має бути відповідальність за взятки в ТЦК. Особисто я би відправляв у Скелю.
кого відправляти, ТЦК?
P.S. Нормалізація існування таких явищ як "Скеля", це як нормалізувати існування німецьких концтаборів чи загороджувальних загонів НКДВ в часи WW2
Востаннє редагувалось Letusrock в Пон 11 тра, 2026 08:29, всього редагувалось 1 раз.
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 тра, 2026 08:29

Letusrock
Виходимо на новий рівень 😅
«Душіть ойтішників!»
«Ні, душіть вчителів, мене не можна!!»
«А я взагалі за Зе не голосував , нічого не буду робити!»

Хоча проблема ж лише одна: всі хотіли б дожити до світлого дня живим і цілим))
І тільки ця.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2609 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Пон 11 тра, 2026 08:35

Hotab написав:Letusrock
Виходимо на новий рівень 😅
«Душіть ойтішників!»
«Ні, душіть вчителів, мене не можна!!»
«А я взагалі за Зе не голосував , нічого не буду робити!»
Хоча проблема ж лише одна: всі хотіли б дожити до світлого дня живим і цілим))
І тільки ця.

Забув про "Душіть нетойВОСних".
А взагалі допис Дюрі-бачі виглядав аж занадто христоматійно
Letusrock

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 тра, 2026 08:44

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Letusrock написав:кого відправляти, ТЦК?
P.S. Нормалізація існування таких явищ як "Скеля", це як нормалізувати існування німецьких концтаборів чи загороджувальних загонів НКДВ в часи WW2

Особисто я би відправляв ТЦКшників, які беруть хабарі.
І єбланів, які застосовують силу проти ТЦК.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 тра, 2026 08:48

sashaqbl написав:
  Banderlog написав:поліція не заінтересована в результаті бусифікації.
Це як підбір кадрів допустим в освіту покласти на пожежників.
Окрім цього ти вважаєш якщо б цигани проривались не в тцк а в відділок поліції, поліція не стріляла б?

ти не правий. Поліція кровно зацікавлдена в результати бусифікації. "Лють" непогано так вміє зацікавити.

Олександр там 7 тисяч по максимуму, но враховуючи, що є якийсь кістяк штатки який не заповниш патрульними з вулиці і послухам на вакансії ще й рекрутують комбайнерів то бусифікованих поліцаїв в них тисяч 3 по максимуму. ) і там тіж правила що і в решти війська -попав то вернутись в кабінет через 3 місяці не вийде.
Значить потреба в лють 250- 300 поліцаїв на місяць. :wink:
шото і крім люті є по блокпостах на ротаційній основі...
От якби їх було на фронті хоть половину від наявних, як нациків, і через рік була повна ротація,
то да, вони рватимуть і метатимуть.
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 11 тра, 2026 08:49

fler написав:
  Hotab написав:
  Letusrock написав:запліднювач буде державний, а якщо у флер грошей нема, "

Але мені здається Флер скоріше запишеться в лесбі чим погодиться на це непорозуміння.

По-перше, спочатку треба прийняти відповідний законодавчий акт, щоб ці обов'язки з'явилися.
По-друге, як собі уявляє Letusrock реакцію чоловіків на зустріч їх (заміжніх) жінок із державними запліднювачами (вони отримують офіційний статус оленів чи як?).
По-третє, у Letusrockа очевидно щось неприємне трапилось в особистому житті (може жінка пішла від нього, а може досі "незайманий"), бо такі фантазії не притаманні нормальним людям. У нас вже був яскравий приклад на форумі.

Так, погоджуюся, законоджачий акт треба прийняти.
Так, погоджуюся, чоловіки, які косять від військової служби, олені. І нагородити їх рогами, запліднюючи їх дружин - як на мене, дуже вдале рішення, з купою переваг:
- по-перше, боротьба з демографічною кризою
- по-друге, отримуємо більше генів козаків, і менше генів ухилянтів
- по-третє, у ухилянтів зявиться додатковий стимул захищати державу, принаймні у тих, які люблять своїх дружин
- по-четверте, це нічого не коштуватиме платникам податків!
sashaqbl

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 тра, 2026 09:02

Banderlog написав:Олександр там 7 тисяч по максимуму, но враховуючи, що є якийсь кістяк штатки який не заповниш патрульними з вулиці і послухам на вакансії ще й рекрутують комбайнерів то бусифікованих поліцаїв в них тисяч 3 по максимуму. ) і там тіж правила що і в решти війська -попав то вернутись в кабінет через 3 місяці не вийде.

Восени мав нагоду поспілкуватися з ЦТКашниками і поліцейськими на одному добре відомому на Західній Україні блок-пості. Поліцейські там доволі добре мотивовані. Не знаю, який підхід знайшли до їхнього начальства, але начальство їх мотивувало добре. Не привозять досттатню кількість людей в ТЦК з чергування: або звільнення по статті(і тоді швидко стаєш клієнтом ТЦК), або добровольцем в Лють.
Достатньо однієї незакритої вакансії, щоб мотивувати - ніхто з тилу не захоче особисто її закрити.
sashaqbl

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 тра, 2026 09:04

Shaman написав:
  _hunter написав:
  Shaman написав:це ви в якій країни Європи бачили? :oops:

Я ж писал - "ничего тут не відбувалось".
Но если что-то масштабное пропустил - с удовольствием выслушаю: куда на следующие праздники можно будет съездить. :wink:

я ж питав - тут - це де? 8)

й головне, чого ви очікували? це не свято, це нагадування, чим може закінчитися загравання з диктаторськими ідеологіями...

Это - очевидно ;) - можно было не повторяться.

Я? -- ничего. Но Water ТАК писал, что чуть ли не Крестный ход должен был быть в Берлине...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 11 тра, 2026 09:11

sashaqbl написав:Поліцейські там доволі добре мотивовані. Не знаю, який підхід знайшли до їхнього начальства, але начальство їх мотивувало добре. Не привозять досттатню кількість людей в ТЦК з чергування: або звільнення по статті(і тоді швидко стаєш клієнтом ТЦК), або добровольцем в Лють.

"Ухилянти" канєшно редіски і все таке, но ви так щиро радієте розбудові поліцейської держави, що десь там північніше від заздрощів всплакнув пан лукашенко.
P.S. Місяць тому такі мотивовані з автоматами зловили натовпом замість себе 56 річного діабетчика. Він поки в області, вже десь три рази везли його з ТЦК в лікарню з тиском 200. Футболять в тежах трикутника ТЦК-лікарні-місцеві в/ч. Галочка стоїть, обороноздатність підвищується, кількість "ухилянтів" зменшується, все по плану
Letusrock

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 тра, 2026 09:19

Letusrock написав:"Ухилянти" канєшно редіски і все таке, но ви так щиро радієте розбудові поліцейської держави, що десь там північніше від заздрощів всплакнув пан лукашенко.
P.S. Місяць тому такі мотивовані з автоматами зловили натовпом замість себе 56 річного діабетчика. Він поки в області, вже десь три рази везли його з ТЦК в лікарню з тиском 200. Футболять в тежах трикутника ТЦК-лікарні-місцеві в/ч. Галочка стоїть, обороноздатність підвищується, кількість "ухилянтів" зменшується, все по плану

Тобто діабетчик пройшов ВЛК і був непридатний? Чи просто ховався в надії що пронесе?
Я особисто за адекватне ВЛК. І за відміну бронювання. А взагалі треба було проводити лотереї, як в США, з самого початку.
Але процес зможе налагодитися тільки коли ухилянти успідомлять, що пересидіти не вдасться.
Діабетчик - проходь ВЛК, будеш обмежено придатний, підеш мости охороняти на Закарпатті. А будеш косити - тобі ж гірше.
P.S. До речі, ВЛК досі набагато якісніше оглядає тих, хто приходить сам, ніж тих, кого приводять. Вже навіть до тупих малдо б дійти...
P.P.S. Я не бачу перпектив розбудови поліцейської держави. Вона будується тільки поки найактивніша частина суспільства на фронті, а решта ховаєтсья.
sashaqbl

Профіль

#<1 ... 1770017701177021770317704 ... 17716>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор