ЛАД написав:Залужный предложил три типа мобилизации и сделал заявление о "дембеле" - Оригинал здесь - -
Розумна мобілізація як частина нової доктрини й складової стійкості держави в умовах сучасної війни. Виступ Надзвичайного і Повноважного посла України у Великій Британії і Північній Ірландії, Головнокомандувача ЗСУ (2021–2024рр) Валерія Залужного на Defence24 Days conference (Варшава)
. Статья большая, по первой ссылке сильно сокращено, но об "умной мобилизации" практически полностью. Комментироваь не буду.
Як на мене, стаття ні про що. Пан посол нагадує про своє існування, про те, що ситуація х******, що потрібна мобілізація, що потрібна демобілізація. За все хороше, проти всого поганого. Давайте передамо чатину оборонних функцій ПВК і забудемо за мобілізацію. Але проблема в тому, що ні Летусрок, ні Шаман не підуть в ПВК так само, як не йдуть в ЗСУ. А ми з бандерлогом вже трішки підзаїбалися тут сидіти.
Вот поэтому я не стал комментировать. Просто некоторые видят в нём нового будущего президента, хотел услышать их комментарии, но так никто не отозвался. А статья, действительно, ні про що.
Shaman написав:а взагалі помітили, як зрадофіли знову почали переводити питання на особистості? перемовини схоже зайшли в глухий кут, Раша їх ігнорує, в США схоже інші проблеми - а що робити, варіантів в зрадофілів немає.
Нє, друже, "зрадофіли" почали переводити питання на конкретних особистостей. Мені ніхто з них не притикне. Твоя проблема не в тому, що ти патріот, а в тому, що ти ним прикидаєшся. І що твої дії не відповідають твоїм словам.
зрадофіли переходять на особистості всіх проукраїнських форумчан. й як мої оцінки ситуації не відповідають моїм діям? в чому я помиляюсь?
ти краще визнай, чого особисто ти вирішив на мене теж накидати?..
Hotab написав:Letusrock Виходимо на новий рівень «Душіть ойтішників!» «Ні, душіть вчителів, мене не можна!!» «А я взагалі за Зе не голосував , нічого не буду робити!» Хоча проблема ж лише одна: всі хотіли б дожити до світлого дня живим і цілим)) І тільки ця.
Забув про "Душіть нетойВОСних". А взагалі допис Дюрі-бачі виглядав аж занадто христоматійно
І їх теж. У абирвалга список ширший: спортсмени, охоронці, ну в принципі хто завгодно, аби не він.
Доречі, Фокс 100% з бронюванням чи якоюсь відстрочкою, бо в Ужгороді тим хто немає броні її просто миттю видають разом в путівкою в учєбку.
sashaqbl написав:P.P.S. Я не бачу перпектив розбудови поліцейської держави. Вона будується тільки поки найактивніша частина суспільства на фронті, а решта ховаєтсья.
це не перспективи це реальність але ви її поки не бачите.) по перше "активна" частина іще не повернулась і щось термінів так і не видно. А по друге поліцейська держава то не тільки поліція. Це загалом всі "внутрішні силовики" он для прикладу в києві окрім поліцаїв є іще муніципальна охорона а також громадська організація муніципальна варта. В охоронця, доречі, офіційна зарплата коло 35 тисяч і робочий день регламентований... Щодо варти то взалі тема мутна. І такі громадські організації заводять при кожному маломальськи серйозному мерові. Для прикладу загугліть чернівці охорона тигр. І це виросло з спортсменів, а є іще й фірмочки приполіційні з пенсіонерами мвс. явір 2000, гарант, шериф... все воно в формі, нєкоторі в нахалку з мигалками. є охорона полів, є єгеря, в тому числі приватні.
Shaman написав:зрадофіли переходять на особистості всіх проукраїнських форумчан. й як мої оцінки ситуації не відповідають моїм діям? в чому я помиляюсь? ти краще визнай, чого особисто ти вирішив на мене теж накидати?..
Бо ти п***. Прикидаєшся патріотом, а по факту - косиш, як і більшість форумчан. Просто в деяких вистачає духу визнати, що вони ссикуни. А в деяких - не вистачає.
_hunter написав:Военное положение это не Состояние Войны.
Давай звідси детальніше, з посиланнями на конкретні закони і статті Конституції.
Та 100 раз же уже обсуждали - еще в 22м... Ну да ладно: Статья 106, пункты 19 и 20. Еще Закон "Об обороне Украины". Это для начала. Дальше можно всякие блоги почитать:
Востаннє редагувалось _hunter в Пон 11 тра, 2026 10:29, всього редагувалось 1 раз.