Дюрі-бачі написав:1. увімкнути друкарський верстат на повну... 2. девальвувати рубль... 3. продати резерви ... 4. конфіскувати гроші населення...
Друкарський верстат=девальвація рубля=конфіскація(через інфляцію) грошей населення... Нагадай мені-про які резерви ти тут розповідаєш яків вони можуть продати?
тепер бачиш Ти розуміючи що педераційники на межі, чомусь вирішив одне і те саме -розписати в трьох пунктах які їм допоможуть.
budivelnik написав:Сказав А-кажи й В Що у нас підтримка від союзників зупиняється? З того що я бачу - постійно наростає і ПЕРЕКРИЛА вже те що ми втратили від відмови США.. тому тобі те саме питання що й Бандерлогу Ти НАФІГА себе ЛЯКАЄШ ? Хочеш розглядати і вважати себе експертом-створюй ТАБЛИЧКУ з двох стовпчиків (за/проти) І в цій табличці дивись БАЛАН і ЗМІНИ в балансі.... Невже для тебе те що в 2022 році захопили крим(26000км2) безкровно а в 2026 році вже за 1км2 платять 200 знищеними педераційниками і вже не йде розмова про Україна не в НАТО і так далі, а РЕАЛЬНО йде підкилимне прохання-віддайте нам 200км2 і ми зупиняємось Це що по твоєму? від великої сили чи від усвідомлення що якщо сьогодні вони не зупиняться , то завтра ми зупинимось під Москвою?
я не лякаю. Просто закінчились 4 роки оптимізму.
Глянь на мене В мене перших 10( ДЕСЯТЬ) років бізнесового життя(1990-2000) було на порядок гірше ніж твої 4 роки під час війни . Може це проблема твоєї ПСИХІКИ, для якої 4 роки проблем (хоча важко назвати це проблемами , як працював так і працюєш , війни не бачив, ну збільшились витрати на 5% Військового збору)... і ти це НАЗИВАЄШ проблемами? А як тоді продаж обручальних кілець в скупку золота на вагу... щоб дітей нагодувати?
тому ще раз Те як ти зараз живеш (для тебе (броня/Ужгород) ) - нічим крім складності виїхати за кордон -не відрізняється від мирного життя до 2014 і не буде відрізнятись від життя після Війни...
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 11 тра, 2026 16:11, всього редагувалось 1 раз.
І Дефіцит Бюджету 6 трлн =80 млрд доларів...( перших 4 місяці + дефіцити регіональних бюджетів там ще пару трильонів) 145 тонн золота * 150 млн тонна=22 млрд доларів 185 млрд юанів / 7 = 27 млрд доларів Тобто вони винні вже в 2 рази більше ніж в них резервів Про що говоримо?
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 11 тра, 2026 16:10, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:145 тонн золота * 150 млн тонна=22 млрд доларів 185 млрд юанів / 7 = 27 млрд доларів Тобто вони винні вже в 2 рази більше ніж в них резервів Про що говоримо?
Про те, що в них є ще один із механізмів як без друку закрити дефіцит. Вони потрохи додруковують рублі, наприклад через РЕПО зараз банкам дають 4,5-5 трлн., на початку року було 3 трлн., тобто десь 1.5-2 додрукували...
А от девальвацію рубля навіть не починали. + ще від нафти буде перевищення планових надходжень. Якщо об'єктивно дивитись, то з економікою в москалів проблеми, але і в нас не менші проблеми. Але з такими проблемами можна воювати роками. От до березня 2026 в них були величезні проблеми, які реально могли б привести до краху їх економіки в досяжному майбутньому.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Пон 11 тра, 2026 16:18, всього редагувалось 3 разів.
Vadim_ написав:е доказувати шо то на війні трапилось
дякую! акуботравми офіційно зафіксовані та задокументовані, як і медсправка влк про те що мініски порвані на війні при захисті держави. але лікарі бояться списувати чи мають наказ не ставити діагнози звичайним людям.