Новий уряд Угорщини готовий підтримати санкцій ЄС проти московського патріарха Кирила та інших осіб, яких захищав екс-прем'єр країни Віктор Орбан. Цього тижня в ЄС обговорять "міні-пакет" санкцій. Про це повідомляє Euronews.
"Санкції, які підірвали б економічну стабільність Угорщини, є абсолютно неприйнятними. Але у випадках, коли попередній уряд використовував владу угорської держави для укладання приватних угод, я очікую, що новий уряд не блокуватиме спільні зусилля ЄС щодо посилення тиску на Росію, щоб припинити цю війну", – заявив Euronews Мартон Хайду, близький соратник Петера Мадьяра, який очолює комітет із закордонних справ угорського парламенту.
❗️Українські дрони зупинили або пригальмували всі великі НПЗ у центральній рф, —Reuters
▪️Їхня сумарна потужність — понад 238 тисяч тонн на добу, тобто приблизно чверть усієї нафтопереробки рф. На ці заводи припадає понад 30% виробництва бензину та близько 25% дизеля в росії. ▪️москва вже заборонила експорт бензину з квітня до кінця липня.
budivelnik написав:На жаль загальна кількість населення не впливає на заповнюваність штатки....
Не погоджуюсь. На заповненість штатки впливють дві речі: кількість населення та відсоток мобілізованих. Тобто щоб покращити заповненість штатки, можна або збільшувати кількість населення або зменшувати відсоток ухилянтів. Особисто я за те, щоб робити одразу обидві речі.
хтось мені тут фальцетом вигукував - на Раші націоналізму немає й не може бути
«Русская община» — крупнейшее националистическое объединение в современной России. Его участники действуют как полиция, но без законных оснований, преследуя мигрантов и тех, кто, по их мнению, не соответствует «традиционным российским ценностям». Они сильно религиозны, называют себя патриотами, а своей миссией считают спасение России от иностранной идеологии и влияния.
BBC Eye удалось подтвердить более 900 рейдов, проведенных «Русской общиной», что показывает, насколько усилилось ее влияние на повседневную жизнь в России. В ходе расследования журналисты установили, кто ее финансирует, и поговорили с жертвами деятельности организации и ее бывшими сторонниками.
що це шлях до подальшого розвалу Раші - згоден. але підтримувати цю війну з Україною без роздмухування націоналізму - неможливо. так Раша в цій шизофренії й живе...
prodigy написав:стосовно відпочинку дітей в Україні, наші діти (мої і брата) регулярно подорожували окремо від батьків (або з класом, або з танцювальним колективом), були і Харкові і Луганську, Києві, Львові, поїздки короткі 3-4 дні
Так ото ж. Про що й мова. А фраза "короткий відпочинок подобається більш ніж довгий" визиває лише сумну посмішку
prodigy написав:стосовно відпочинку дітей в Україні, наші діти (мої і брата) регулярно подорожували окремо від батьків (або з класом, або з танцювальним колективом), були і Харкові і Луганську, Києві, Львові, поїздки короткі 3-4 дні
Так ото ж. Про що й мова. А фраза "короткий відпочинок подобається більш ніж довгий" визиває лише сумну посмішку
згадуй своє дитинство в таборах з радістю - але інших не пхай в оці радянські спогади ти нічого не відповів, що окрім табору альтернатива відпочинку була дуже обмежена. а зараз є певний вибір.