budivelnik написав:На жаль загальна кількість населення не впливає на заповнюваність штатки....
Не погоджуюсь. На заповненість штатки впливють дві речі: кількість населення та відсоток мобілізованих. Тобто щоб покращити заповненість штатки, можна або збільшувати кількість населення або зменшувати відсоток ухилянтів. Особисто я за те, щоб робити одразу обидві речі. Тому я й пропоную мобілізувати пані Флер на демографічний фронт а двох її ухилянтів - в СОУ.
budivelnik написав:А ухилянти різного штибу-деколи можуть бути ухилянтами тільки у Ваших очах... Чи назвете Ви ухилянтом людину з подякою підписаною Командуючим ССО О Трепаком?
Чи назвете ви педофілом чоловіка, який ризикуючи власним життям рятує з басейну з крокодилами дитину, яку він регулярно гвалтує? Звісно, донатити - це важливо, але зараз цього вже недорстатньо.
Hotab Тебя заразили уже спидом или пока так, по лёгонькому, эбола там с сифилисом ну и дизентерия с малярией до кучи?😆😆 😂 Стасюк то не ошибался в идеальном сорте говна в форме похожей на Бабакина
Востаннє редагувалось барабашов в Сер 20 тра, 2026 20:34, всього редагувалось 1 раз.
хтось мені тут фальцетом вигукував - на Раші націоналізму немає й не може бути
«Русская община» — крупнейшее националистическое объединение в современной России. Его участники действуют как полиция, но без законных оснований, преследуя мигрантов и тех, кто, по их мнению, не соответствует «традиционным российским ценностям». Они сильно религиозны, называют себя патриотами, а своей миссией считают спасение России от иностранной идеологии и влияния.
BBC Eye удалось подтвердить более 900 рейдов, проведенных «Русской общиной», что показывает, насколько усилилось ее влияние на повседневную жизнь в России. В ходе расследования журналисты установили, кто ее финансирует, и поговорили с жертвами деятельности организации и ее бывшими сторонниками.
що це шлях до подальшого розвалу Раші - згоден. але підтримувати цю війну з Україною без роздмухування націоналізму - неможливо. так Раша в цій шизофренії й живе...