Shaman написав:не вигадуй. Україна буде співпрацювати з ЄС або в поточних межах, або без Донецької області.
так уже співпрацюємо: ЄС нам гроші та обіцянки Україна з свого боку - людський ресурс, остання верба, фортеця/дикобраз. Співпрацювати можна довго, до останнього шамана
пишуть, що Бандерівець Тягнибок комбат 128 бригади ТРО, майор, на Запоріжжі керує безпілотниками
3
відео не можу зара, лиш текст. Нікого не стрічав тут 128 тро. 128 огшбр і 128 овмбр є. Гірськокопитних знаю, пересікався та і чисто так помітні мені бо майже земляки) комбата безпілотників не знаю а нр в них був чернівецький, сподіваюсь ще живий.. тягнибока там точно нема. За важких точно не скажу або в глухій обороні , або даж відтянутіші в резерв понятно шо з такою кількістю поповнень ... значить в глухій обороні но під рукою) середнячок, без особих проблем, комбата ббс раптом не бачив в нього свій підвал) мож той кабан там сховавси?. ) Або може він в 108 тро? Тоді не похвалю...
це піар-офіцери які більше шкодять Юра Луценко та Омелян то хрестоматійні випадки Тягнибок розумово неповноцінний, психічно розбалансований Ти теж - для тебе знищення економіки України то хіхоньки-хаханьки бо ти в житті
з хєрапто тягнибик психічнорозбалансований? Останнє коли він отчєбучив це виступ на говерлі здаєься в 2003. А після.. то нормально він вписаний в сучасний політикум. Всячєськи співпрацює років 20. Окрім млявого супротиву ринку землі.
це піар-офіцери які більше шкодять Юра Луценко та Омелян то хрестоматійні випадки Тягнибок розумово неповноцінний, психічно розбалансований Ти теж - для тебе знищення економіки України то хіхоньки-хаханьки бо ти в житті
з хєрапто тягнибик психічнорозбалансований? Останнє коли він отчєбучив це виступ на говерлі здаєься в 2003. А після.. то нормально він вписаний в сучасний політикум. Всячєськи співпрацює років 20. Окрім млявого супротиву ринку землі.
Для того, чтобы испортить репутацию, одного раза достаточно.
Мені гроші не дає. Може вам з шаманом. Співпрацею це ще можно було б назвати якщо б ці гроші пішли на кратне підвищення компенсації військовим та масовий найм іноземців + кратне посилення ППО щоб прильоти по містам були екстраподіею. Поки схоже на колоніальну експлуатацію у самих екстримальних проявах
пардон, під "нам" малось на увазі вождя племені самогубців та осіб наближених до грошових потоків. "Співпраця" звісно теж в лапках
Banderlog написав:щодо того що ми пішли з афгана це не заслуга душманів це прогнилість совкової верхівки. Там військових причин виводу військ не було і методи упокорення територій совок мав відпрацьовані.
Давай так В педерації режим ще більше гнилий ніж в совку Ти і ЗСУ кращі від душманів...
Сибарит написав:Для того, чтобы испортить репутацию, одного раза достаточно.
Вродь Ви завжди толерантнішим були за мене?) Ляшко тож один раз спалився , але давайте порівняєм його... ну хоча б з єрмаком... в ляшка жінка і діти на місці, попри кризу в стосунках через те що він на фронті з 22 го ? І не як шабунін, козловський чи навіть усик який тусив в дфтг Під час війни ляшко чесно хрєнячить попри спорчену репутацію) і якщо вибрати кому руку подати йому чи умовному "песікоту"
Banderlog написав:щодо того що ми пішли з афгана це не заслуга душманів це прогнилість совкової верхівки. Там військових причин виводу військ не було і методи упокорення територій совок мав відпрацьовані.
Давай так В педерації режим ще більше гнилий ніж в совку Ти і ЗСУ кращі від душманів...
Який висновок?
висновок що в тебе фляга геть свистить) Ти правда хочеш Україні такої перемоги як афганістану? Толку з того що вони "перемогли" ссср і менш гниле сша? P/s доречі, приміром грузінам мало було одного разу вони іще й за сша воювали думали що їх в нато приймуть