Хоч рахувати ти навчився ....
То моє питання теж саме - "а до 24.02.2022 що таке Зеля випросив, що Китай і "дозволив", і "проковтнув" ..." ? )
Бо оце "якщо зєля з Макроном таки не Випросять" звучить безглуздо і тупо
|
|
тупо пишеш ти, і підозрюю що це не через методичку... Білорусія не бере участь в війні. Хоч є союзником рф. Китаю вони потрібні як транзитна держава для грузів що йдуть по жд через рф і білорусію в єс. Трафік зростає безперервно. За першу половину цього року зріс на четверть порівняно з минулим роком. Тому поки триває війна між ізраїлем та іраном китай війни україни з білорусією не допустить.
Досить вже брехати, хоч подивись як гілка називається Білорусь активно брала участь у війні - через теріторію Білорусі заходили війська РФ в Україну, на військових аеродромах Білорусі базувались літаки РФ, які потім наносили удари по Україні, с заходом на теріторію України Зараз ти розповідаєш, то "повітряний простір не відкривала", то "не бере участь у війні" По факту, Китай взагалі ніяк не впливає, захоче Пуйло полізти через Білорусь, то полізе і Китай запитувати не буде, як і Луку гілку треба давно переназивати на кндр і росія. Кндр реально воювало. А кндр повний сателіт китаю. По факту китай впливає і цим чортам давно треба було б їхати в китай а не в єс, якби вони хотіли миру. А не цацкатись з тіхановською шоб дражнити усатого. А тепер читай по буквах і шевели губами. Україна визначила перші 500 цілей на території Білорусі, по яким буде завдано ударів — командувач Сил безпілотних систем Роберт "Мадяр" Бровді сказав, що загрожує Лукашенко, якщо він наважиться вступити у війну на боці рф. Re: Напад росії і білорусі на Українуликбез для совкового пенсионера... сегодня не праздник, сегодня день памяти Симона Петлюры которого ровно 100 лет назад убил вы_б_ля_док наслушавшись совков-интернационалистов... но харьковскому пенсионеру большому знатоку истории это невдомек...все ждет в однушке 2ю пенсию бедняга... Востаннє редагувалось Прохожий в Вів 26 тра, 2026 19:11, всього редагувалось 1 раз.
1 Є проблема Демографічне зниження населення... 2 Є вплив цієї проблеми на СЬОГОДЕННЯ ( можливе падіння популяці на 30% за 100 років) 3 А що було 100 років тому? Була ІНША проблема Називалась - різкий ріст НАСЕЛЕННЯ ЗЕМЛІ __рік________загальна чисельність населення 1000 рік: ~275 млн осіб 1200 рік: ~360 млн осіб 1500 рік: ~450 млн осіб 1700 рік: ~610 млн осіб Початок індустріалізації (1800–1927 рр.) Промислова революція та розвиток гігієни 1804 рік: 1 млрд осіб 1927 рік: 2 млрд осіб Демографічний вибух (1960–2020 рр.) 1960 рік: 3 млрд осіб 1974 рік: 4 млрд осіб 1987 рік: 5 млрд осіб 1999 рік: 6 млрд осіб 2011 рік: 7 млрд осіб 2020 рік: 7,88 млрд осіб Тепер прогноз До 2100 рік 10 -12 млрд осіб Далі падіння...... То поясніть мені перестрашені совки Чому коли в 1927 році в світі було в 4 рази менше ніж зараз в 1960 році в світі було в 2,5 рази менше ніж зараз в 1974 році в світі було в 2 рази менше ніж зараз Я повинен боятись того , що через 10 років після моєї смерті в Україні буде так як в світі було в 1977 році ( по кількості населення) А через 20 років після смерті моїх внуків в Україні буде так як в 1960 році в світі? Невже Ви не бачите , за останні 200 років населення ВИРОСЛО у 8 разів.... А Вас хвилює падіння на 30% за 100 років? Може це стандартна реакція планети ЗЕМЛЯ , чи ПРИРОДИ на кількість ? ПС Коло мого магазину зараз є ще 5 ... з яких 4 мережеві і в 3-4 рази (кожен з них більший від мого) Якщо я працюю зараз... то чому мене має злякати майбутнє.. ми ж в конкуренції... А програти конкуренцію можна не тільки під час падіння чисельності населення, її можна програти навіть коли нічого не змінюється і ти проста працюєш гірше ніж твої конкуренти але для совка це Терра Інкогніта.... ринкові відносини це не про нього... йому польова кухня в Харкові-не потрібна , а Благодійному Фонду з Харкова потрібні дві.. Напевно тому що совку погано коли хтось для когось робить добре... але при цьому той для кого роблять добре не наш совок.
budivelnik
Зараз середня густина на Землі - 56 осіб на 1 км2, в 1986 була 35 , в 1974 - 28 осіб на км2 Для України з її __________2026 (56)_____1986(35)___1974(28) 603 638 км2 це еквівалент _ 33,8млн______21,2млн____16,9 млн То чому мене повинні лякати середні цифри які були на Землі ще якихось 50 років тому?
Зараз переглядають цей форум: Banderlog і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||