|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Добавить тему
|
Ответить на тему
|
Следить за темой
|
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 17:16
prodigy писал(а):........ дрони запустили з узберіжжя Чорного моря, потім вони минули теріторію Грузії, Азербайджану, Каспійське море, Казахстан і досягли Омська, на шляху скрізь ці країни нічто їх не збивав, відкрито протистяти рф вони ще не наважаються а ви (росіяни) докажіть, що саме так було? зрозуміло, досі маєте сумнів -тоді звертайтесь до МАДЯРА
Вам лично Мадяр доложил трассы дронов? Может ещё и назвал типы, способные пролететь с достаточным боезарядом 2500км?
-
ЛАД
-
2
-
- С нами с: 31.08.10
-
-
-
-
2
2
6
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 17:23
ЛАД писал(а):Все ваши вопросы можно и перевернуть наоборот. Сейчас пытаются доказать, что "боротьба з ідеологією" УПА - це добре, а розстріляне відродження - це погано. В то время как погано и то, и другое. Разница в том, что розстріляне відродження было осуждено ещё в Союзе, а УПА сегодня выставляют героями, умалчивая о терроре. Так же, как и со многими другими вопросами.
Це неправда. Ці питання піднімалися, і Ющенко з Кваснєвським закрили цю сторінку. Я тоді особисто був присутній на відкритті памятника орлятам, і мене, молодого студента, члена УНСО на той момент, воно досить коробило. Особливо, коли зачитували місця загибелі цих "орлят", добре знайомі мені міста і села. Де ці орлята були окупантами. Разом з тим, я розумів і інший момент: ці студенти, намагалися протистояти досвідченим фронтовикам УСС, які пройшли Першу Світову. Зараз я розумію ще й те, що це був необхідний крок до примирення. Як і з Волинською трагедією. Вбивали цивільних як УПА, так і АК. Але УПА робили це успішніше виключно за рахунок того, що це була українська земля. Поляки - це лише незначні вкраплення колоністів Пілсудського. Але тим не менше, ці жахливі сторінки не відміняють їхнього героїзму в боротьбі за нашу країну. Тому для мене вони однозначно герої, як і для будь якої людини, яка є свідомим патріотом цієї країни.
-
sashaqbl
-
-
- С нами с: 31.10.19
-
-
-
-
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 17:51
sashaqbl писал(а): ЛАД писал(а):Все ваши вопросы можно и перевернуть наоборот. Сейчас пытаются доказать, что "боротьба з ідеологією" УПА - це добре, а розстріляне відродження - це погано. В то время как погано и то, и другое. Разница в том, что розстріляне відродження было осуждено ещё в Союзе, а УПА сегодня выставляют героями, умалчивая о терроре. Так же, как и со многими другими вопросами.
Це неправда. Ці питання піднімалися, і Ющенко з Кваснєвським закрили цю сторінку. Я тоді особисто був присутній на відкритті памятника орлятам, і мене, молодого воно досить коробило. Особливо, коли зачитували місця загибелі цих "орлят", добре знайомі мені міста і села. Де ці орлята були окупантами. Разом з тим, я розумів і інший момент: ці студенти, намагалися протистояти досвідченим фронтовикам УСС, які пройшли Першу Світову. Зараз я розумію ще й те, що це був необхідний крок до примирення. Як і з Волинською трагедією. Вбивали цивільних як УПА, так і АК. Але УПА робили це успішніше виключно за рахунок того, що це була українська земля. Поляки - це лише незначні вкраплення колоністів Пілсудського. Але тим не менше, ці жахливі сторінки не відміняють їхнього героїзму в боротьбі за нашу країну. Тому для мене вони однозначно герої, як і для будь якої людини, яка є свідомим патріотом цієї країни.
Простите, но я говорю не об орлятах, и не о поляках. Вы сами сказали "после 1946", а теперь говорите о более ранних временах. И о сегодняшних трактовках. В 1933 Сталин тоже говорил о "перегибах на местах".
Последний раз редактировалось ЛАД Ср 08 июл, 2026 17:53, всего редактировалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
-
-
2
2
6
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 17:53
sashaqbl писал(а):ЛАД, ви ж часом здатні адекватно мислити
ні геть відрубує здатність адекватно мислити?
так ЛАД не бажає адекватно мислити, йому треба факти(підтримка Летусрока чи когось), щоб підсилити відчуття правоти своєї позиції (яка полагає з радянськиї часів в тому, що УПА -це лісові виродки і вбивці, за часи ссср було відомо тільки про галана, а з часів незалежної України стало відомо інше, але якщо це інше не вписується в прокрустове ложе радянської історії(=пропаганди), воно автоматом відкидається як фейк чи факт без доказів те саме було з наявністю регулярної армії рф на Донбасі з 2014р (про що він сперечався навіть у літку 2022р), а сьогодні він почув депутата журавльова і мовчить в тряпочку , або переключився на вас.
-
prodigy
-
-
- С нами с: 03.12.13
-
-
-
-
1
4
2
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 17:54
ЛАД писал(а): prodigy писал(а):........ дрони запустили з узберіжжя Чорного моря, потім вони минули теріторію Грузії, Азербайджану, Каспійське море, Казахстан і досягли Омська, на шляху скрізь ці країни нічто їх не збивав, відкрито протистяти рф вони ще не наважаються а ви (росіяни) докажіть, що саме так було? зрозуміло, досі маєте сумнів -тоді звертайтесь до МАДЯРА
Вам лично Мадяр доложил трассы дронов? Может ещё и назвал типы, способные пролететь с достаточным боезарядом 2500км?
відповім вам не це питання після перемоги, це секретна інфа(без шуток)
-
prodigy
-
-
- С нами с: 03.12.13
-
-
-
-
1
4
2
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 17:59
ЛАД писал(а):Простите, но я говорю не об орлятах, и не о поляках. Вы сами сказали "после 1946", а теперь говорите о более ранних временах. И о сегодняшних трактовках. В 1933 Сталин тоже говорил о "перегибах на местах".
Після 46 між УПА і АК було встановлено перемиря. Обидві сторони воювали з окупантами та колаборантами. І те, що ви називаєте "ідєологіческой барьбой", було по факту знищенням окупантів і колаборантів. Тут інше трактування неможливе.
Последний раз редактировалось sashaqbl Ср 08 июл, 2026 18:02, всего редактировалось 1 раз.
-
sashaqbl
-
-
-
-
-
-
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 18:00
Ось доволі адекватна стаття про українсько-польські відносини на даному етапі
-
sashaqbl
-
-
-
-
-
-
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 18:05
prodigy У Лада сьогодні дупа розривається від новин, як і на болотах, важкий день.. До речі, шось Шміта давно немає, починаю хвилюватися.. 
-
fler
-
-
- С нами с: 07.08.09
-
-
-
-
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 18:06
prodigy писал(а):........ те саме було з наявністю регулярної армії рф на Донбасі з 2014р (про що він сперечався навіть у літку 2022р), а сьогодні він почув депутата журавльова і мовчить в тряпочку , або переключився на вас.
Мне просто надоело спорить об одном и том же. Во время гражданской войны 1918-1921 на территории РИ присутствовали армии многих государств. Тем не менее, она считается гражданской и никто с этим не спорит.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
-
-
2
2
6
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 18:11
ЛАД писал(а):Мне просто надоело спорить об одном и том же. Во время гражданской войны 1918-1921 на территории РИ присутствовали армии многих государств. Тем не менее, она считается гражданской и никто с этим не спорит.
Різниця в тому, що громадянська війна в Росії в 1918 році почалася без участі іноземних держав. Війна на Донбасі була почата росіянами, з російською зброєю і за російські гроші.
-
sashaqbl
-
-
-
-
-
-
|
|
+ Добавить тему
|
Ответить на тему
|
Следить за темой
|
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы:
Faceless, Ірина_, Модератор