| 

|   | Напад росії і білорусі на Україну | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

Додано: Вів 08 жов, 2024 19:30   ЛАД написав: Так у него "рівність статей". На фронт не обязаны идти ни те, ни другие. Только добровольцы.
 Та ні, він шидбко обурюється, що чоловіків за кордон не випускають. А жінок - випускають. 

sashaqbl

Повідомлень: 2337З нами з: 31.10.19Подякував: 2 раз.Подякували: 1 раз. 

Профіль

Додано: Вів 08 жов, 2024 19:32 

Я, наприклад, в повноцінному декреті. Тягаю дітей і на будівництво, коли воно було. Готую сам, від каш до борщу. Родичів нема. Точніше їм пофігу.
 Чому я комусь про це повинен докладувати? Це що, якась дикість? Чи тільки жінки повинні доглядати дітей?
 Востаннє редагувалось Бетон  в Вів 08 жов, 2024 19:35, всього редагувалось 1 раз.

Бетон

Повідомлень: 5634З нами з: 17.12.22Подякував: 201 раз.Подякували: 453 раз. 

Профіль

3

1

2

Додано: Вів 08 жов, 2024 19:34   Бетон написав: Я, наприклад, в повноцінному декреті. Тягаю дітей і на будівництво, коли воно було. Готую сам, від каш до борщу. Родичів нема. Чому я комусь про це повинен докладувати? Це що, якась дикість? Чи тільки жінки повинні доглядати дітей?
 Та ні, не дикість. Цілком нормально. Ви молодець в цьому плані. Ще можете відправити дружину в ЗСУ замість себе) А Андрій, судячи з усього, не молодець, а лицемір... Востаннє редагувалось sashaqbl  в Вів 08 жов, 2024 19:36, всього редагувалось 1 раз.

sashaqbl

Профіль

Додано: Вів 08 жов, 2024 19:36 

sashaqbl написав:  Бетон написав: Я, наприклад, в повноцінному декреті. Тягаю дітей і на будівництво, коли воно було. Готую сам, від каш до борщу. Родичів нема. Чому я комусь про це повинен докладувати? Це що, якась дикість? Чи тільки жінки повинні доглядати дітей?
 Та ні, не дикість. Цілком нормально. Ви молодець. Ще можете відправити дружину в ЗСУ замість себе)
 Пропоную почати з Флер і stm.  Вони мені подобаються більше 

Бетон

Повідомлень: 5634З нами з: 17.12.22Подякував: 201 раз.Подякували: 453 раз. 

Профіль

3

1

2

Додано: Вів 08 жов, 2024 19:36   Бетон написав: Пропоную почати з Флер і stm. Вони мені подобаються більше
 Я тільки за. 

sashaqbl

Профіль

Додано: Вів 08 жов, 2024 19:37 

sashaqbl написав:  ЛАД написав: Так у него "рівність статей". На фронт не обязаны идти ни те, ни другие. Только добровольцы.
 Та ні, він шидбко обурюється, що чоловіків за кордон не випускають. А жінок - випускають.
 Так это туда же: на фронт - добровольцы, за границу - желающие. Свободно, без всяких разрешений, т.е. тоже добровольцы.    Востаннє редагувалось ЛАД  в Вів 08 жов, 2024 19:41, всього редагувалось 1 раз.

ЛАД

2
         Повідомлень: 37131З нами з: 31.08.10Подякував: 5371 раз.Подякували: 4870 раз. 

Профіль

2

2

6

Додано: Вів 08 жов, 2024 19:39 

Я в шоке,сколько в теме разномастных мнений.За Зелю и за продолжение За Зелю и против продолжения. Против Зели. Взорвать атомки. Переговоры. Все должны служить. Все должны служить кроме меня.Должны служить только добровольцы.Откройте границы!Закройте границы для всех!Выпустите меня отсюда!хотел бы-давно бы выехал!
 это называется демократия.насколько тяжело воевать демократии с четкой вертикальной диктатурой..

Господар Вельзевула

Повідомлень: 936З нами з: 11.09.24Подякував: 8 раз.Подякували: 40 раз. 

Профіль

Додано: Вів 08 жов, 2024 19:41 

Игорь Алексеевич написав: Дед не летит в Европу.  а без него обычный сходняк без решений будет. что то то этот план мира изначально у ЗЕ не пошёл.
 Від діда нічого вже не залежить. Все впирається в вибори, в яких він не братиме участі. Або виграє Камала, і ми за рік отримаєм РПВ по ЛБЗ + якісь мінімальні плюшки. Або виграє Трамп і ми отримаємо за півроку ЗПВ по ЛБЗ + купу неадекватних вимог від раші. 

sashaqbl

Профіль

Додано: Вів 08 жов, 2024 19:44 

sashaqbl написав:  Игорь Алексеевич написав: Дед не летит в Европу.  а без него обычный сходняк без решений будет. что то то этот план мира изначально у ЗЕ не пошёл.
 Від діда нічого вже не залежить. Все впирається в вибори, в яких він не братиме участі. Або виграє Камала, і ми за рік отримаєм РПВ по ЛБЗ + якісь мінімальні плюшки. Або виграє Трамп і ми отримаємо за півроку ЗПВ по ЛБЗ + купу неадекватних вимог від раші.
 Але це не точно. 

Schmit

Повідомлень: 5222З нами з: 08.09.09Подякував: 82 раз.Подякували: 277 раз. 

Профіль

Додано: Вів 08 жов, 2024 19:46 

Velz написав: Я в шоке,сколько в теме разномастных мнений. За Зелю и за продолжение За Зелю и против продолжения. Против Зели. Взорвать атомки. Переговоры. Все должны служить. Все должны служить кроме меня.Должны служить только добровольцы.Откройте границы!Закройте границы для всех!Выпустите меня отсюда!хотел бы-давно бы выехал!  это называется демократия.насколько тяжело воевать демократии с четкой вертикальной диктатурой..
 Есть два лагеря.  Одни в тепле, дома или за границей на диване, без ежедневных бахов и конечно они только за границы 91г. Другие с оккуп. террит, которые потеряли всё и им гос-во оплачивает с барского плеча аж 3500грн.в мес. Им даже не то что за эти деньги не реально снять жильё, а на эти деньги и пожрать не хватит. Конечно они посылают ЗЕ ... Интересно если первые поменяются местами со вторыми, как они тогда начнут петь песни? 

Игорь Алексеевич

ЗаблокованийПовідомлень: 8635З нами з: 13.09.09Подякував: 113 раз.Подякували: 866 раз. 

Профіль

1

|  | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

| Схожі теми |  

| 
         | 33 | 144099 |  |  
      | 
         | 1493 | 335463 |  |  
      | 
         | 6076 | 1022999 |  |  |