|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 08 жов, 2024 20:30
ЛАД написав:Так у него "рівність статей". На фронт не обязаны идти ни те, ни другие. Только добровольцы.
Та ні, він шидбко обурюється, що чоловіків за кордон не випускають. А жінок - випускають.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 жов, 2024 20:32
Я, наприклад, в повноцінному декреті. Тягаю дітей і на будівництво, коли воно було. Готую сам, від каш до борщу. Родичів нема. Точніше їм пофігу.
Чому я комусь про це повинен докладувати? Це що, якась дикість? Чи тільки жінки повинні доглядати дітей?
Востаннє редагувалось Бетон в Вів 08 жов, 2024 20:35, всього редагувалось 1 раз.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 408 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 08 жов, 2024 20:34
Бетон написав:Я, наприклад, в повноцінному декреті. Тягаю дітей і на будівництво, коли воно було. Готую сам, від каш до борщу. Родичів нема. Чому я комусь про це повинен докладувати? Це що, якась дикість? Чи тільки жінки повинні доглядати дітей?
Та ні, не дикість. Цілком нормально. Ви молодець в цьому плані. Ще можете відправити дружину в ЗСУ замість себе) А Андрій, судячи з усього, не молодець, а лицемір...
Востаннє редагувалось sashaqbl в Вів 08 жов, 2024 20:36, всього редагувалось 1 раз.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 жов, 2024 20:36
sashaqbl написав: Бетон написав:Я, наприклад, в повноцінному декреті. Тягаю дітей і на будівництво, коли воно було. Готую сам, від каш до борщу. Родичів нема. Чому я комусь про це повинен докладувати? Це що, якась дикість? Чи тільки жінки повинні доглядати дітей?
Та ні, не дикість. Цілком нормально. Ви молодець. Ще можете відправити дружину в ЗСУ замість себе)
Пропоную почати з Флер і stm. Вони мені подобаються більше
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 408 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 08 жов, 2024 20:36
Бетон написав:Пропоную почати з Флер і stm. Вони мені подобаються більше
Я тільки за.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 жов, 2024 20:37
sashaqbl написав: ЛАД написав:Так у него "рівність статей". На фронт не обязаны идти ни те, ни другие. Только добровольцы.
Та ні, він шидбко обурюється, що чоловіків за кордон не випускають. А жінок - випускають.
Так это туда же: на фронт - добровольцы, за границу - желающие. Свободно, без всяких разрешений, т.е. тоже добровольцы. 
Востаннє редагувалось ЛАД в Вів 08 жов, 2024 20:41, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 08 жов, 2024 20:39
Я в шоке,сколько в теме разномастных мнений. За Зелю и за продолжение За Зелю и против продолжения. Против Зели. Взорвать атомки. Переговоры. Все должны служить. Все должны служить кроме меня.Должны служить только добровольцы.Откройте границы!Закройте границы для всех!Выпустите меня отсюда!хотел бы-давно бы выехал! это называется демократия.насколько тяжело воевать демократии с четкой вертикальной диктатурой..
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 жов, 2024 20:41
Игорь Алексеевич написав:Дед не летит в Европу. а без него обычный сходняк без решений будет. что то то этот план мира изначально у ЗЕ не пошёл.
Від діда нічого вже не залежить. Все впирається в вибори, в яких він не братиме участі. Або виграє Камала, і ми за рік отримаєм РПВ по ЛБЗ + якісь мінімальні плюшки. Або виграє Трамп і ми отримаємо за півроку ЗПВ по ЛБЗ + купу неадекватних вимог від раші.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 жов, 2024 20:44
sashaqbl написав: Игорь Алексеевич написав:Дед не летит в Европу. а без него обычный сходняк без решений будет. что то то этот план мира изначально у ЗЕ не пошёл.
Від діда нічого вже не залежить. Все впирається в вибори, в яких він не братиме участі. Або виграє Камала, і ми за рік отримаєм РПВ по ЛБЗ + якісь мінімальні плюшки. Або виграє Трамп і ми отримаємо за півроку ЗПВ по ЛБЗ + купу неадекватних вимог від раші.
Але це не точно.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 жов, 2024 20:46
Velz написав:Я в шоке,сколько в теме разномастных мнений. За Зелю и за продолжение За Зелю и против продолжения. Против Зели. Взорвать атомки. Переговоры. Все должны служить. Все должны служить кроме меня.Должны служить только добровольцы.Откройте границы!Закройте границы для всех!Выпустите меня отсюда!хотел бы-давно бы выехал! это называется демократия.насколько тяжело воевать демократии с четкой вертикальной диктатурой..
Есть два лагеря. Одни в тепле, дома или за границей на диване, без ежедневных бахов и конечно они только за границы 91г. Другие с оккуп. террит, которые потеряли всё и им гос-во оплачивает с барского плеча аж 3500грн.в мес. Им даже не то что за эти деньги не реально снять жильё, а на эти деньги и пожрать не хватит. Конечно они посылают ЗЕ ... Интересно если первые поменяются местами со вторыми, как они тогда начнут петь песни?
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-