|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 11 жов, 2024 16:14
Дюрі-бачі написав: _hunter написав:Ну т.е. никакого отношения к экономике диктаторство не имеет. Я правильно понял?
Має: диктаторство може закріпитися тільки там, де є джерела фінансування незалежні від доходів народу (з продажу корисних копалин, інвестицій із закордону, тощо). Там де таких джерел нема - диктатори й 10 років не тримаються при владі.
Які джерела були у Гітлера?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 11 жов, 2024 16:15
flyman написав:Історики кажуть, що коли читаєм, що за часів гетьманщини вмерло скільки то там віруючих іудейської віри, то це не означає, що вмерли всі фізично, напр. при переході в християнство вважалося що "змарл"
прикольно. я не знал)
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 11 жов, 2024 16:15
Banderlog написав:Продовжаєм розмову. Хто ж ті радикали? Оказується свобода їх не контролювала... яценюк не контролював. Від правих раптом виділився до того не відомий правий сектор.
интересно было ставить в тупик смирных майдановцев вопросом за кого они - за ̶б̶о̶л̶ь̶ш̶е̶в̶и̶к̶о̶в̶ ̶и̶л̶и̶ ̶к̶о̶м̶м̶у̶н̶и̶с̶т̶о̶в̶ более системных протестунов или более эффективых правосеков, которых сходу успели записать в "титушки" Правда, Кива с Мосийчуком єту войну уже как русскомирцы встретили. С первомайдановскими радикалами типа "поры" схожая фигня, половина стали русскомирцами\рыгунами еще до 2го майдана
-
fox767676
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 183 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 жов, 2024 16:16
andrijk777 написав:якщо в них ситуація в усьому краща то чого вони не можуть виграти вже 2+ років?
а) ситуація була значно гірша за нашу і стала кращою тільки десь наприкінці 2023 р. б) ситуація поки що не кардинально краща тільки трохи. в) в них гроші не безлімітні
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 11 жов, 2024 16:19
ЛАД написав:Які джерела були у Гітлера?
спочатку (33-37 р.) це ті ресурси, які мали б йти на виплату репарацій, потім (38+) основним джерелом було - пограбування інших народів (Жидів, Чехів, Поляків, Українців)...
-
Дюрі-бачі
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 11 жов, 2024 16:20
Дюрі-бачі написав: andrijk777 написав:якщо в них ситуація в усьому краща то чого вони не можуть виграти вже 2+ років?
а) ситуація була значно гірша за нашу і стала кращою тільки десь наприкінці 2023 р. б) ситуація поки що не кардинально краща тільки трохи. в) в них гроші не безлімітні
Ви ж стверджуєте що це ключовий фактор. Якщо ситуація була значно гірша а стала краща і це ключовий фактор то і успіхи на фронті мали стати кращі(у РФ) наприкінці 2023р до сьогодні(а це вже рік!). Цього взагалі немає. Щось не та у вашій логіці.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 жов, 2024 16:23
andrijk777 написав:Цього взагалі немає. Щось не та у вашій логіці.
Ми точно в одній Україні живемо? Хіба за рік ЗСУ не перейшли від стану "Ще трохи піднажмемо і буде кава в Ялті" до "щодня доводиться відступати на "більш вигідні позиції"" Хай краще Успіх розповість на скільки впала комплектація штату марсіян за рік.
-
Дюрі-бачі
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 11 жов, 2024 16:26
Дюрі-бачі написав: andrijk777 написав:Цього взагалі немає. Щось не та у вашій логіці.
Ми точно в одній Україні живемо? Хіба за рік не перейшли від стану "Ще трохи і буде кава в Ялті" до "щодня доводиться відступати на "більш вигідні позиції""
Ви оцінюєте ситуацію на фронті по словах(фантазіях) окремих людей? Прикольно. Давайте я вам скажу що ми завтра візьмемо Москву.  Ситуація на фронті від цього сильно покращиться? 
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 жов, 2024 16:32
Дюрі-бачі Та Успіх може розповідати все що хоче. Якщо ситуація у нас сильно погіршилась але за рік лінія фронту майже не змінилась то є тільки 2 варіанти: або ви/Успіх брешете/перебільшуєте погіршення ситуації або цей фактор не є критичним. ВСЕ. Я більше схиляюсь що 2 варіанту, хоча і перший трохи має місце. *я не вважаю що цей фактор не має значення, просто входить до 4-5 головних факторів.
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 жов, 2024 16:34
andrijk777 написав:.......... У нього такі ж шанси на успіх як і 2 роки тому(після звільнення Херсона).Давайте проаналізуємо що змінилось за 2 останні роки. Територія майже не змінилась. Мінуси в нас: - мотивація армії впала- західна допомога зменшується Плюси: - ми отримали можливість наносити удари вглиб РФ - за 2 роки в РФ значно зменшились можливості - тобто зменшилась кількість техніки, снарядів і т.д. Весь арсенал озброєння РФ вже спробуваний і не буде новинкою для ЗСУ. Можливо це не сильно впливає на поле бою сьогодні, але точно сильно впливає на довгострокове ведення війни. Щодо кількості мобрезерву, то особливих змін за 2 роки не відбулось. І в РФ і в нас ті самі проблеми, які усугубились. Отже рахунок 2:2. Я вважаю плюси приблизно рівноцінні мінусам. Отже баланс сил за 2 роки не змінився сильно. Тобто РФ як і "мала можливості перемогти та і має їх сьогодні". Але пройшло 2 роки.
И с количеством у нас проблемы (и пока больше, чем у них) и, главное, с качеством. О сзч 2 года назад слышно не было, и о бусификации тоже. Успиз и другие 2 года назад писали совсем другие посты. У РФ в общем ничего не изменилось. кроме повышения выплат. О снижении количества снарядов, ракет. Может, и есть, но не заметно. Кроме того, появляются др. варианты, например КАБы, которых раньше не было. Я уже не говорю об энергетике и пр. Я маю на дію на Трампа що він це зробить.
Подивимось. Я такої надії не маю.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-