Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1052410525105261052710528 ... 14779>
Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2024 02:19

ЛАД написав:
они как-то заговорили и о пенсиях - у одной 3600, у другой 4300 - "как жить за такие деньги? А вот депутаты..." Мне прямо стало интересно, такое было ощущение, что от переименования улиц этой бабке стало легче жить на её 4300. :) Это к вопросу, как людям пудрят мозги.
в 40 річних пенсії не буде, ні при яких варіантах
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2024 06:01

барабашов написав:
Кста,ты мотопехота или арта? По военке ну и щас.
по воєнці 23р тому арт розвідка. За 40 днів в 22 році став рао, щас оперативний на кп в мех бригаді :lol:
Banderlog

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2024 06:03

Бетон написав:Приперлись тцкуни в балаклавах с автоматами на весілля. Выходить власник закладу каже, що ви забули на кого ви працюєте і посилає

І кого вони там вбивати зібралися чергами "та-та-та..." як ті німці у радянському хфільмі про есесовців та партизан("Йди та дивись" якщо не помиляюсь)???
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2024 06:07

Banderlog написав:
  барабашов написав:
по воєнці 23р тому арт розвідка. За 40 днів в 22 році став рао, щас оперативний на кп в мех бригаді :lol:

030400 разве артразведка?
Коморрасчёта в 21, комбат в 25 ты.
Разведка то приданные батарее отделения
барабашов

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2024 06:25

fler написав:Сі Цзинпин закликав армію готуватися до війни.
Повідомляється, що він відвідав бригаду ракетних військ та заявив, що "військові повинні всебічно посилити підготовку до війни та забезпечити військам належну боєготовність".
Кілька днів тому Китай провів великомасштабні навчання навколо Тайваню.

Мадам Кормышкина, шо вам тот дальний восток и ядрЁные взрывы?
Ниппонцы Годзиллу выпустят и нет того Китаю...
барабашов

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2024 06:39

барабашов написав:
  Banderlog написав:
  барабашов написав:

030400 разве артразведка?
Коморрасчёта в 21, комбат в 25 ты.
Разведка то приданные батарее отделения

Хз я я то смутно помню ))) номерів точно не памятаю. Спеціальність називалась артрозвідка та коректування вогню артилерії. В буар мав б служити якби війна 20р тому почалась.
Короч оптика різна, бусолі , стереоскопічні далекоміри, розвідтеодоліти і люмінєва дошка -прібор управлєнія огньом).
Banderlog

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2024 07:26

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:После этого она начала горячо рассказывать, что это правильно, так и надо, не нужна нам здесь Россия. Делала она это даже не на суржике, а на чистейшем русском. Как-то затронули вопрос об оккупированных территориях, она так же горячо продолжила доказывать, что оккупация ничего не значит, это всё равно Украина - и Донбасс, и Крым - и эти территории есть и всегда будут украинскими. Это к вопросу о том, что есть люди за границы91.

Ще до війни Зет:
Навпроти мене, в потязі, російськомовна сім'я, мати і дві донечки. Старша вже школярка, розв'язує приклади, менша щось малює. Раптом старша питає;
Мама, а это правда, что скоро нам запретят говорить по русски?
С чего ты это взяла?
Ну как же, ведь Россия на нас напала, забрала наш Крым.

Навіть дитина зрозуміла, що до чого...
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2024 08:19

Без коментарів. "Солодко і прекрасно.."

барабашов написав:
  Banderlog написав:
  ЛАД написав:
они как-то заговорили и о пенсиях - у одной 3600, у другой 4300 - "как жить за такие деньги? А вот депутаты..." Мне прямо стало интересно, такое было ощущение, что от переименования улиц этой бабке стало легче жить на её 4300. :) Это к вопросу, как людям пудрят мозги.
в 40 річних пенсії не буде, ні при яких варіантах

За шо тогда ты кровь проливаешь?
За сытость детей Гетьманцева у ЛондонАх?

Коло будинку Ц.Ради процесію зустрів уряд: члени Ради на чолі з проф. Грушевським і міністри на чолі з В. Голубовичем. Процесія спинилась. Проф. М.Грушевський промовляючи сказав приблизно так: – Dulce et decorum pro patria mori! – Солодко і прекрасно вмерти за отчизну, так як умерли оці сини й брати наші, які полягли головами, боронячи рідний край від ворогів… Якраз сьогодні, коли Ц.Рада засідала, почали зривати цього двохголового орла, цей символ самодержав’я, це пятно неволі, в якій Україна перебувала стільки віків.. Але ця операція знищення неволі не могла пройти безкровно, і кров пролилась. Щасливі ті, хто кров’ю засвідчив свою любов до рідного краю.. Слава їм і Вічний спокій!
https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Бій_під_Крутами_(1918)

Перебуваючи в еміграції, Грушевський, у свою чергу, мав можливість переконатися в байдужості керівників європейських країн до українських подій. Тому не дивно, що, не знайшовши підтримки на Заході, М. Грушевський, починаючи з 1920 року, шукає шляхи зближення з більшовицьким керівництвом України, пише листи С. Косіору та Х. Раковському (тодішньому голові РНК УСРР), пропонуючи їм співпрацю в разі, якщо йому буде дозволено повернутися в Україну для продовження наукової роботи. Своєю владою більшовицькі лідери ні з ким ділитися не збиралися, проте в поверненні на батьківщину такого авторитетного вченого і громадського діяча ліберально-соціалістичних поглядів, як Грушевський, вони були зацікавлені.

1923 року був обраний академіком ВУАН. У березні 1924 року з сім'єю переїхав до Києва. Працював професором історії в Київському державному університеті.

14 квітня 1926 року Політбюро ЦК КП(б)У в постанові «Про Українську академію наук» висловилося за можливість підтримати кандидатуру Грушевського на посаду президента ВУАН. 3 жовтня 1926 року відбулося урочисте вшанування Грушевського у зв'язку з 60-літтям від дня народження та 40-літтям наукової діяльності. 12 січня 1929 року загальні збори АН СРСР обрали Грушевського дійсним членом.

7 березня 1931 року Грушевський переїхав до Москви.
https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Грушевський_Михайло_Сергійович
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2024 08:57

барабашов написав:
  fler написав:Сі Цзинпин закликав армію готуватися до війни.
Повідомляється, що він відвідав бригаду ракетних військ та заявив, що "військові повинні всебічно посилити підготовку до війни та забезпечити військам належну боєготовність".
Кілька днів тому Китай провів великомасштабні навчання навколо Тайваню.

Мадам Кормышкина, шо вам тот дальний восток и ядрЁные взрывы?
Ниппонцы Годзиллу выпустят и нет того Китаю...

Барабашка, я за Хазяином пуйла слежу. Про причинно-следственные связи не слышали, не?
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 20 жов, 2024 09:33

ЛАД написав:
  andrijk777 написав:
  ЛАД написав:

Вы спросили, какие цели и интересы могут быть у Запада. Я вам на это и ответил.
Зе в озвученном плане ни слова не говорит о границах92 (так будет точнее, т.к. не помню кто, кажется Ой+, писал, что большую часть 91 речь шла о совсем других границах).
Какой план вы назовёте адекватным? Ваше мнение? Или вы тоже бесплатно не высказываетесь?
Зе должен был сказать Западу: "Я согласен на рпв по сегодняшнему состоянию и ничего не требую от вас"?
Запад должен предложить хоть какие-то гарантии, хоть что-то о послевоенной ситуации. Я пока никаких официальных предложений не слышал. Вполне возможно, что они есть, просто пока не озвучены открыто. Так, точно так же, что наши на что-то согласны, но пока не озвучивают это открыто.

Ви вроді розумна людина, вроді розумієте українську мову, але...
Лікбез:
У мене є ціль:
................
Отже відповім сам на своє питання бо відповіді від вас не дочекаєшся.
Дії:
1. Україну не візьмуть в НАТО до закінчення війни - це 100%. Воюючу країну ніхто в НАТО не візьме.
2. Захід не дасть більше зброї Україні, зокрема США точно дасть менше. - це логічно випливає з попередніх дій Заходу.
3.Захід не розмістить на території України ніяких "комплексний неядерний стратегічний пакет стримування" - це прям очевидно і логічно враховуючи поведінку і риторику Заходу
4.В Україні немає ніяких критичних ресурсів(окрім населення) - це я так думаю, думаю Захід теж так думає. Тому ніяких дій в цьому напрямку робитись не буде.
5.Захід не бачить якихось особливих загроз для себе з боку РФ(точно не бачить екзистенційних загроз). Тут звичайно будуть робитись якісь дії, але що це дасть Україні у її війні з РФ - я хз.

Дій чи не дій може бути багато, я просто пройшовся по пунктам "плану Перемоги". Я думав що ви хоч щось напишете що має/буде робити Захід, не дочекався.
.........
...
Хотя я сразу писал, что действия Запада зависят от его целей.

Так с этим никто, вроде, и не спорил.
Основной вопрос - а может ли тот "план" (именно "план", а не долгие и тяжелые переговоры) повлиять на цели/действия Запада?
Востаннє редагувалось _hunter в Нед 20 жов, 2024 09:41, всього редагувалось 1 раз.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 1052410525105261052710528 ... 14779>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість