|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 02 лис, 2024 08:05
Banderlog написав: гуляйполе написав:Ага,я хворий,а ти здоровий? Пропонуєш віддати шматок моєї батьківщини,землю де я народився кацапам? Тільки щоб свою дупу зберегти?
Да, він хоче зберегти свою дупу. Що ви пропонуєте? Як прикрити фронт?
Я не знаю що треба робити,я не з офісу президента,і не з генштабу,але прикривати свою дупу за рахунок інших,це як мінімум некорректно.
-
гуляйполе
-
-
- Подякував: 135 раз.
- Подякували: 139 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 лис, 2024 08:08
гуляйполе написав: Banderlog написав: гуляйполе написав:Ага,я хворий,а ти здоровий? Пропонуєш віддати шматок моєї батьківщини,землю де я народився кацапам? Тільки щоб свою дупу зберегти?
Да, він хоче зберегти свою дупу. Що ви пропонуєте? Як прикрити фронт?
Я не знаю що треба робити,я не з офісу президента,і не з генштабу,але прикривати свою дупу за рахунок інших,це як мінімум некорректно.
по другому не вийде, ви не придатний а син ваш ,один, фронт не втримає.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 02 лис, 2024 08:09
tester7336 написав:саме цікаве це ось це: "Посадовці Міністерства оборони США вважають, що нестача особового складу є головною проблемою України у протистоянні з Росією"закордонні говорячі голови вже визначили чому війна буде програна. а не тому що вони давали озброєння по чайній ложці. вони вже себе відбілюють заздалегіть.
те, що війна буде програна, - це твоя вигадка, журналісти про це не кажуть  бо також є Американські посадовці прогнозують, що наступного року Україна зможе скористатися ослабленою позицією Росії та її дефіцитом особового складу і техніки — за умови стабільної підтримки з боку США.
руськім же нестача техніки не заважає наступати - чому? бо люди, як розходний матеріал - один з секретів руського успіху...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 772 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 02 лис, 2024 08:22
Banderlog написав: Бетон написав:між нами в віці, мабуть, всього декілька років. а така прірва в світоглядах - Маріанська западина. мабуть, повинно вмерти все оте покоління до 2000-х, щоб щось змінолося і нація відродилась заново. що, власне і відбувається.
Це вже було. Нам казали, що мають вмерти совки бо вони за комуняк голосують. Совки вже вимерли. 
совки досі не вмерли, а от їх діти помирають інколи раніше за батьків у мене є тітка 87років, а син помер у 2023 (60р), у мене з класу 30% вже пішли (переважно хлопці, алкоголь, наркота -массовано десь у 1992-1996 у віці */- 30років)
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3324 раз.
- Подякували: 3340 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Суб 02 лис, 2024 08:38
prodigy написав: у мене з класу 30% вже пішли (переважно хлопці, алкоголь, наркота -массовано десь у 1992-1996 у віці */- 30років)
не витримали вітру свободи. Залили все спиртом і наркотикотиками. Одними з перших демократичних законів були відміна уголовного наказанія за мужеложєство , відміна держ монополії на торгівлю алкоголем.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 02 лис, 2024 08:57
jump написав: Vadim_ написав:Реал , сьогодні бусифікували знайомого , перекрили дорогу у мікрорайоні міста ,машину оставили на обочине (хто отвечает за сохранность этого имущества по ЗАКОНУ України?) ,телефон забрали. ВЛК за три години і через кілька ще вже у частині на навчаннях
ніжнесенько у Вас  Львів. чувачок крутить педаля на ровері, різанули на т4фольксі кута, звалили, роверика лишили збоку, чувачка попід руки/ноги без слів ногами допереду (як мерця) всередину, 15хв влк, вночі поїхав на Рівне 
Що було далі з ровериком? Турбуюсь...
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 175 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 02 лис, 2024 09:08
Banderlog написав: Бетон написав: В 35 лет це вже не одруження, а договір про партнерство. Доречі, брачний договір теж треба. І болт з гайкою партнерші. В такому віці, жінка повинна відповідати статкам і теж вже бути кимось.
) а якщо чоловіку 35 а жінці 25? Так підходяще? Можно обійтись без договору?
чим старіше чоловік, тим більше доказів, що він "виживабельний" тобто в муж. вік це актив, а в баби пасив
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 02 лис, 2024 09:09
smdtranz написав: Бетон написав:Польща розпочала будівництво оборонних укріплень "Східний щит" на кордоні з Білоруссю та Росією, яке включає створення військової інфраструктури загальною протяжністю близько 700 кілометрів Вот почему нашей недвиге в Польше - ничего не угрожает. Польша заботится о безопасности граждан и неграждан. вован бы построил там дорогу))
если б реально заботились — давно б отправили сюда войска набираться опыта, хотя б в тылу ПВОшниками и тд, та и на фронт можно, дроны осваивать. ну и конечно учения по бусификации пусть уже проводят. а то там границы не закроешь - нужно быстро действовать. а так эта линия обороны не более чем пустой звук, в случае реального вторжения кацапов, прошедших войну, в Польшу — от нее толку будет ровно 0 катают для местного лохтората видимость бурной деятельности
Якщо випалити багатокілометрову смугу, а позад неї -- тисячі км підземних сполучень з багатократним дублюванням й ідеальним маскуванням -- то якийсь час протримаються. Багато “стугн”, багато кулеметів -- і можна косити орду Таки краще буде, аніж бетон.укріплення у нас під відкритим небом, розбомблені ще до початку реал.використання... Каби до поляків не мають долітати. Є ж у них і власна авіація і натівська. А мсеківці нерухомість де купують? 🤔
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 175 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 02 лис, 2024 09:11
Bobua написав: jump написав: Vadim_ написав:Реал , сьогодні бусифікували знайомого , перекрили дорогу у мікрорайоні міста ,машину оставили на обочине (хто отвечает за сохранность этого имущества по ЗАКОНУ України?) ,телефон забрали. ВЛК за три години і через кілька ще вже у частині на навчаннях
ніжнесенько у Вас  Львів. чувачок крутить педаля на ровері, різанули на т4фольксі кута, звалили, роверика лишили збоку, чувачка попід руки/ноги без слів ногами допереду (як мерця) всередину, 15хв влк, вночі поїхав на Рівне 
Що було далі з ровериком? Турбуюсь...
думаю Bolt (або інший газда) підібрав, чого має добро пропадати, ще який бомж на металолом здасть
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 02 лис, 2024 09:42
flyman написав: Banderlog написав: Бетон написав: В 35 лет це вже не одруження, а договір про партнерство. Доречі, брачний договір теж треба. І болт з гайкою партнерші. В такому віці, жінка повинна відповідати статкам і теж вже бути кимось.
) а якщо чоловіку 35 а жінці 25? Так підходяще? Можно обійтись без договору?
чим старіше чоловік, тим більше доказів, що він "виживабельний" тобто в муж. вік це актив, а в баби пасив
Ні, лінійного графіку "попиту" нема). Все вже порахували до нас на основі статистики. У жінок - різка крива зростання з 16 і високий пік у 22-24, потім спадання до 30-35 і потім різко вниз. У чоловіків повільне зростання кривої до піку 30-33 і потім таке ж повільне спадання. При цьому: 1)пік жінки набагато вищий за чоловічий(тобто на своєму піку вона набагато затребуваніша, ніж чоловік на своєму); 2) враховується все - здоров'я, статки, привабливість і тп; 3) це статистика, а винятки звичайно ж є
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
2