|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 01 лис, 2024 20:33
andrijk777 написав: гуляйполе написав:Ну давай,поміняємось житлом,я тобі свою квартиру в Запоріжжі,а ти мені свою де ти там , У Львові чи Франківську, і я теж баду казати,подумаєш якихось 4 області!
А чому я маю воювати(вмирати) за твою квартиру в Запоріжжі?
Так скільки разів тут цитували про "справу всього українського народу"? А по факту, якщо моя квартирка в безпеці в умовних Чорнівцях, то не така і справа, виявляється, можна не своє і віддати. До речі, я якраз сформулював думку, що якщо оборона -- справа всього народу, то і втрати внаслідок цієї оборони також повинні бути якось спільними для всього народу. Звісно, що загиблих не поділиш на всіх, тож механізм не такий простий, але те, що зараз, коли хтось втратив все, ще хтось, навпаки, здобув небачених статків, а у більшості тимчасові незручності -- це не є нормально.
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 636 раз.
- Подякували: 508 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: П'ят 01 лис, 2024 20:41
andrijk777 написав:Якби Зе(і іншим) рішення клали на стіл "лише команди умовних очкариків" ми б вже давно жили на рівні Польщі.
Все залежить від трьох складових Кому кладуть Хто кладе Хто виконує.... І будь-яке колективне рішення-можна погіршити чи поращити. Давайте на прикладі вовиної тисячі 1 Ті хто поклав точно не відрізняються інтелектом Той хто погодився з цим рішенням - також не розуміє куди вліз Але є ті хто можуть ВИКОНУЮЧИ це рішення поставити все з голови на ноги Отже Якщо війна і є гроші - то правильне рішення це гроші туди де вони найважливіші(фронт і ВПК) Що заважає прийняти наступний алгоритм дій(кожному окремо) а - гроші беремо б - гроші відправляємо через не прикормлений (типу Притула) навколоДержавний фонд , а чеоез ту саму Справу Громад у ВПК на фронт в - припускаю що прямий переказ буде заблоковано - це також не проблема, отриманими грошима оплатили комуналку, зекономлені від сплати комуналки відправили в фонд... Як бачите від тих хто виконує - також залежить їх благополуччя ПС уявляєте фінт вухами розмову Зеленського з тими очкариками які йому поклали пропозицію про 1000 , а НБУ доповів що всі кошти в розмірі 70% перечислені у фонди опозиціонерів.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2989 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 01 лис, 2024 20:43
Реал , сьогодні бусифікували знайомого , перекрили дорогу у мікрорайоні міста ,машину оставили на обочине (хто отвечает за сохранность этого имущества по ЗАКОНУ України?) ,телефон забрали. ВЛК за три години і через кілька ще вже у частині на навчаннях
Востаннє редагувалось Vadim_ в П'ят 01 лис, 2024 20:51, всього редагувалось 1 раз.
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 622 раз.
- Подякували: 509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 лис, 2024 20:50
Vadim_ написав:Реал , сьогодні бусифікували знайомого , перекрили дорогу у мікрорайоні міста ,машину оставили на обочине (хто отвечает за это имущество по ЗАКОНУ України?) ,телефон забрали. ВЛК за три години і через кілька ще вже у Черкаському
"Как страшно жить" ... А можно подробности про знакомого Обновлял данные ? Или ему было пофиг на обновление ? И за сколько довезли ... до куда ? Уточни
-
pesikot
-
-
- Подякував: 544 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 01 лис, 2024 20:53
pesikot написав: Vadim_ написав:Реал , сьогодні бусифікували знайомого , перекрили дорогу у мікрорайоні міста ,машину оставили на обочине (хто отвечает за это имущество по ЗАКОНУ України?) ,телефон забрали. ВЛК за три години і через кілька ще вже у Черкаському
"Как страшно жить" ... А можно подробности про знакомого Обновлял данные ? Или ему было пофиг на обновление ? И за сколько довезли ... до куда ? Уточни
Сходи в ТЦК там розтлумачать
-
Vadim_
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 лис, 2024 20:59
pesikot написав: Vadim_ написав:Реал , сьогодні бусифікували знайомого , перекрили дорогу у мікрорайоні міста ,машину оставили на обочине (хто отвечает за это имущество по ЗАКОНУ України?) ,телефон забрали. ВЛК за три години і через кілька ще вже у Черкаському
Безоплатно , в учебку. З тебе взяли за це гроші?
-
Vadim_
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 лис, 2024 21:00
Vadim_ написав:Реал , сьогодні бусифікували знайомого , перекрили дорогу у мікрорайоні міста ,машину оставили на обочине (хто отвечает за сохранность этого имущества по ЗАКОНУ України?) ,телефон забрали. ВЛК за три години і через кілька ще вже у частині на навчаннях
ніжнесенько у Вас  Львів. чувачок крутить педаля на ровері, різанули на т4фольксі кута, звалили, роверика лишили збоку, чувачка попід руки/ноги без слів ногами допереду (як мерця) всередину, 15хв влк, вночі поїхав на Рівне 
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1320 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 лис, 2024 21:07
andrijk777 написав: гуляйполе написав:Ну давай,поміняємось житлом,я тобі свою квартиру в Запоріжжі,а ти мені свою де ти там , У Львові чи Франківську, і я теж баду казати,подумаєш якихось 4 області!
А чому я маю воювати(вмирати) за твою квартиру в Запоріжжі?
А ми вже не в одній країні живемо? Сепаратист?
Востаннє редагувалось гуляйполе в П'ят 01 лис, 2024 21:08, всього редагувалось 1 раз.
-
гуляйполе
-
-
- Подякував: 135 раз.
- Подякували: 139 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 лис, 2024 21:07
ЛАД написав:Щось забагато "воров в законі".
рф -країна, в яку грузинська молодь не їде, середне і старше покоління(включно з ворами)
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3348 раз.
- Подякували: 3347 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: П'ят 01 лис, 2024 21:09
Vadim_ написав: pesikot написав: Vadim_ написав:Реал , сьогодні бусифікували знайомого , перекрили дорогу у мікрорайоні міста ,машину оставили на обочине (хто отвечает за это имущество по ЗАКОНУ України?) ,телефон забрали. ВЛК за три години і через кілька ще вже у Черкаському
"Как страшно жить" ... А можно подробности про знакомого Обновлял данные ? Или ему было пофиг на обновление ? И за сколько довезли ... до куда ? Уточни Безоплатно , в учебку. З тебе взяли за це гроші?
Такі в учебку То в яку учебку, де саме учебка ?
-
pesikot
-
-
- Подякував: 544 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2