|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 10 лис, 2024 13:05
Shaman написав: UA написав: fler написав:Посмотрим, какие выводы сделают эти люди после отмены пособий беженцам за границей и куда повернет их дорога.
Одни люди органично интегрируются в западный мир, других европейская цивилизация отрыгивает из себя как несвежий гнилой продукт. Даже не знаю как относится к людям учитывающим пособие в своих жизненных планах. Удивлен, что у такой состоятельной дамы есть место для пособия в голове.
"какой слог" якраз ті люди, які планують інтегруватися, перший рік життя витрачають на вивчення мови завдяки допомозі. а ті, що відразу без допомоги, ті органічно інтегруються клінінг, мувінг, й потім все одно фудстемпінг 
Навіщо йти в клінінг або мувінг, якщо можна влаштуватись в ІТ і нормально заробляти?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1455 раз.
- Подякували: 1862 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 10 лис, 2024 13:11
BIGor написав: Shaman написав: UA написав:Одни люди органично интегрируются в западный мир, других европейская цивилизация отрыгивает из себя как несвежий гнилой продукт. Даже не знаю как относится к людям учитывающим пособие в своих жизненных планах. Удивлен, что у такой состоятельной дамы есть место для пособия в голове.
"какой слог" якраз ті люди, які планують інтегруватися, перший рік життя витрачають на вивчення мови завдяки допомозі. а ті, що відразу без допомоги, ті органічно інтегруються клінінг, мувінг, й потім все одно фудстемпінг 
Навіщо йти в клінінг або мувінг, якщо можна влаштуватись в ІТ і нормально заробляти?
Щас вже побігли сотні тисяч клінерів і муверів в айтішечку входить. Там і так досі стагнація, по всьому світу крім хіба що латаму та Індії
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
BeneFuckTor написав:Чи це якось суперечить факту що чоловіки не поїдуть захичати чоловіків флерів?
У вас щось особисте до мого чоловіка чи до всіх чоловіків, які працюють на підприємствах Міноборони?)))
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
BIGor написав: Shaman написав: UA написав:Одни люди органично интегрируются в западный мир, других европейская цивилизация отрыгивает из себя как несвежий гнилой продукт. Даже не знаю как относится к людям учитывающим пособие в своих жизненных планах. Удивлен, что у такой состоятельной дамы есть место для пособия в голове.
ІТ звісно круто. але не знаю ЖОДНОГО випадку, щоб людина не дотична до ІТ, саме за кордоном пішла в ІТ. в ІТ треба починати в Україні, а там вже дивитися можливості за кордоном. та й взагалі, що таке успішне ІТ - це сеньйор. а скільки тих сеньйорів 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 772 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 10 лис, 2024 13:12
Shaman написав:більшість людей кого я знаю, просто роблять свою роботу - працюють, час з сім'єю проводять. так, добровольцями не йдуть. але в них це життя не зводиться до "як страшно жити" й не звинувачують в цьому кого завгодно, але не себе...
Ну так не всі працюють в ДТЕК і мають бронь як Ви. Як кажуть: "Місце сидіння визначає точку зору".
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 10 лис, 2024 13:15
Faceless написав:BIGor написав:Навіщо йти в клінінг або мувінг, якщо можна влаштуватись в ІТ і нормально заробляти?
Щас вже побігли сотні тисяч клінерів і муверів в айтішечку входить. Там і так досі стагнація, по всьому світу крім хіба що латаму та Індії
Ну я про ІТ-шників з України, от мені який смисл йти мувером чи в клінінг, як то пише Шаман?
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 10 лис, 2024 13:16
Shaman написав: BIGor написав:Навіщо йти в клінінг або мувінг, якщо можна влаштуватись в ІТ і нормально заробляти?
ІТ звісно круто. але не знаю ЖОДНОГО випадку, щоб людина не дотична до ІТ, саме за кордоном пішла в ІТ. в ІТ треба починати в Україні, а там вже дивитися можливості за кордоном. та й взагалі, що таке успішне ІТ - це сеньйор. а скільки тих сеньйорів 
Візьмемо наприклад вчителів або лікарів - вже більшість влаштовані. Лікарі в Польщі заробляють на рівні або більше ніж ІТ.
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 10 лис, 2024 13:17
BIGor написав: Shaman написав:більшість людей кого я знаю, просто роблять свою роботу - працюють, час з сім'єю проводять. так, добровольцями не йдуть. але в них це життя не зводиться до "як страшно жити" й не звинувачують в цьому кого завгодно, але не себе...
Ну так не всі працюють в ДТЕК і мають бронь як Ви. Як кажуть: "Місце сидіння визначає точку зору".
наскільки знаю, бронь дають, наприклад, в паливно-енергетичному комплексі без питань, навіть 100% військовозобовязаних, здається. і там некомплект. що заважало влаштуватися якимось слюсарем туди (газ чи енергетика)? чи руки не такі? чи хочеться і сісти і рибку зїсти? а ще ж є оборонпром, де іт реально згодилися б. але ж в польщі краще ж.
-
wild.tomcat
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 282 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 лис, 2024 13:26
Я про другое задумался, в случае окончания боевых действий.
Куда девать будет государство миллионы беженцев и военных? Причем, даже при условии выхода на границы 91 года. Работы нет, жилья нет. Как всех обеспечить работой и жильем?
Я уже не говорю про варіант, когда Рашка откусит кусок нашей страны.
-
Andrey2512
-
-
- Подякував: 79 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 лис, 2024 13:32
fler написав:У вас щось особисте
У всіх нормальних людей особисте до прихильників марафону і любителів щоб воювали інші. Так що там з запитанням, може зробимо програму 2к+ для дітей? Shaman написав:підуть звісно працювати - конвеєр, склад, полуниця - роботи багато. але гадаю форумчанам ця робота не дуже сподобається. а ті, що реально там працюють, на форум час не витрачають...
я просто нагадаю, що трудова міграція почалась 10 років тому!
-
BeneFuckTor
-
-
- Подякував: 263 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
|