Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1084010841108421084310844 ... 14679>
Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2024 13:05

Shaman написав:
  UA написав:
  fler написав:Посмотрим, какие выводы сделают эти люди после отмены пособий беженцам за границей и куда повернет их дорога.

Одни люди органично интегрируются в западный мир, других европейская цивилизация отрыгивает из себя как несвежий гнилой продукт.
Даже не знаю как относится к людям учитывающим пособие в своих жизненных планах.
Удивлен, что у такой состоятельной дамы есть место для пособия в голове.

"какой слог" :D
якраз ті люди, які планують інтегруватися, перший рік життя витрачають на вивчення мови завдяки допомозі. а ті, що відразу без допомоги, ті органічно інтегруються клінінг, мувінг, й потім все одно фудстемпінг :lol:

Навіщо йти в клінінг або мувінг, якщо можна влаштуватись в ІТ і нормально заробляти?
BIGor

Подякував: 1455 раз.
Подякували: 1862 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2024 13:11

Напад росії і білорусі на Україну

BIGor написав:
  Shaman написав:
  UA написав:Одни люди органично интегрируются в западный мир, других европейская цивилизация отрыгивает из себя как несвежий гнилой продукт.
Даже не знаю как относится к людям учитывающим пособие в своих жизненных планах.

якраз ті люди, які планують інтегруватися, перший рік життя витрачають на вивчення мови завдяки допомозі. а ті, що відразу без допомоги, ті органічно інтегруються клінінг, мувінг, й потім все одно фудстемпінг :lol:

Навіщо йти в клінінг або мувінг, якщо можна влаштуватись в ІТ і нормально заробляти?
Щас вже побігли сотні тисяч клінерів і муверів в айтішечку входить. Там і так досі стагнація, по всьому світу крім хіба що латаму та Індії
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3

BeneFuckTor написав:
Чи це якось суперечить факту що чоловіки не поїдуть захичати чоловіків флерів?

У вас щось особисте до мого чоловіка чи до всіх чоловіків, які працюють на підприємствах Міноборони?)))
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

BIGor написав:
  Shaman написав:
  UA написав:Одни люди органично интегрируются в западный мир, других европейская цивилизация отрыгивает из себя как несвежий гнилой продукт.

ІТ звісно круто. але не знаю ЖОДНОГО випадку, щоб людина не дотична до ІТ, саме за кордоном пішла в ІТ. в ІТ треба починати в Україні, а там вже дивитися можливості за кордоном. та й взагалі, що таке успішне ІТ - це сеньйор. а скільки тих сеньйорів :)
Shaman

Подякував: 772 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2024 13:12

Shaman написав:більшість людей кого я знаю, просто роблять свою роботу - працюють, час з сім'єю проводять. так, добровольцями не йдуть. але в них це життя не зводиться до "як страшно жити" й не звинувачують в цьому кого завгодно, але не себе...

Ну так не всі працюють в ДТЕК і мають бронь як Ви. Як кажуть: "Місце сидіння визначає точку зору".
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2024 13:15

Faceless написав:
BIGor написав:Навіщо йти в клінінг або мувінг, якщо можна влаштуватись в ІТ і нормально заробляти?
Щас вже побігли сотні тисяч клінерів і муверів в айтішечку входить. Там і так досі стагнація, по всьому світу крім хіба що латаму та Індії

Ну я про ІТ-шників з України, от мені який смисл йти мувером чи в клінінг, як то пише Шаман?
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2024 13:16

Shaman написав:
  BIGor написав:Навіщо йти в клінінг або мувінг, якщо можна влаштуватись в ІТ і нормально заробляти?

ІТ звісно круто. але не знаю ЖОДНОГО випадку, щоб людина не дотична до ІТ, саме за кордоном пішла в ІТ. в ІТ треба починати в Україні, а там вже дивитися можливості за кордоном. та й взагалі, що таке успішне ІТ - це сеньйор. а скільки тих сеньйорів :)

Візьмемо наприклад вчителів або лікарів - вже більшість влаштовані. Лікарі в Польщі заробляють на рівні або більше ніж ІТ.
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2024 13:17

BIGor написав:
  Shaman написав:більшість людей кого я знаю, просто роблять свою роботу - працюють, час з сім'єю проводять. так, добровольцями не йдуть. але в них це життя не зводиться до "як страшно жити" й не звинувачують в цьому кого завгодно, але не себе...

Ну так не всі працюють в ДТЕК і мають бронь як Ви. Як кажуть: "Місце сидіння визначає точку зору".

наскільки знаю, бронь дають, наприклад, в паливно-енергетичному комплексі без питань, навіть 100% військовозобовязаних, здається. і там некомплект. що заважало влаштуватися якимось слюсарем туди (газ чи енергетика)? чи руки не такі? чи хочеться і сісти і рибку зїсти?

а ще ж є оборонпром, де іт реально згодилися б. але ж в польщі краще ж.
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2024 13:26

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Я про другое задумался, в случае окончания боевых действий.

Куда девать будет государство миллионы беженцев и военных? Причем, даже при условии выхода на границы 91 года. Работы нет, жилья нет. Как всех обеспечить работой и жильем?

Я уже не говорю про варіант, когда Рашка откусит кусок нашей страны.
Andrey2512

Подякував: 79 раз.
Подякували: 85 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 лис, 2024 13:32

Re: Напад росії і білорусі на Україну

fler написав:У вас щось особисте

У всіх нормальних людей особисте до прихильників марафону і любителів щоб воювали інші.

Так що там з запитанням, може зробимо програму 2к+ для дітей?

Shaman написав:підуть звісно працювати - конвеєр, склад, полуниця - роботи багато. але гадаю форумчанам ця робота не дуже сподобається. а ті, що реально там працюють, на форум час не витрачають...

я просто нагадаю, що трудова міграція почалась 10 років тому!
BeneFuckTor

Подякував: 263 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

#<1 ... 1084010841108421084310844 ... 14679>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: flyman, pesikot і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор