|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 12 січ, 2025 17:22
Бетон написав: Hotab написав:Бетон наприклад в Кривбасі тітушня на пікапах товче людей ногами як худобу відправляючи на утилізацію. бусифікація перетворюється на відкритий загін худоби. все попереду
Резерв+ встановив? Дані оновив? Кажуть, що за ніздрі як худобу тягнуть хитрих (6 млн?) які не збираються оновлювати. Хай навіть в Україні їх не більше 3 млн. Все одно є де розгулятися.
Я троянского коня, разный скам ставить не собираюсь. Я вообще стараюсь держаться подальше от государства. Зачем оно мне нужно? Для чего? Я за всё всю жизнь плачу Не хватало, чтобы я клоунам прислуживался
Даа, уж. С трудом представляю себе кого-нибудь в Харькове без Резерва и не сидящего дома безвылазно. А Киеве целый заповедник. Уже даже интересно, что будет раньше : власть распространит бусификация и в Киеве либо же таки снизит нижний порог моб возраста.
Востаннє редагувалось serg1974 в Нед 12 січ, 2025 17:22, всього редагувалось 1 раз.
-
serg1974
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 73 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 січ, 2025 17:22
ЛАД написав: Shaman написав:бо треба вміти виділяти головне - а головне, це наявність ресурсів та повна відсутність будь яких перешкод класти людей.
Ресурсы бывают не только людские. То, что я перечислил в пп.1-4 не менее важно. Люди лопатами много не навоюют.
це ви так вважаєте, а в радянській та руській армії - навоюють. як так - здобудете зброю в бою? наступ штрафбатів. коли завдання мобіку ставлять - донести ящик з набоями до певної точки - й автомат не дають, навіщо. а як вони розміновують проходи. допомога союзників- так руські кажуть, що скільки там тієї допомоги - мене в школі так вчили, та й вас теж
Как "вони кажуть" и как "в школі вчили", то другой вопрос. Но помощь была, и большая. а ми так, й очікуємо продовження допомоги, й подальшу підтримку союзників (ще одна гра слів) - підстав очікувати не менше, ніж в 2СВ.
"ми очікуємо", а тогда реально была.
так й ми зараз реально отримуємо, не бачите. й тоді вони теж очікували, що й далі будуть надавати. я оце все - дають по краплям - у вас інфо - немає. тому - дають скільки можуть. тоді теж США свою армію без зброї не залишили, а давали лише те, що надлищок ........... не треба ховатися за аналогіями - втрата декількох райцентрів на Донбасі не є військовою проблемою, а для панікерів так, привід
Возможно, вы пропустили, но я недавно писал то же самое - успехи росс. армии пока тактического (сейчас, вероятно, оперативно-тактического) уровня и паниковать пока рано. Но тут главное, чтобы потом не стало поздно. Тенденции сегодня нехорошие. Темпы российского наступления выросли, пока не впечатляют, но тем не менее. Сколько времени обороняли Бахмут и сколько Курахово. Курахово, конечно, городок поменьше - по площади почти вдвое, по населению до войны почти вчетверо. Соответственно, там, скорее всего, значительно меньше больших домов и капитальных сооружений, т.е. меньше опорных пунктов, сложнее оборонять. Но всё же.
темпи зросли порівняно з чим? в грудні здається вже зменшилися. а от втрати порівняно з минулим роком зросли значно. оцими наступами на жигулях оперативний наступ не зробиш. й як показує контрнаступ на Курщині - резервів там немає. як вас мова зачепила  ще раз поясню - в окупації, якщо потрапиш, але розмовляєш російською - можна пропетляти. а от якщо будеш свідомо розмовляти українською - то в кращому випадку підвал або фільтраційний табір, доки не навчишся російською. над вами так зараз знущаються, бо ви не розмовляєте українською? напевно, ні. тому про мову це більше нагадування що буде, якщо здатися. тому так, воюють й за те, щоб українці могли розмовляти українською - але ви це не хочете бачити.
Не крутите хвостом. Меня не "мова зачепила", а ваш подход. Это вы написали: за Україну - краще здатися, бо вам ця мова й так не потрібна
А я возразил, что воюем не за это. Теперь вы пишете: ще ми воюємо за право жити у вільному світі, у Європі.
Вот с этим могу согласиться. Только без всякого "ще", именно за это. Это основное, а не "мова". Я тут приводил на днях цитату об обвинении в адрес "главы купянской администрации" (оккупационной). Так вот он в оккупированном Купянске объявил украинский язык региональным, а не "запретным". Вы не были в оккупации, но почему-то очень уверенно рассказываете, как там живут.
я не був. родичі та знайомі були - це як, достатньо? оце про українську мову - мені вже наводили. теоретично в школах на ТОТ можна навчатися українською мовою, але як вони чесно кажуть - ніхто не пише відповідні заяви. самі здогадаєтесь чому? чи підказати, що після такої заяви буде візит з ФСБ з погрозами позбавити батьківських прав й іншими наслідками. вони там й так змушують школи шпигувати та виявляти нелояльних. й тепер моє питання - а що нам робити, коли Раша відмовляється вести перемовини. мо готові, Раша не хоче. так що робити? слухаю 
Хотя бы пытаться со своей стороны начать переговоры. А не заявлять: " Никаких уступок и переговоров, пока не выведут войска". Тут хотя бы объявить перемирие как условие начала переговоров.
я так розумію, бізнес у вас не пішов саме через такі перемовини. якщо перемовини починають з віддайте нам 4 області, то назустріч треба - кордони 91 роки - й там десь посередині зійдемося. а якщо почати - давайте по лінію зіткнення, то по лінії зіткнення не буде домовленостей. про об'явити перемир'я - посміявся я не спец по перемовинам, але таке розумію 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 773 раз.
- Подякували: 1632 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 12 січ, 2025 17:26
serg1974 написав:А Киеве целый заповедник. Уже даже интересно, что будет раньше : власть распространит бусификация и в Киеве либо же таки снизит нижний порог моб возраста.
Ви помиляєтесь, як мінімум з початку літа йде у різних районах.
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 січ, 2025 17:29
_Mykola_ написав: serg1974 написав:А Киеве целый заповедник. Уже даже интересно, что будет раньше : власть распространит бусификация и в Киеве либо же таки снизит нижний порог моб возраста.
Ви помиляєтесь, як мінімум з початку літа йде у різних районах.
Периодичноски бываю.В предание верится с трудом. Разве что на уровне исключений каких-то. Давайте перефразирую — что наступит раньше — власть по-настоящему распространит бусификацию и в Киеве либо же таки снизит нижний порог моб возраста и продолжит выгребать с периферии по новому кругу.
-
serg1974
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 січ, 2025 17:34
ЛАД написав: Shaman написав: ЛАД написав:........... 1. Історик Грицак, мабуть, як і ви, пише із окопу, в якому готовий сидіти "довго". 2. Не нужно столько раз повторять, уже все поняли, что я "японский шпион". Или не японский?
не так пише Грицак, тому не авторитет. та визнайте, що ви все одно вважаєте, що нам треба бути з Рашею, а не в Європі - чи зараз таке політичне не можна казати?  але ж думаєте ви так, це ж видно з усіх дописів, як США та Європа живуть якісно лише за рахунок інших, а не тому, що побудували правильне суспільство 
Не лише, но во многом благодаря этому. То, что нам надо быть с Европой, я писал ещё задолго до войны на политветке. И объяснял почему (не для того, чтобы "жити якісно за рахунок інших").
в першу чергу завдяки організації суспільства. Раша теж багато чого захопила, але здається населення там ніколи багато не жило а Грицак хоче, щоб після сьогоднішніх окопів наші діти та онуки не сиділи в окопах, й шлях до цього очевидний - подалі від Раші. а от для вас таке чомусь неприйнятне. бо ви радянська людина, один нарід та таке інше. вибачте, ви не громадянин сучасної України - де маніфест до братів трохи інший
То, что я не "громадянин сучасної України", вы уже установили. Да признайте меня уже японским (или не японским) шпионом и успокойтесь. И да, если у вас в голове главная и единственная идея "подалі від Раші", то я не хочу, чтобы в Украине верховодили такие люди. Хотя бы потому, что это нереальная идея - другого глобуса для вас нет, а на этом мы находимся рядом. И если ваше примитивное видео для вас символ веры, то это печально. Это то же самое, что у восточных соседей, только с изменением знака. Вы якобы хотите уйти от них, а фактически проповедуете их идеологию.
подалі від Раші - це єдиний спосіб побудувати нормальне суспільство та нормальну державу. ви не бачите, що там відбувається? й найближчі 40-50 років буде те саме. вибачте, це вони свою країну просрали та дозволили побудувати там диктатуру. й вже так просто вони з цього стану не виберуться. Ізраіль теж має поганих сусідів, але він з ними не домовляється. ані з ХАМАС, ані з Хезбола, ані Іран. бо не можна домовитися - якщо хтось хоче знищити країну загалом. ви постійно уникаєте, що Раша збирається знищити Україну як країну й бачить її лише как російську губернію. а оце повна брехня й чиста демагогія, "у вас негров линчуют". те, що я кажу й близько не їх ідеологія, а ви мене оббріхуєте - мол доводь, що не верблюд. я десь сказав, що руських треба знищити? а вони постійно кажуть, й що українців не існує. тому так "ров та крокодили". й НАТО 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 12 січ, 2025 17:36
Бетон написав: jump написав:Наступного тижня Верховна Рада може проголосувати за продовження воєнного стану та загальної мобілізації в Україні ще на 90 днів.
Воєнний стан та мобілізацію продовжать з 8 лютого до 9 травня 2025 року.Згідно з процедурою, президент має подати відповідні два законопроєкти про затвердження своїх указів. За словами Железняка, найімовірніше документи вже з’являться у понеділок. Після того, Комітет ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки повинен схвалити законопроєкти. Пізніше їх винесуть на голосування в Раду. Для продовження воєнного стану та мобілізації президент має підписати законопроєкти. Це буде 14 раз, коли Рада проголосує за продовження воєнного стану та мобілізацію. Востаннє парламент голосував за це у жовтні – до 7 лютого 2025 року. цікаво чи протягнуть знову загальну бусифікацію чи обмежаться лише воєнним станом? нібито до Великодня чи до дня пабєди мало б бути припинення вогню і мирні перемовини 
наприклад в Кривбасі тітушня на пікапах товче людей ногами як худобу відправляючи на утилізацію. бусифікація перетворюється на відкритий загін худоби. все попереду
Гетьманщина у всій свої шлахетності і романтичності
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 12 січ, 2025 17:37
тут купа людей без Резерву. ви що, реально постійно сидіть дома? так, є такі, але відносно їх небагато.
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 12 січ, 2025 17:41
Shaman написав:тут купа людей без Резерву. ви що, реально постійно сидіть дома? так, є такі, але відносно їх небагато.
Ну и в Харькове таких куча. Конечно, сидят дома. Иначе бы уже отловили. А где еще кроме Киева можно не сидеть, еще и на авто ездить ?
-
serg1974
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 січ, 2025 17:45
serg1974 написав: Shaman написав:тут купа людей без Резерву. ви що, реально постійно сидіть дома? так, є такі, але відносно їх небагато.
Ну и в Харькове таких куча. Конечно, сидят дома. Иначе бы уже отловили. А где еще кроме Киева можно не сидеть, еще и на авто ездить ?
не всі сидять. багато, але все одно треба жити й заробляти гроші. тому виходять навіть без резерву. всі - це як синонім ніхто. а от який відсоток сидить дома - цікаво, але ніхто не порахує
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 12 січ, 2025 17:45
Banderlog написав:Який шлях до розвязки війни?
То що там з Пуйлом ? Коли почнешь про нього хоч щось писати ) Та про 9 хрестів з ініціалами Пуйла на ланцюжку, які благословив Гундяй, теж я хочу почути ? Де там православья ? Де там христианство ? ) Кагору прими і починай писати )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2