Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1184911850118511185211853 ... 14694>
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 15:37

Бетон

наприклад в Кривбасі тітушня на пікапах товче людей ногами як худобу відправляючи на утилізацію.
бусифікація перетворюється на відкритий загін худоби. все попереду

Резерв+ встановив? Дані оновив? Кажуть, що за ніздрі як худобу тягнуть хитрих (6 млн?) які не збираються оновлювати. Хай навіть в Україні їх не більше 3 млн. Все одно є де розгулятися.
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2464 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 15:41

Дюрі-бачі написав:
  ЛАД написав:Так это никак не связано с "воєнним станом".

Прямо зв'язано. Якщо б не воєнний стан, то вже давно б можна зібрати Майдан і пояснити владі, що так робити не можна.

Вряд ли из-за таких изменений удалось бы собрать Майдан.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 15:47

Shaman написав:тому треба думати, не як здатися, а що робити далі
Мирні переговори? Історик Грицак протверезив українців
«Якщо у 2025-му році буде мир, то це насправді не буде мир, це буде перемир'я. Війна не закінчиться у 2025-му. Путін має плани набагато довші (на війну). Тому дуже важливо розуміти, що наша перемога, це буде перемогою у кінцевій війні, яка триватиме довго», – зауважив історик.
......

оце наша мета, якій путін хоче завадити за будь-яку ціну. й ЛАД наприклад теж не дуже хоче в Європу.

1. Історик Грицак, мабуть, як і ви, пише із окопу, в якому готовий сидіти "довго".
2. Не нужно столько раз повторять, уже все поняли, что я "японский шпион". Или не японский?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 15:49

Shaman написав:
  Дюрі-бачі написав:

Ось тут Ви праві. Сиджу, обираю яке податкове резиденсво буде кращим...

як добре жити на Закарпатті, а не десь в Харкові...

Так вы, вроде, тоже не в Харькове?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 15:56

ЛАД написав:Простите, так беседовать не интересно.
1. Вы пользуетесь отработанными методами инструктора райкома партии по идеологии.
На мои вопросы о том, на что вы рассчитываете при продолжении войны, вы не ответили. Просто их "обошли".
2. В моём относительно подробном ответе на ваш вопрос вы почему-то выделили только один п.5, походя назвав остальные 4 "словісними плетивами" и ни слова не возразив по сути.
Вы действительно считаете наличие союзников, расчёты на открытие 3-го фронта, практически неограниченные поставки оружия, наличие собственной оборонной промышленности не важными?
Простите но это либо глупость (не верю), либо чистой воды демагогия.

бо треба вміти виділяти головне - а головне, це наявність ресурсів та повна відсутність будь яких перешкод класти людей. чого очікувати від країна, яка влаштувала 37-38 роки. тому воювали б у будь-якому разі. допомога союзників- так руські кажуть, що скільки там тієї допомоги - мене в школі так вчили, та й вас теж :D

а ми так, й очікуємо продовження допомоги, й подальшу підтримку союзників (ще одна гра слів) - підстав очікувати не менше, ніж в 2СВ.
3.
в термінах 2СВ Раша десь в своєму наступі ще до Києва не дійшла
Опять, забывчивость или демагогия?
Дошла и была отброшена. Так же, как немцы от Москвы.
Разница только в том, что во время ВОВ это произошло через полгода после начала войны, а сейчас дошли до Киева через 3 дня и через месяц были отброшены.

не треба ховатися за аналогіями - втрата декількох райцентрів на Донбасі не є військовою проблемою, а для панікерів так, привід
4. Вы сами не замечаете, что повторяете "путинские нарративы".
В 1941-45 воевала не "Раша", а СССР. в т.ч. и Украина. Или будете утверждать как Путин, что воевала одна (или главным образом) Россия, а Украина тут не при чём? Так же, как западные союзники.
"Россия" победила бы и сама?
При такой пропаганде мы потом удивляемся, что на Западе помнят о том, что "нацистов победила Россия", и объясняем это "путинской пропагандой" и работой "фабрик ботов", "Раша тудей" и прочих пропагандонов. Хотя сами помогаем им в этом. Мы очень много говорим в мире о жертвах Голодомора, но практически никогда не говорим о жертвах и потерях Украины и наших заслугах и роли в борьбе с нацизмом.

воювала Російська імперія в одній зі своїх інкарнацій - тоді вона називалася срср. як зараз воюють буряти, якути, тувинці. чеченці вже не воюють, вони лише слідкують, щоб руські з позицій нікуди не поділися.

за вашої логікою у 2СВ треба було не воювати, а чекати, як Франція чи Польща...
5. Ну и под завязку вишенка на тортике. Отработанный приём ещё с 1937 или даже раньше - обвинить в работе на "японскую разведку". :mrgreen:
але насправді, ви змінюєте логіку в залежності від того, про що пишете. за Сталіна - треба до останнього, а от за Україну - краще здатися, бо вам ця мова й так не потрібна
О том, что "за Сталіна - треба до останнього", это вы придумали, как раньше придумывали "японскую разведку".

А вот за Украину совсем интересно.
За Украину вы воюете (ой, простите, конечно, не вы, а Успіх, русскоязычный freeze, не пойму какой язычный Banderlog) исключительно за "мову"??? Боюсь, они вас не поймут. Из-за "мови" мы уже потеряли десятки (сотни?) тысяч убитых, сотни тысяч раненых и контуженных, десятки тысяч стали инвалидами? Из-за "мови" воюют сотни тысяч русскоязычных граждан Украины? Воюют не на диване, а на фронте.
Ну, всё-таки глупость должна иметь хоть какие-то пределы.
Хотя, читая форум, я уже почти потерял надежду на это.

як вас мова зачепила 8) ще раз поясню - в окупації, якщо потрапиш, але розмовляєш російською - можна пропетляти. а от якщо будеш свідомо розмовляти українською - то в кращому випадку підвал або фільтраційний табір, доки не навчишся російською. над вами так зараз знущаються, бо ви не розмовляєте українською? напевно, ні.

тому про мову це більше нагадування що буде, якщо здатися. тому так, воюють й за те, щоб українці могли розмовляти українською - але ви це не хочете бачити.

ще ми воюємо за право жити у вільному світі, у Європі.

й тепер моє питання - а що нам робити, коли Раша відмовляється вести перемовини. мо готові, Раша не хоче. так що робити? слухаю 8)
Shaman

Подякував: 773 раз.
Подякували: 1632 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 15:57

Shaman написав:
  ЛАД написав:...
Оставили только веру. Но вы знаете, вера хороша, когда для неё есть хоть какие-то основания.

й взагалі, ЛАД, я вже забився на пляшку бренді, що буде якесь затишшя в першому півріччі 2025. чесно кажучи, зараз вже не так впевнений, але треба тримати покерфейс :D

можу й з вами забитися ;)

Не буду.
Я неверующий.
Я не знаю, когда "буде якесь затишшя". Да и пить уже почти бросил.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 16:00

Wirująświatła написав:
  Shaman написав:можу й з вами забитися

с дедушками забиваться опасно
[youtube]Hf_UETwUuQA[/youtu..]

Пока хожу без палки. :)
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 16:04

ЛАД написав:
Мирні переговори? Історик Грицак протверезив українців
«Якщо у 2025-му році буде мир, то це насправді не буде мир, це буде перемир'я. Війна не закінчиться у 2025-му. Путін має плани набагато довші (на війну). Тому дуже важливо розуміти, що наша перемога, це буде перемогою у кінцевій війні, яка триватиме довго», – зауважив історик.
......

оце наша мета, якій путін хоче завадити за будь-яку ціну. й ЛАД наприклад теж не дуже хоче в Європу.

1. Історик Грицак, мабуть, як і ви, пише із окопу, в якому готовий сидіти "довго".
2. Не нужно столько раз повторять, уже все поняли, что я "японский шпион". Или не японский?

не так пише Грицак, тому не авторитет. та визнайте, що ви все одно вважаєте, що нам треба бути з Рашею, а не в Європі - чи зараз таке політичне не можна казати? :D але ж думаєте ви так, це ж видно з усіх дописів, як США та Європа живуть якісно лише за рахунок інших, а не тому, що побудували правильне суспільство 8)

а Грицак хоче, щоб після сьогоднішніх окопів наші діти та онуки не сиділи в окопах, й шлях до цього очевидний - подалі від Раші. а от для вас таке чомусь неприйнятне. бо ви радянська людина, один нарід та таке інше. вибачте, ви не громадянин сучасної України - де маніфест до братів трохи інший :lol:
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 16:06

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав:...
Оставили только веру. Но вы знаете, вера хороша, когда для неё есть хоть какие-то основания.

й взагалі, ЛАД, я вже забився на пляшку бренді, що буде якесь затишшя в першому півріччі 2025. чесно кажучи, зараз вже не так впевнений, але треба тримати покерфейс :D

можу й з вами забитися ;)

Не буду.
Я неверующий.
Я не знаю, когда "буде якесь затишшя". Да и пить уже почти бросил.

це як ліки, але я не примушую. ;)

а от слова "не знаю" правильні. ви не знаєте, що будете, якщо боротися далі. а у керівників держави інфо більше. ви ж у них вірите? так от, вірте 8)
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 12 січ, 2025 16:08

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  Дюрі-бачі написав:Ось тут Ви праві. Сиджу, обираю яке податкове резиденсво буде кращим...

як добре жити на Закарпатті, а не десь в Харкові...

Так вы, вроде, тоже не в Харькове?

ні. але не роздумую, куди тікати з України. родичі навіть ближче до фронту.
Shaman

Профіль

1
3
5
  #<1 ... 1184911850118511185211853 ... 14694>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти