Він безсумнівно поза м2560 Раніше я був впеанений що >60( навіть 70), але можливо і <25
Это кого у нас потенциально весьма скоро на юбилей(четвертак) можно будет с букетом роз бусифицировать в лучших традициях(как на той неделе во Львове)?
fox767676 написав:І я гадаю що зниження моб.віку до 22 питання вирішене 18 це вже лякалки і профанація, якщо не відмінять відстрочку для здобуття вищої освіти
Аідстрочку треба відміняти. Лишати тільки для тих хто надержзамовленню
Сподіваюсь що лише для "підсилення переговорної позиції" Там до літа стрілянина скінчиться, А у 2026 повернення до мирного життя (майже) з відкритими кордонами. Ніякого геополітичного бдсм, але Трамп викарбує у камені - ніякого розширення НАТО у східній Європі/Кавказі. І зброю новішу за 1990 не будуть давати . Розрахунок путіна на грузинізацію України, поки Дональд чи Меланія при владі - не нападе, а далі видно буде
То що там - патріотичні патріоти і незламні незламниці збираються йти на фронт воювати? Бо "чужих рук", як бачимо не вистачає - потрібно СВОЇМИ руками/чоловіками воювати!
Востаннє редагувалось Успіх в Пон 13 січ, 2025 08:54, всього редагувалось 1 раз.
Бетон написав:В найближчі декілька мільярдів років, сонце розшириться до гіганта, а земля стане як венера з температурою 460 °C. Нашо вам ця бредятина про 50 років? Нікого з тих хто тут пише вже не буде на цій землі.
розпад Раші ми ще побачимо
А я мрію побачити Україну - економічним чудом, де люди будуть жити не ненавистю, не насолодою від смерті співгромадянина, не радістю що десь в росії погано, не заборонами користуватись грошима, не підняттям податків. Я мрію, щоб Україна стала економічним раєм, щоб в Україні відкривали офіси всесвітніх компаній. І це все с монополтною владою можна було б робити навіть зараз. Я мрію побачити українського Хавьєра Мілея. Мечты хорошие. Но давайте подождём результатов Милея.
А писали, что вы ватник. Как раз наоборот. Подождём конечно
тцк відправлять останніми, або перед останніми. Ні , частково їх скубають тих хто план не виконує. Но якщо їх відправити хто наступну партію бусифікує? Навпаки , з кожним днем мобілізацію проводити трудозатратніше. І тут або за рахунок чогось нарощувати ефективність або збільшувати кількість задіяних в відлові.
"Есть китайская пословица уничтожь армию , территории сами придут.." (с)
Рашковани голосять, що перемолують наші бригади. Наші заявляють, що перемолують їх. Звісно, що пропорції суттєво в наш бік.
Все ж таки варто повернутися на рік назад. До Залужного і його статті. Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) подали тлумачення в найпозитивнішому вигляді (зайшла в тупік, але не зайшла).
"«В колонці Залужного йшлося про те, як відновити маневр у позиційній війні, а не про те, що війна зайшла у глухий кут», - підсумовується у звіті ISW Президент Володимир Зеленський 4 листопада наголосив, що ситуація на фронті не патова, і підкреслив, що українці не мають права опускати руки."
То що змінилось за рік??? По суті лише Курський маневр.
Успіх написав:Banderlog Забув вчора написати... Я ні до чого не закликаю)) але чи не хоче Бандерлог піти на 1,5місячну відпустку? Законну! До 1го березня - можна!
І повернутися куди? На яку посаду?
Не все так вже й гладко з цією "законною" відпусткою.