detroytred написав:Влада. Не образиться. Вона примусить.
нет инструмента принуждения, уйдут все бусифицированные в сзч дальше что? строить тюрьмы на 200 тыс сзчшников? деньги на это есть? талант из одной проблемы (мобилизация) сделать две (мобилизация + сзчшики).
detroytred написав:Влада. Не образиться. Вона примусить.
нет инструмента принуждения, уйдут все бусифицированные в сзч дальше что? строить тюрьмы на 200 тыс сзчшников? деньги на это есть? талант из одной проблемы (мобилизация) сделать две (мобилизация + сзчшики).
Система примусу - це комплекс заходів. А не тільки якісь окремі елементи. Наприклад, запхати в бусік.
Я ж кажу: саме дурне - це вводити окремі елементи примусу, не отримати результат, а отримати лише негативні наслідки цих окремих дій. Що зара і є за віконцем.
Slon_Nosov написав: особлива романтика у віці 50+ шукати роботу по новому... коли твоя контора або зачинилась, або вже хтось молодший зайняв посаду.
правда життя що ні за ким в могилу земля не завернулась. Природа не терпить пустоти. Дома наші місця коло корита вже зайняті іншими. Прийде долярчик розкаже шо там в нього з крупною мережею з 2х ларьків курей гриль) Або freeze розкаже як проходить повернення до мирного зайняття. Там нас вже ніхто не жде. І не факт що загалом кормова база не звузилась.
Slon_Nosov написав: особлива романтика у віці 50+ шукати роботу по новому... коли твоя контора або зачинилась, або вже хтось молодший зайняв посаду.
правда життя що ні за ким в могилу земля не завернулась. Природа не терпить пустоти. Дома наші місця коло корита вже зайняті іншими. Прийде долярчик розкаже шо там в нього з крупною мережею з 2х ларьків курей гриль) Або freeze розкаже як проходить повернення до мирного зайняття. Там нас вже ніхто не жде. І не факт що загалом кормова база не звузилась.
ЛАД написав:И возвращаясь к бусификации. Это одна из основных проблем, из-за которых я считаю необходимыми переговоры и перемирие. Понятно, что о "мотивации" бусифицированных бойцов говорить не приходится. Если население не готово защищать государство, то о продолжении войны говорить сложно. А то у нас как-то получается, что о готовности воевать "до последней вербы" больше и чаще говорят те, кто надеется, что "до последней вербы" их не призовут, а обойдутся другими.
Banderlog написав: Говорити треба про умови на яких підете Ви.
хтось був на форумі вже викладав свої думки з цього приводу. основний лейтмотив був - я хочу бути впевнений що не пострадаю фінансово ні я ні моя родина від того що буду воювати. і це стосувалося не тільки періоду війни. а і після неї.
Лише три чи чотири особи тоді відповіли на це питання при обговоренні.
ЛАД написав:И возвращаясь к бусификации. Это одна из основных проблем, из-за которых я считаю необходимыми переговоры и перемирие. Понятно, что о "мотивации" бусифицированных бойцов говорить не приходится. Если население не готово защищать государство, то о продолжении войны говорить сложно. А то у нас как-то получается, что о готовности воевать "до последней вербы" больше и чаще говорят те, кто надеется, что "до последней вербы" их не призовут, а обойдутся другими.
detroytred написав:Система примусу - це комплекс заходів.
финансирование на них есть? понятно что расстрел ухылянта на месте можно без особого финансирования запровадыты.
Система примусу будується не на фінансуванні, а на виборі --- або ти в 100, які примушують, або ти в 900, яких примушують.
Хоча цілком згодний з тим, що складно систему примусу побудувати в сучасних умовах. Але колись я навіть уявити не міг, що в сучасних умовах в Україні дійде до бусифікації тощо. Виявилося, що легко. Як два пальці об асфальт.