ЛАД написав:Граница - закон. Закон действовал ещё до войны.
а теперь закон на паузе
Усі ті права, які гарантує Конституція України, для нас із вами зараз особисто як для представників нашої держави – вони на паузі. Бо якщо ми будемо відпочивати чи легковажити, якщо ми з вами будемо розслаблені, у нас не буде ні Конституції України, ні нашої держави. https://www.president.gov.ua/news/shodn ... zhit-80041
Дивно шо не має паузи для казнокрадів і коррупціонерів , працюють не покладаючи натружені хабарями руки
Xenon написав:Поки що ніхто із сторін не згоден (хоча начебто від України звучали тези про "хочаб кордони 24 лютого 22 року)
А от раша буквально вчора Патрушев (а це далеко не остання людина там) заявив що їм потрібне Повне визнання світом на міжнародному рівні 4 області + Крим, інше не обговорюється навіть.
Якщо Україна завищує свої вимоги(хотєлки) то і раша завищує. Все логічно. Зрозуміло що раша агресор і наш ворог, але для стороннього спостерігача все виглядає так як я написав в першій фразі. Нагадаю також що вселенської справедливості(про яку 3 години розпинався Зеленський в останньому інтерв'ю) не існує в природі.
Xenon написав:Поки що ніхто із сторін не згоден (хоча начебто від України звучали тези про "хочаб кордони 24 лютого 22 року)
А от раша буквально вчора Патрушев (а це далеко не остання людина там) заявив що їм потрібне Повне визнання світом на міжнародному рівні 4 області + Крим, інше не обговорюється навіть.
Якщо Україна завищує свої вимоги(хотєлки) то і раша завищує. Все логічно. Зрозуміло що раша агресор і наш ворог, але для стороннього спостерігача все виглядає так як я написав в першій фразі. Нагадаю також що вселенської справедливості(про яку 3 години розпинався Зеленський в останньому інтерв'ю) не існує в природі.
це вже протухша качка: він уже згоден на перемовини з Трампом без попередніх умов
UA написав:Потім, я навіть згоден безкоштовно працювати в агенціях по безоплатній конфіскації майна українців. На таку справу потрібні неупереджені фахівці в сфері нерухомості. Пропонуєшь з военних мирного времени почати?
Якщо що, то пропоную прям безпосередньо з мене і почати. Серйозно. Дані в особисті всі надам, коли дійде до реалізації такого методу. Конфісковуйте для правої справи. Не жалко!!!
Тільки від себе хоча б дачу свою віддайте або авто. Ну хоч для якоїсь компенсації нерівності допомоги таким шляхом.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 15 січ, 2025 14:54, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав:Уже на этот вопрос ответили. И Banderlog, и я.
сейчас перечитаю весь форум чтобы выяснить, что же эти великие умы ответили. Banderlog ранее писал что воюет за деньги. Значит его все устаивает. Надо и далее искать тех кого всё устраивает и клонировать этот успешный опыт. А не изобретать велосипеды.
))) не надо за мене говорити. Я вже тут. Говорити треба про умови на яких підете Ви. Нема вже в тилу таких як я. Такі як я пішли восени 22.
Banderlog написав:Говорити треба про умови на яких підете Ви. Нема вже в тилу таких як я.
всё дорожает не только мобики. или там наверху думают что помидоры/огурцы/картошка вырастут в 3 раза а дурной народ пойдёт гнить в окоп за 500уе? из-за желания кого то обмануть мобилизация и провалена. Повторю еще раз у нас капитализм. Бесплатно могут только зеленкой тризуб на спине нарисовать.
Banderlog написав:Говорити треба про умови на яких підете Ви. Нема вже в тилу таких як я.
всё дорожает не только мобики. или там наверху думают что помидоры/огурцы/картошка вырастут в 3 раза а дурной народ пойдёт гнить в окоп за 500уе? из-за желания кого то обмануть мобилизация и провалена. Повторю еще раз у нас капитализм. Бесплатно могут только зеленкой тризуб на спине нарисовать.
Тому все і зводиться для більшості, для мас --- або гроші, або примус.
Кількість грошей або рівень примусу залежить від рівня існуючих умов (на скільки задовільні чи на скільки незадовільні) для об'єкту, від якого щось хочуть отримати.
І поділ піде по - хто платить чи примушує. І кого купляють чи примушують. Як це не маскуй виключеннями - дійсно свідомими.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 15 січ, 2025 15:12, всього редагувалось 1 раз.
UA ближче до теми. Що робити треба згідно запропонованої тобою моделі з ні дня не захищавшим державу пенсом поліції, який за час «чесної служби» на благо держави «наколядував» пул квартир під оренду, і тут розказує по сорти?? Га?
Конфіскація на благо захисників? В мʼясний штурм корумпований непотріб? Свій варіант.
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 15 січ, 2025 15:10, всього редагувалось 1 раз.