Під час будь-яких майбутніх «мирних переговорів» Кремль намагатиметься відстоювати початкові цілі свого повномасштабного вторгнення в Україну: ними залишаються знищення української держави, розпуск чинного українського уряду та влади, демілітаризація України та постійна заборона на членство України в НАТО будь-коли в майбутньому.
Сам Путін протягом тривалого часу постійно вимагав, щоб український народ поступився своїм правом обирати власну владу, правом захищатися від поточної та майбутньої агресії, а також правом самостійно обирати членство в безпекових альянсах протягом повномасштабного вторгнення та до нього. Тож ISW продовжує оцінювати, що цілі війни Путіна в Україні полягають у розвалі НАТО та в захопленні повного контролю над Україною, і що Путін залишається відданим цим цілям. Наразі ISW не бачить жодних ознак того, що Путін готовий поступитися цими цілями під час майбутніх переговорів.
що так скажуть наші прихильники безумовних перемовин? промовчать, як завжди?..
Дюрі-бачі написав:pesikot Не здивує, якщо москалі захочуть 9 травня "перемогти"
У нас продовжили воєнний стан до 9 травня. За 315 нардепів. Співпадіння?
6 месяцев минимум. Договор, когда он будет хоть в каком-то адекватном виде должен подписать избранный народом Президент. Всё ещё жду что вы там в Арестовиче нашли, вы ж не женщина...
Ви знаєте, сьогодні 600 тисяч трохи плюс російського контингенту на території нашої держави... Що стосується української армії - сьогодні вона 880 тисяч, які захищають усю територію.
В українській армії є місце, де військових більше, ніж на фронті. З його слів — це штаби: людей, які там працюють, варто проаналізувати.
В ЗСУ вже в два, в три рази більше в штабах працює, ніж в зоні бойових дій. Нібито в ЗСУ, але по факту десь там на округах, чи на західних рубежах"
Політик запропонував звернути увагу на військових у резерві, які пішли на пенсію у 35–40 років. Парламентар пояснив, що варто було б мобілізувати резервістів після відповідної перевірки. З його слів, ще одне можливе джерело поповнення бойових бригад — це "представники силових структур".
Дюрі-бачі написав:Тобто Ви вважаєте, що поранений герой здатен самостійно зібрати ті всі документи. І така ситуація нормальна? Ну тоді нам нема про що дискутувати...
Я вважаю, що потрібно не тільки писати, а ще й читати. І читати не тільки заголовки
Ти сам прочитай те, що про ти лінку дав Біля пораненного були родичі, які могли подати документи Які цього не зробили
Ти облажався на тезі, що держава кидає
Ти не навів жодного доказу
1. Не дай Бог Вам займатися оформленням таких документів
Сам я не займався, але мій колега, після важкого поранення, займався оформленням таких документів. Документів багато (я особисто бачив оту пачку документів), процесс не швидкий, ще й ліва рука тоді у нього не повністю працювала, але він пройшов цей шлях Оформив. Я не чув від нього, як все погано, як важко оформлювати. Він взяв і просто зробив
_Mykola_ написав:2. Напевно тяжко зрозуміти, як воно з інвалідністю 1-2 групи жити на виплати. Якщо немає кому БЕЗКОШТОВНО допомогти, це життя напів овоча, повне страждань і, не довге.
Бобуа Ви не раз згадували про захист від дронів. В тому відео https://m.youtube.com/watch?v=n9NVLe2lGTQ З 1год.07 по 1г.10 хв. Білецький розповів і показав, як у них. Тому втрати на 80% менші. Закриваються траншеї за три доби.
А ще на декілька хвилин раніше розповів про безглуздість навіть супероблаштованих ВОПів, РОПів з двох причин: - нема такої чисельності о/с, щоб їх заповнити; - якщо заповнити, то їх винесуть дронами, артою.
І про рашенську тактику лисячих нор та глибину оборони.