ЛАД написав:3. Если вы полагаете, что "мирный тихий спокойный город Львов" сможет существовать как отдельное государство, то хочу вас разочаровать - такого не будет. Он быстро станет чьим-нибудь. Скорее всего, польским. И говорить начнёт по-польски.
Чому це "такого не будет"? Дивлячись як сьогодні розвиваються події це цілком можливо. Звичайно малоймовірно, але можливо. Ну і не місто Львів а цілий регіон. Чому це має стати частиною Польші - не розумію. Цю ідею ніхто не підтримує(по-моєму). Воєнний захват Польщею я виключаю.
Какой регион? Всё правобережье? Может существовать. 3-4 западных области? Крайне маловероятно. И не потому, что кто-то захватит. Там т до войны достаточно массово ездили на заработки на Запад. Чем они будут заниматься после войны? Промышленность? С/х?
Ви знов завели свою платівку за сурових східних токарів. Усім можна займатись, і сільське господарство, і промисловість. Прийде капітал і все буде розвиватись.
fler написав:Звідки у вас такий умовивід виліз?)) Риторичне. Якщо не буде нафтобаз, то НПЗ не зможе працювати, нє? Мій пост був про те, що рф вже майже щодня несе чималі втрати в основній експортній галузі і до критичної межі не так далеко. Враховуючи, що 90% моїх постів ви не розумієте (або свідомо перекручуєте), то не дивно. (Це я відповіла на своє риторичне питання))).
Сколько "втрат" несёт РФ "щодня" я не знаю. Но и вы тоже.
Точні цифри нам на форумі не потрібні, тому що змінюються щодня і кожну хвилину. А приблизні ми бачимо з повідомлень про мобілізацію на кацапії. Якщо набирають щодня понад тисячу, то такі у них і втрати.
ЛАД написав:Тем более, мы (и вы в т.ч.) не знаем "далеко до критичної межі" или нет.
Ми аналізуємо стан їхньої економіки та робимо висновки про їх спроможності вести війну. А ви безапеляційно заперечуєте або перекручуєте пости, де висвітлюють слабкість рф та її невдачі.
ЛАД написав:Не 90%, а практически 100% ваших постов это розовые пони в розовых облаках. Не надоело?
Знову ваш улюблений пропагандонський прийом - свідоме перекручення, зведення до абсурду)). "Хорошие русские", "Росармия сильнее", "надо не злить сильного соседа", "в русской Википедии вся правда", "фонтанка.ру и русскояз. версии известных СМИ" вкупі з численними кацапськими наративами, які ви щодня тут просуваєте десятками постів на день. Не набридло?
fler написав:Звідки у вас такий умовивід виліз?)) Риторичне. Якщо не буде нафтобаз, то НПЗ не зможе працювати, нє? Мій пост був про те, що рф вже майже щодня несе чималі втрати в основній експортній галузі і до критичної межі не так далеко. Враховуючи, що 90% моїх постів ви не розумієте (або свідомо перекручуєте), то не дивно. (Це я відповіла на своє риторичне питання))).
Сколько "втрат" несёт РФ "щодня" я не знаю. Но и вы тоже.
Точні цифри нам на форумі не потрібні, тому що змінюються щодня і кожну хвилину. А приблизні ми бачимо з повідомлень про мобілізацію на кацапії. Якщо набирають щодня понад тисячу, то такі у них і втрати.
ЛАД написав:Тем более, мы (и вы в т.ч.) не знаем "далеко до критичної межі" или нет.
Ми аналізуємо стан їхньої економіки та робимо висновки про їх спроможності вести війну. А ви безапеляційно заперечуєте або перекручуєте пости, де висвітлюють слабкість рф та її невдачі.
ЛАД написав:Не 90%, а практически 100% ваших постов это розовые пони в розовых облаках. Не надоело?
Знову ваш улюблений пропагандонський прийом - свідоме перекручення, зведення до абсурду)). "Хорошие русские", "Росармия сильнее", "надо не злить сильного соседа", "в русской Википедии вся правда", "фонтанка.ру и русскояз. версии известных СМИ" вкупі з численними кацапськими наративами, які ви щодня тут просуваєте десятками постів на день. Не набридло?
Ми аналізуємо стан російської економіки? У вас є кваліфікація це робити?
Людина, опозиціонер російської влади, професійний економіст, яка у березні 2022 року писала про безглуздість санкцій, думає інакше.
detroytred написав:Отже як саме Присягу в навчальний предмет втиснути?
Дуже просто: хто не склав присягу - не допускається до здачі екзамену... За невиконані лабораторні роботи ж недопускають...
Як присягу включити в навчальний процес? Всі елементи БЗВП, як і будь-якого іншого навчального предмету - це отримання теоретичних знань і набуття практичних навичок. На лекціях, групових, практичних, лабораторних, семінарах і т.д. - процес навчання. Послідовність отримання знань, умінь, навичок.
detroytred Взагалі-то, згідно із законом, ця підготовка мала б додаватись в програми тільки студентам, які поступлять у 2025 році, і не стосуватись тих, хто вже навчається. Але Лісовий вертів на одному місці "законність". Так як в 2024 міняли правила вступу в процесі вступу, так і введуть присягу як інноваційний метод перевірки знань, який підтверджує військово-патріотичну компетентність...
Повна цитата Портникова, з-за якої почався срач... Що він сказав не так? Ми не корови, ми не власність феодалів,, тому - це тільки у Обожеслава Вакарчука "не його війна". «У середньовіччя теж купували лицарям лати, зброю. І це було дуже дороге задоволення. Тому, до речі, воювала аристократія, а не прості люди. У простих людей не було грошей, щоб воювати за власну державу. Це взагалі була не їхня справа. Тому що це було дуже дороге задоволення — захист Вітчизни. Прості люди почали воювати по суті вже в наші з вами часи. З примусу у великих імперіях, і з обов’язку після Великої Французької революції. Тому що "якщо ви хочете рівноправ’я, тоді державу будуть захищати не аристократи, тому що ви їх гільйотинували, ви сказали, що Франція належить вам, тому ви маєте йти на фронт всі". От коли зараз кажуть, що мають воювати діти депутатів, і після цього вони підуть. Ні, любі. Це демократична держава. В демократичній державі за державу гине проста людина. Якщо ми хочемо, щоб за державу гинули аристократи, ми маємо жити у феодальній державі, як це було до Великої Французької революції. За бажання бути рівними треба платити, в тому числі і власним життям. А якщо ти не хочеш рівності, ти не платиш, ти собі спокійно займаєшся своїми справами на полі, а якась інша людина одягає ці свої лицарські принади і йде воювати з іншим лицарем. Тому що вона воює за власність. За свою землю і за тебе. Бо ти теж його власність. Вона захищає свою власність: тебе, корову і землю. А якщо ти не корова і не будинок, то ти маєш бути поруч».
Хтось знає де кріпаків розподіляють фронтовикам? І по скільки штук? А чи є додаткові за поранення? 🤔