Wirująświatła написав:prodigy хотелось бы услышать ваши комментарии на пост freeze. а именно, в чем он ошибается. или у вас смелости только на мои посты хватает?
вже відповів
про смелось писати на форумі? а який тут ризик? не в мене, а всіх? навіть бан дуже рідко
prodigy по сути ответа на пост freeze нет, какая то нелепая аналогия с США. с чем конкретно вы согласны и не согласны? а то ваша позиция какая то плавающая.
Wirująświatła написав:prodigy по делу есть что сказать? вы заболтали вопрос примешав туда зачем то США.
з одного боку-все пропало? з іншого -сітуація важка, але не критична
сьогодні паніки більше ніж перші 5 днів після втогнення, коли втрачали не 10км в день, а 150-200 кв.м. в день, а іноді і 300
тиждень тому я шукав на форумі одного земляка і почав читати цю гілку з першої сторінки, додивися до 20ї (умовно), тоді було не просто
сітуація важка
, а вона була дуже близька до критичної, і що ми побачили від головнокомандуючего
" я тут, ермак тут, голова вр теж тут! працюємо"
той і сьогодні, нехай працює влада (а не те, що вони роблять)
у мене, як у багатьох бувають дуже сумні дні(прокидаюсь я завжди рано , інколи о 05й ранку(05.30), читаю тг,інші сайти новин, побачив як мертвому солдату сокирою зневічують голову, то відкриваю даток привату і кидаю скільки маю на карті гривен на дрони), сьогодні -день сонячний (маю надію)
prodigy написав:ЩО ЧЕРЕЗ ПІВРОКУ ВСЕ БУДЕ ЗНАЧНО ГІРШЕ-я в це не вірю,
ИМХО якщо влада не прийме закон про демобілізацію в найближчі 2 місяці, то буде.
еще можно принять закон о вступлении в нато, о банкротстве гаспрома, о перевыборах путина, об увеличении помощи западных партнеров. Если б так просто принял закон и с неба посыпались золотые слитки.
prodigy написав:" я тут, ермак тут, голова вр теж тут! працюємо"
той і сьогодні, нехай працює влада (а не те, що вони роблять)
в бизнесе любую работу оценивают результатом, "я працюю" говорят только перед увольнением (потому что больше нечего сказать).
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 20 січ, 2025 16:33, всього редагувалось 1 раз.
Затримали колишніх командирів - двох генералів та полковника, через недбалість яких ворог зміг захопити частину території Харківщини у травні 2024 року.
Як повідомляє Державне бюро розслідувань, колишні командири оперативно-тактичного угруповання "Харків", 125-ї окремої бригади територіальної оборони та 415-го окремого стрілецького батальйону 23-ї окремої механізованої бригади своїм недбалим ставленням до військової служби дозволили військам Російської Федерації захопити частину території Липецької сільської територіальної громади Харківського району.
Також дії командирів призвели до втрати особового складу та озброєння, зірвали заходи з оборони державного кордону у зоні їх відповідальності.
Banderlog написав: не зійшлись в стратегічному баченні війни, і побоявся зростаючої популярності. Тут питання більше до генералів як вони в такий час звільнились по здоровю. розбазарювання звичайно дике... в умовах війни відпускати таких цінних кадрів, но тут не зеленський винен, така теперішня армійська система... в ній нема місця опальним. Я б і детройтреда залучав, якби там не було він побільше знає за мобілізованого піджака чи якогось капітана, що вже років 15 на пенсії. Но кишка тонка в презедента побороти готову систему.
Ееее, ні. В Детройта відстрочка і є кому за нього. Хоча буде змінено законодавство, то нікуди не дінеться потупотить в колію. Й туди, куди визначать.
Але головне інше - ви самі ж сказали ключове "я б залучав...". Про це ж саме ключове нижче вказав Фрііз. Тобто коли у вас на першому місці справа.
А от у керма трошки)) інші. Да, їм теж потрібен результат, справа. Але. Коли стає вибір шкурний, перевага свому лояльному, то справа відходить на другий план. Саме в цьому отой корінець відсутності відповідальності, дійсно відповідальних. Бо вийдуть оті, приймаючі рішення, самі на себе.
Тому навіть призов всіх детройтів фіг, що змінить, суттєво. Може трохи покращить, але абсолютно несуттєво. Тим паче, до не варто прибіднятися, за два-три роки війни у нових навичок та досвіду, що ще фору фор дасте старперам і їх навчати будете.
Коротше: корінець отам нагорі. Там рішення. Але ж знов. Білецький... Сказав ще одну ключову фразу і контекст --- не піду я на гору (бо не втримаюсь, з'їдять). Він чітко бачить свій статус-можливості. Той же Верес... (сидить вже скільки на комбаті та не дьоргається). Хоча, гадаю, що дотиснуть його і випхають вище.
Про "тьорки" між самими буграми та жернова від цього, коли ти простий трудяга ... то й вже й овсі не варто й піднімати.
Прикро, що навіть отака війна (а не те що АТО) не змінила основ. Прикро.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 20 січ, 2025 16:40, всього редагувалось 2 разів.
Посадовці ЗСУ отримали підозри за закупівлю запчастин до бронетехніки за завищеними цінами.
Посадовці Командування Сил логістики ЗСУ уклали договір на постачання запчастин до бронетехніки з підприємством, яке завищило ціни на товари на 83 млн грн.
Правоохоронці затримали підозрюваних. Посадовців підозрюють у перевищенні повноважень, а ексдиректора підприємства — у заволодінні майном.
добре, що ти робиш, критикуєш дії ТЦК. рішення пропонуєш? ні. не розумієш, навіщо ТЦК мобілізації проводять? робиш вигляд, що ні - таке враження, що ТЦК з власної ініціативи цим займаються. пропонуєш справедливі способи мобілізації? теж ні.
Wirująświatła написав:prodigy по сути ответа на пост freeze нет, какая то нелепая аналогия с США. с чем конкретно вы согласны и не согласны? а то ваша позиция какая то плавающая.
Я не к тому, что мы должны тут все на форуме переругаться. Я просто высказал свое мнение, и совершенно не готов спорить об этом. При том, что абсолютно уверен в своем мнении, я остаюсь сторонником жесткой мобилизации. Всё что сейчас происходит с мобилизацией, выглядит омерзительно. Хлопцев, раненных и контуженных, которых перевели в ТЦК, просто подставляют под так называемый народный гнев. С самого верха, позиция намбер 1, посылается наказ и план мобилизировать столько-то тысяч, иначе лишение премии и другие кары, и причем намбер 1 вообще не при чем, хотя он владеет монобольшинством в Раде и возможно по щелчку принять любые законы. Ну вот отрицательный имидж у ТЦК и плохо бусифицируют. Та примите законы, что мобилизацией занимается полиция, военная прокуратура и служба судебных приставов, а ТЦК работает только в режиме СП, плюс бумажки для мобилизации печатает, но никого не призывает, не гнобит.