Господар Вельзевула написав:Всіх, хто цькує ТЦК, потрібно саджати у підвали СБУ, – Корчинський.
Він додав, що нам потрібна військова диктатура і закликав поміняти всіх мерів на полковників.
Так победимъ!
Це посада для старшого прапорщика. Полковники підуть директорами ринків, головами ОСББ та керівниками спортшкіл. Корчинський мені нагадує сучасних московитських комуняк, які ходять хресною ходою. "Опозиція"...
Президент України Володимир Зеленський зазначив, що Джо Байден – 46 президент США, а також очільник Кремля Володимир Путін 16 червня 2021 року зустрічалися у Женеві. Саміту передував напружений період заочного спілкування. Проте досі невідомо, про що Путін і Байден домовлялися у Швейцарії.
Про це Зеленський сказав в інтервʼю італійській журналістці Чечілії Салі для газети Il Foglio.
"Ми досі не знаємо, про що Путін і Байден домовлялися у Швейцарії... Далі ви все це знаєте, всі ці деталі. Я думаю, вам вони в більшості своїй відомі, тому що я думаю, що всіх деталей навіть ми не знаємо – ми передбачаємо", – сказав Зеленський.
Він також впевнений, що історія все розставить по місцях.
"Мені до сих пір дуже цікаво, про що Путін і Байден домовлялись в Швейцарії. Я б хотів би знати, якщо чесно. Історія нам обов'язково це розкаже", – додав президент України. https://tsn.ua/svit/pro-scho-putin-i-ba ... 53574.html ________________________________ Наче не було ніяких здогадок в Зе раніше. Тільки зараз сумніви з'явилися)) Комедія...
detroytred написав:"Ми досі не знаємо, про що Путін і Байден домовлялися у Швейцарії... Далі ви все це знаєте, всі ці деталі. Я думаю, вам вони в більшості своїй відомі, тому що я думаю, що всіх деталей навіть ми не знаємо – ми передбачаємо", – сказав Зеленський.
Він також впевнений, що історія все розставить по місцях.
"Мені до сих пір дуже цікаво, про що Путін і Байден домовлялись в Швейцарії. Я б хотів би знати, якщо чесно. Історія нам обов'язково це розкаже", – додав президент України.
чекаємо аналогічної розповіді і від громадянина зелінського про Оман