С 7.15 😅
|
|
![]() уточни кто меня восхищает? последнее что меня восхищало открытия в области нейропсихологии и (немного меньше) атмосфера "массового религиозного экстаза" которую создавал о.Захария на своих богослужениях, пока его не выгнали. Это просто надо видеть, я как человек далекий от церкви был приятно впечатлён. Но Бог-обезьяна Хануман мне больше нравится, он веселее унылых христианских догматиков всм ровненько? про свое негативное отношение к "аргументам ниже пояса" я 300 раз говорил. Мне что каждого теперь пинать? спорьте, но без зоновских оскорблений. viewtopic.php?p=5817047#p5817047 мультик шикарный. посмотрел с удовольствием. я не ваша семья, и даже не прихожанин христианских церквей, вы не обязаны быть ко мне добрым. Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 29 січ, 2025 09:55, всього редагувалось 3 разів.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуВ нас мало хто мало що розуміє. Лікарі скоріш за все розуміють, що можуть заробити, що сильно влетять, якщо попадуться з хабарем, і що їх позбавлять хлібного місця, якщо буде забагато непридатних... Про яке розуміння може бути мова, якщо до топ чиновників тільки тепер дійшло, що амністія по СЗЧ - це фатично запрошення до СЗЧ, і вони випустили поправку, що амністія тільки для тих СЗЧ, що до 29 листопада Востаннє редагувалось sashaqbl в Сер 29 січ, 2025 10:27, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українуяк на мене, це диво дивноє що жінки народжують не на 7му місяць війни (тобто діти планувались до війни), а саме сьогодні, це як дата народження 1943 одна знайома жіночка(32 роки) 3 місяці тому народила другу дитину у нас (вона переселенка з Херсону, район десь близько до Антонівського мосту), тобто переїхала вже вагітня. чоловіка тцк забрали з вулиці, вони арендують двушку на 5му поверсі хрущьоби, коляску допомогли залишати у кладовці на 1му поверху. ![]() В Пентагоні підтвердили, що США відправили Україні ракети до Patriot через Ізраїль, - CNN
![]() Ями, штрафи і гауптвахти. Як п'ють і борються з пияцтвом в українському війську Найбільше схильних до пияцтва в третій групі – мобілізованих, чимала кількість з яких "бусифіковані". ![]() Працівники територіальних центрів комплектування (ТЦК) насамперед намагаються закрити кількісні показники мобілізаційного плану. Тому часто "збирають" на вулицях усіх підряд – навіть хронічно залежних від алкоголю. Військово-лікарська комісія (ВЛК) для тих, кого ТЦК "бусифікували" на вулицях, зазвичай проходить в експрес-режимі. Лікарі ВЛК підписують висновок про придатність до служби і "не помічають", що деякі військовозобов'язані на ногах не стоять. Як наслідок, в навчальні центри подекуди потрапляє дуже специфічний контингент. ![]() Під час базової загальновійськової підготовки (БЗВП) інструктори зазвичай ігнорують алкоголізм мобілізованих. Через брак контролю військовим вдається купувати алкоголь і пиячити на навчанні. "З "учебок" привозять усіх підряд – п'яних, "накурених", "нанюханих". ![]() ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНу потрапити на койку в лікарню ви завжди встигнете. І зараз шось кудись пришити коштує недешево і якість роботи як повезе. Я навпаки знизив до свого тіла вимоги і тренуюсь в режимі 10-12 в робочих. Сцук, як воно з віком все довше загоюється! Я нещодавно сильно чхнув і потягнув косий м'яз живота, боліло три неділі.
Зараз переглядають цей форум: Banderlog і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|