Вот если штаты ложат болт на Европу я бы на месте ЕС сам бы предложил какой-то план переговоров пукину-к примеру мы забираем себе в ЕС Украину с её рисурсами нам а не амерам а ты себе бери ЛНРДНР.А штаты пусть там бодаються с тайванеми и кимчинирами - у нас будет в ЕС богатая землями и ресурсами Украина с самой сильной армией в Европе.
Востаннє редагувалось konstantin kirovograd в Нед 16 лют, 2025 15:42, всього редагувалось 1 раз.
pesikot написав:По-друге, де тут злидні ? Квартира є. Земельна ділянка є. Земельна ділянка скількі коштує фактично ?
Земельну ділянку десь там в лісі продати неможливо, тому вона коштує 0. А щодо злиднів, ну якщо Ви вважаєте, що жити двом пенсіонерам на 400$ в місяць це не злидні - не то можу побажати "щоб Ви так жили"
pesikot написав:По-друге, де тут злидні ? Квартира є. Земельна ділянка є. Земельна ділянка скількі коштує фактично ?
Земельну ділянку десь там в лісі продати неможливо, тому вона коштує 0. А щодо злиднів, ну якщо Ви вважаєте, що жити двом пенсіонерам на 400$ в місяць це не злидні - не то можу побажати "щоб Ви так жили"
у нас везде маленькие доходы-тот же солдат без боевых получает 500 долларов сейчас с учётом что постоянно что-то нужно покупать.Продавцы атб,учителя ,заправщики азс тоже получают не больше 15 000. Так что 200 долларов в вашем случае на пенса нормально,с учётом что 50% остальных пенсов и 100 не видят
konstantin kirovograd написав:Вот если штаты ложат болт на Европу я бы на месте ЕС сам бы предложил какой-то план переговоров пукину-к примеру мы забираем себе в ЕС Украину с её рисурсами нам а не амерам а ты себе бери ЛНРДНР.А штаты пусть там бодаються с тайванеми и кимчинирами - у нас будет в ЕС богатая землями и ресурсами Украина с самой сильной армией в Европе.
Про Крым забыл. И сухопутный коридор. Да и "рисурсами" самим пригодятся... А так - хороший план
konstantin kirovograd написав:у нас везде маленькие доходы-тот же солдат без боевых получает 500 долларов сейчас с учётом что постоянно что-то нужно покупать.Продавцы атб,учителя ,заправщики азс тоже получают не больше 15 000. Так что 200 долларов в вашем случае на пенса нормально,с учётом что 50% остальных пенсов и 100 не видят
Саме це й підтверджує мою початкову тезу "Україна і зараз, за наявності міжнародної допомоги, живе в злиднях". Сам жив кілька років на зарплату викладача. ИМХО зараз 700-800$ доходу в місяць на людину із власним житлом - це мінімум щоб не жити в злиднях
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Нед 16 лют, 2025 15:52, всього редагувалось 1 раз.
двом пенсіонерам на 400$ в місяць - це бідність, але це не злидні
До речі, я не в курсі твоїх родинних відносин(та й знати цього не хочу), але тобі не спадає така проста думка, якщо ти так переймаєшься за батька, то можешь йому допомагати
pesikot написав:Чи ти чисто гіпотетично переймаєшься ?
Вважайте, що я радуюсь чужому горю. Мамі, бабусі допомагаю, а в нього є друга родина. Просто таких як мій батько (які живуть в злиднях) в Україні зараз більшість. І сильно сумніваюсь, що їх стане менша найближчим часом.
Не тих ви читаєте-слухаєте. Точніше не так, а так -- слухати треба всіх. І інших.
*Радянська система зжерла мене, як і багатьох...* --- а оцей ротний він оту радянську систему хоча б в очі бачив? Ось такий же не бачивший, але не менш бойовий та героїчний за того автора, Маркус дуже влучно визначив: "Не радянська... А рагульска система. Була б хоча б радянська... А саме рагульска... А ті позитивні результати та досягнення це все супротив цієї (рагульскої) системі" https://babel.ua/texts/115394-serzhant- ... troh-tezah З 1год. 34 хв. -- дві хвилини.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 16 лют, 2025 16:08, всього редагувалось 1 раз.
Не тих ви читаєте-слухаєте. Точніше не так, а так -- слухати треба всіх. І інших.
*Радянська система зжерла мене, як і багатьох...* --- а оцей ротний він оту радянську систему хоча б в очі бачив? Ось такий же не бачивший, але не менш бойовий та героїчний за того автора, Маркус дуже влучно визначив: "Не радянська... А рагульска система. Була б хоча б радянська... А саме рагульска... А ті позитивні результати та досягнення це все супротив цієї (рагульскої) системі" https://babel.ua/texts/115394-serzhant- ... troh-tezah З 1год. 34 хв. -- дві хвилини.
Той ротний танкіст дуже дивну фотку дав (з автоматом на вокзалі -- маячня...)
І взагалі хіба ротні бувають на нулі? 😳 Я бачив нашого -- але у спокійні часи...