Точно «двох» , і точно «десяток»?) А що там «вистежувати», коли зарані відомо, що він щодня їздить на роботу/з роботи на веліку. Почекай та й забирай. Чи не треба СЗЧ чіпати? Що не так?)) знов не так?))
То щоб Хантеру спокійніше спалося після безкоштовного баварського, був ще представник ВСП, він пʼятий)) (Хантер йде гуглити повноваження ВСП)
_hunter написав:Чем дальше -- тем бредовее отмазки
Ждем не менее увлекательных историй, как лично ВГК из соседнего буса тому тцкшнику свои ценнейшие указания выдавал
У Петра Алексеевича брали деньги с людей и через банк
Порошенко - народный депутат.
Всетаки, є таки в тому тому дописі правда, одне речення але є. Хто йому ті гроші дає, ніодного такого не бачив, а тут міліарди йому капають. Ще й трактори на відсотки встигає купити, от негідник.
Трамп каже поставими нормального президента Україні, мені от цікаво КОГО вони мають на увазі? Ну окрім залужного, тут очевидно, і те як зекобло на нього смердить.
Отмазкі щоб що ?)) Ти собі придумав, що то наприклад ТЦК. Я можу придумати, що то замполіт його частини разом з замполітлм батальйону і представники ВСП затримують свого дезертира)) Тут політ фантазії нічим і ніким не обмежений, давай ти будеш отмазувацца, а я накидувати ідеї
Стаття 19. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
Если что-то нужно куда-то "засовывать" -- таких полномочий -- нет.
ТРО не подчиняется местным властям, а из органов госвласти - только высшему военному командованию по цепочке. СЗЧшник не перестает быть военнослужащим. Из видео вообще непонятно, кто это проводил задержание, может ВСП.
Так я и не говорил про местные власти.
>>> только высшему военному командованию ну да. Но полномочия -- по цепочке -- "спустить" всеравно нужно.
_hunter написав:Ну т.е. полномочий ловить кого бы то ни было у них тоже нет?
Почему кого бы то ни было? СЗЧшник по закону о воинской службе должен быть в расположении части и подчиняться приказам командира. Просто восстановили закон. ТЦК как по мне все эти СЗЧшники до одного места, его все равно нельзя призвать, и план сделать.
Стаття 19. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
Если что-то нужно куда-то "засовывать" -- таких полномочий -- нет.
ТРО не подчиняется местным властям, а из органов госвласти - только высшему военному командованию по цепочке. СЗЧшник не перестает быть военнослужащим. Из видео вообще непонятно, кто это проводил задержание, может ВСП.