|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 27 лют, 2025 16:24
Господар Вельзевула написав:Ну слава потужному. А то я аж переживать начал. С вашего позволения,один вопрос-а вы поклонник Зеленского или просто патриот?
На обидва питання вже разів 20+ відповідав. Розгорнуто. Тому кратко - ні, ні. Це груба помилка... Якщо в когось визначив якийсь чи якісь елементи, то одразу прихильник тощо. І звідки ви взяли, що оті покази півруки я схвалюю? Вкажіть хоч одну якусь ознаку.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 27 лют, 2025 16:26
Господар Вельзевула написав: Banderlog написав: jump написав:Мінкульт призупиняє видавати листи сприяння для виїзду митців і медійників за кордон
нєхай шастать. Не вміють воювати хай вірші про нас пишуть і картини рісують  хай ідуть в зсу. Хто намалюває комбрига так щоб в луврі повісили то їде)
И Шлях похерили. На общих основаниях теперь- вези хоть что,а будь любезен имей при этом трех детей или непридатность.
Все правильно делают Ещё бы в Интерпол подать тех кто спрыгнул с помощью шляха, а в идеале и тех кто его поидумал
-
fox767676
-
-
- Подякував: 396 раз.
- Подякували: 182 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 27 лют, 2025 16:27
Banderlog написав:Ото ви знаєте що вони хотіли? )
Про те, що міністр фінансів приїхав з варіантом угоди з, скажімо так, завищеними вимогами і тому не отримав підпису, заявив чи сам Зе чи американці сказали. Ліньки дивитись-уточнювати. З того, що на поверхні -- про 500 млрд. вже навіть мови нема. Ще там щось лунало про керування фондом тільки американцями. Про 50%.
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 27 лют, 2025 16:32, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 27 лют, 2025 16:32
detroytred написав:На обидва питання вже разів 20+ відповідав. Розгорнуто. Тому кратко - ні, ні. Це груба помилка... Якщо в когось визначив якийсь чи якісь елементи, то одразу прихильник тощо. І звідки ви взяли, що оті покази півруки я схвалюю? Вкажіть хоч одну якусь ознаку.
С благоговением упоминаете оные пивруки. Нет признака негодования. Нет признака отвращения и брезгливости к оному персонажу.
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 27 лют, 2025 16:41
Господар Вельзевула написав:С благоговением упоминаете оные пивруки. Нет признака негодования. Нет признака отвращения и брезгливости к оному персонажу.
Залишилось вказати на факт хоч однієї ознаки благовєнія. Ну і звідки вимога, що необхідно виражати ознаки нєгодованія та брєзглівості. Ні в клуб прихильників, ні в клуб охайників влади я не входжу. Своє бачення вже виказував не раз --- по мінімуму вони всі (від влади Кравчука і до сьогоднішніх) виконують свої функціональні обов'язки. По мінімуму відповідно існуючих умов свого перебування у владі. Тому Порошенко наче зробив більше усіх разом узятих, але для існуючих отоді умов -- мінімально з можливого. Мінімальне необхідне. Тобто і хаяти їх ні за що, бо до катастрофічного не призвели. Ні славити, бо потенціал країни-суспільства не розкривають. До Зе претензій більше. Бо за форс-мажору ціна отого "по мінімуму" захмарною стає. Йому не пощастило... Відповідальність саме на ньому і Ко.
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 27 лют, 2025 16:44, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 27 лют, 2025 16:44
yama написав: andrijk777 написав: yama написав:сланцевий газ від використання сучасних технологій якраз сам став тією дешевою альтернативою, тобто дешевшим ніж традиційний.
Традиційний газ ДУЖЕ ДЕШЕВИЙ в добутку. Фактично безплатний. Проблема з газом - в транспортуванні.
тож і кажу що вони зірвнялись . Пруф лінків не буде . Бо я вважаю що це інфа , яка не публікується для широкого загалу, тобто якщо вам буде легше вважайте що це теорія змови , не розкривати справжню вартість сланцевого газу  Додам що не являюсь експертом , а кажу свою суб'єктивну думку  А що портінкову можна, а я краще за нього шарю.
Там же вроде у янки технология гидроразрыва пласта для выбивания газа вверх с линзы Соответственно тратится вода, которая конкретно на Бамбасе в дефиците За Великие Равнины рэднэков не в курсе. На территории Донецкой и Луганской областей есть второй аналог хотя бы Дона, про Днепр промолчу, который можно гахнуть ради выкачки десятка млрд.кубов???
-
барабашов
-
-
- Заблокований
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 27 лют, 2025 17:24
Wirująświatła написав: detroytred написав:того, що на поверхні -- про 500 млрд. вже навіть мови нема.
попросили убрать конкретные цифры из текста, без них вроде уже не гавно, а мармеладный шоколад.
Это очевидно.
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 27 лют, 2025 17:39
detroytred написав:Дивним чином бачення Портнікова збігаються з експертом Кулебою На диво розумні думки тепер оцей Кулеба заспівав. Коли став -ексом. В мене на відміну від вас інший підхід - я слухаю всіх.
Взагалі не дивно. Ці двоє їдять з однієї мисочки. В цьому контексті "я слухаю усіх" те саме що "дивитись усі телевізійні канали в СРСР". Подивився усі 3 канали - всюди говорять одне і те ж - значить говорять правду. 
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 27 лют, 2025 17:54
andrijk777 написав: detroytred написав:Дивним чином бачення Портнікова збігаються з експертом Кулебою На диво розумні думки тепер оцей Кулеба заспівав. Коли став -ексом. В мене на відміну від вас інший підхід - я слухаю всіх.
Взагалі не дивно. Ці двоє їдять з однієї мисочки. В цьому контексті "я слухаю усіх" те саме що "дивитись усі телевізійні канали в СРСР". Подивився усі 3 канали - всюди говорять одне і те ж - значить говорять правду. 
Цікаво, кого слухаєте ви?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-