fox767676 написав:оце підняття моб віку рядових з 40 до 60 євромайданореформаторами без реального підвищеня фінансування сектору оборони (впк та збори\навчання військозобвязаних), та ще й на фоні соцільного (приватизація, декомунізація ) відчуження то саме справжнє шкідництво
Що я маю на увазі
У парку Слави демонтували погруддя радянських військових діячів Сидора Ковпака, Івана Черняховського, Павла Рибалка й Олексія Федорова, повідомив активіст Олег Слабоспицький.
Чому людина яка нічого не має проти пам'ятника Ковпаку, але нормально вписалася в глобальну економіку повинна ризикувати життям, щоб якісь розовощокі халамидники героїчно боролися з історико культурною-спадщиною в тилу і робили далі країну непридатною до життя ? Олег Слабоспицьки:
Востаннє редагувалось fox767676 в П'ят 14 бер, 2025 13:21, всього редагувалось 1 раз.
konstantin kirovograd написав:freeze по мне это полный бред ставить командовать людьми лейтенанета который по сути и не лейтенант а одно название(месячные курсы человека отучившегося просто в вузе). Какой из него лейтенант,командир как он вообще может быть компитентен.... Лучше бы боевых солдат и сержантов ставили. Получается ты отслужил когда-то срочку,имеешь понятия,уже есть боевой опыт а тобой приходит командовать какой-то лузер алкаш который двадцать лет назад получил диплом никому не нужного вуза по никому не нужной специальности.
konstantin kirovograd написав:freeze по мне это полный бред ставить командовать людьми лейтенанета который по сути и не лейтенант а одно название(месячные курсы человека отучившегося просто в вузе). Какой из него лейтенант,командир как он вообще может быть компитентен.... Лучше бы боевых солдат и сержантов ставили. Получается ты отслужил когда-то срочку,имеешь понятия,уже есть боевой опыт а тобой приходит командовать какой-то лузер алкаш который двадцать лет назад получил диплом никому не нужного вуза по никому не нужной специальности.
Господар Вельзевула написав:Хорошие новости сегодня. Прямо отличные. На душе сразу стало тепло и уютно. Есть Бог на свете,и воздает он каждому- по делам его.
То озвучте їх! А то Флер вже давно НЕ справляється підносити гарні новини!
Господар Вельзевула написав:Хорошие новости сегодня. Прямо отличные. На душе сразу стало тепло и уютно. Есть Бог на свете,и воздает он каждому- по делам его.
я так розумію, що з тобою скоро попрощаємося... можеш навіть по-англійські...
Востаннє редагувалось Shaman в П'ят 14 бер, 2025 13:59, всього редагувалось 1 раз.
Успіх написав:Я не знаю чому, коли я це прочитав, мені в голові промайнули ніки форумчан: Будівельник Песікот Флер Василь-Рівне
Дивно, правда?
дивись, щоб не вийшло з тобою - пацан йшов до Успіху, не фартануло.
в тебе фантастична здібність грати не за ту сторону. не хочуть запитати своїх візаві, чому вони свідомо клали болт на закони? чого ти чіпляєшся до тих, хто ЗАКОННО на поточний момент не служить - але активно допомагає...
fox767676 написав: ты красава , вчера про него кому-то очень злому напомнил ))) Грядет Царствие Антихриста, лицемеры и подонкиполучат заслуженные кары
Я не знаю чому, коли я це прочитав, мені в голові промайнули ніки форумчан: Будівельник Песікот Флер Василь-Рівне
Дивно, правда?
флер викреслюємо одразу жіночки взагалі схильні до суспільного конформізму, але була від неї пара повідомленнь що свідчили що є ще світло в серці Антихрист милостив у інших зі списку обмаль часу щоб покаятись