|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 22 бер, 2025 14:19
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 22 бер, 2025 14:20
Видалення гланд через зад --- підконтрольний хремлю Янек нахиляє всю країну та оточення напрямком в бік Європи з метою привести країну до рфії.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 22 бер, 2025 14:23
Ось той референдум, про який говорив віткофф:
і який, здається, не визнала жодна країна світу. Чомусь на переписі 2001-го майже всі називали себе українцями, а тут всі вже були кацапи. Коли більше половини міста взагалі роз'їхалися...
-
hxbbgaf
-
-
- Подякував: 1677 раз.
- Подякували: 2371 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 22 бер, 2025 14:27
Задіювати пілотну і безпілотну авіацію? Це вже занадто, може, вона на фронті потрібніша? Як і така купа людей і все решта. Спіймати декілька втікачів не має коштувати купи техніки і людей, яка корисніша на фронті. Та й ключове тут корупція.
Востаннє редагувалось hxbbgaf в Суб 22 бер, 2025 14:32, всього редагувалось 2 разів.
-
hxbbgaf
-
-
- Подякував: 1677 раз.
- Подякували: 2371 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 22 бер, 2025 14:30
hxbbgaf написав:Задіювати пілотну і безпілотну авіацію? Це вже занадто, може, вона на фронті потрібніша? Як і така купа людей і все решта.
Контрабандистів дронами почали ганяти кілька років, ще до початку активного використання на фронті, тепер будуть і туристів ганяти...
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 22 бер, 2025 15:07
hxbbgaf написав: prodigy написав:на 4 хв видно т.з "курені", які продавали по 100-150к. дол (сьогодні вони теж зруйновані морем)
Зовсім не про те. Там самі собі побудували, самі дурні, чинуши ворюги нажилися, а кацапи розбомбили людям житло. тепер на цих руїнах з кістками хочуть ще й нажитися.
ясна річ, що це інше, але нас ніхто не бомбив-а розвалени досі стоять з 2017р і ніхто приберать не збирається, один вумник подав в суд позив на 35млн грн ще у 2019р на компенсацію від мерії міста(контора бувшого мера Хмельнюка продавала ділянки під ключ у 2002р(вода, газ, свет, навіть каналізація, контора давно банкрут). Я коли прийшов з рейса-кинувся а там тільки 2 ділянки залишися (ціна була смішна 15к, це на той час однокімнатка кв.
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3326 раз.
- Подякували: 3341 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Суб 22 бер, 2025 15:17
Banderlog написав: stm написав:Янык был и остался тупым увольнем, если бы орки поставили Медведчука мы бы были подконтрольны. Жадность Яныка и тупость помогли, а наши олигархи никогда не были подвластны ни одному Президенту Украины и срались между собой. Эта конкуренция внутренняя и тупость Януковича дало возможности деревцу демократии  кажете виростили таки деревце?) Ну тоді як казав азіров- хватить скігліть, лопати в руки! Хто буде копати окопи по тих нацгвардія ніхт шіссен, той буде хорошо кушать, сосіскі. Любите хорошо кушать панове актівісти? Я? Хто буде хорошо работать той буде хорошо кушать. Решту будуть вісілітса на дєрєвці демократії.
Смотрите, какая заруба выходит. Я хорошо кушаю, лично грамота, при затратах меньше генияФокса, компания - грамота, лично мой дир под обстрелами миномёта, соус бешамель - прям очень просто: молоко, 2 ст.ложки муки 1 сорта, соль, перец по вкусу. Так же как МП головного мозга: я сотник церкви ополонка 19 месяц (не помню). Батл: богохульница боящаяся ныряния против 19 число, месяц (не помню), Идея: богохульница в бикини рипкурл против верующая, в чём угодно. Но! сотник патриархата, организовывающий батл, только не приверженец церкви оркоблажейнийший. Статут проверят мои юристы и нотари )))
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 22 бер, 2025 15:27
stm написав: Banderlog написав: stm написав:Янык был и остался тупым увольнем, если бы орки поставили Медведчука мы бы были подконтрольны. Жадность Яныка и тупость помогли, а наши олигархи никогда не были подвластны ни одному Президенту Украины и срались между собой. Эта конкуренция внутренняя и тупость Януковича дало возможности деревцу демократии  кажете виростили таки деревце?) Ну тоді як казав азіров- хватить скігліть, лопати в руки! Хто буде копати окопи по тих нацгвардія ніхт шіссен, той буде хорошо кушать, сосіскі. Любите хорошо кушать панове актівісти? Я? Хто буде хорошо работать той буде хорошо кушать. Решту будуть вісілітса на дєрєвці демократії.
Смотрите, какая заруба выходит. Я хорошо кушаю, лично грамота, при затратах меньше генияФокса, компания - грамота, лично мой дир под обстрелами миномёта, соус бешамель - прям очень просто: молоко, 2 ст.ложки муки 1 сорта, соль, перец по вкусу. Так же как МП головного мозга: я сотник церкви ополонка 19 месяц (не помню). Батл: богохульница боящаяся ныряния против 19 число, месяц (не помню), Идея: богохульница в бикини рипкурл против верующая, в чём угодно. Но! сотник патриархата, организовывающий батл, только не приверженец церкви оркоблажейнийший. Статут проверят мои юристы и нотари )))
))) +++ Красиво
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Суб 22 бер, 2025 15:35
budivelnik написав:Під час війни- інфляція неминуча, бо ВЕЛИКА частка населення працюючи на військових підприємствах - отримує від цієї праці доходи.. які НЕ ЗАБЕЗПЕЧЕНІ матеріальними цінностями. І що станеться, якщо ми приберемо з ринку всі елементи стерилізації грошової маси? ( а саме послуги ,розваги , алкоголь, тютюн ,парфуми,дорогі авто і так далі) - є основними стерилізаторами грошової маси.
Ви сплутали ситуацію з срсрс. Інфляції не буде. Прибирати я пропоную не “елементи стерилізації”, а саму грош.масу. Податками (зокрема і на споживання). Значно суттєвішими податкаии аніж мирні 50%... Cost.ua Бо одна з причин зриву мобілізації, може й найголовніша -- занадно райське тил.життя. До речі, інвестиції в оборонку із підвищених податків -- можуть бути корисні й потім у мирному житті. Як-от агродрони стали дуже корисною “бабою-ягою” на нулі, так і мільйони дронів мали би піти в той же агросектор і ще кудись після перемоги.
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 175 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 22 бер, 2025 15:40
stm написав:........... Смотрите, какая заруба выходит. Я хорошо кушаю, лично грамота, при затратах меньше генияФокса, компания - грамота, лично мой дир под обстрелами миномёта, соус бешамель - прям очень просто: молоко, 2 ст.ложки муки 1 сорта, соль, перец по вкусу. Так же как МП головного мозга: я сотник церкви ополонка 19 месяц (не помню). Батл: богохульница боящаяся ныряния против 19 число, месяц (не помню), Идея: богохульница в бикини рипкурл против верующая, в чём угодно. Но! сотник патриархата, организовывающий батл, только не приверженец церкви оркоблажейнийший. Статут проверят мои юристы и нотари )))
Я ваши посты всегда воспринимаю как загадки? кроссворды? Но здесь вы превзошли сами себя. 
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-