Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1333213333133341333513336 ... 14732>
Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 14:19

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Тису перепливати буде важче
https://uzhgorod.net.ua/news/187117
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 14:20

Видалення гланд через зад --- підконтрольний хремлю Янек нахиляє всю країну та оточення напрямком в бік Європи з метою привести країну до рфії.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 14:23

Ось той референдум, про який говорив віткофф:

і який, здається, не визнала жодна країна світу. Чомусь на переписі 2001-го майже всі називали себе українцями, а тут всі вже були кацапи. Коли більше половини міста взагалі роз'їхалися...
hxbbgaf

Подякував: 1677 раз.
Подякували: 2371 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 14:27

Дюрі-бачі написав:Тису перепливати буде важче
https://uzhgorod.net.ua/news/187117

Задіювати пілотну і безпілотну авіацію? Це вже занадто, може, вона на фронті потрібніша? Як і така купа людей і все решта. Спіймати декілька втікачів не має коштувати купи техніки і людей, яка корисніша на фронті. Та й ключове тут корупція.
Востаннє редагувалось hxbbgaf в Суб 22 бер, 2025 14:32, всього редагувалось 2 разів.
hxbbgaf

Подякував: 1677 раз.
Подякували: 2371 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 14:30

hxbbgaf написав:Задіювати пілотну і безпілотну авіацію? Це вже занадто, може, вона на фронті потрібніша? Як і така купа людей і все решта.

Контрабандистів дронами почали ганяти кілька років, ще до початку активного використання на фронті, тепер будуть і туристів ганяти...
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 15:07

hxbbgaf написав:
  prodigy написав:
  hxbbgaf написав:Кацапи зовсім @бнулись, хочуть нажитися, продааючи в іпотеку руїни в Попасній, про яку навіть самі сказали, що не планують її відбудовувати..
https://flot2017.com/ipoteka-na-kistkak ... h-mistakh/

на 4 хв видно т.з "курені", які продавали по 100-150к. дол (сьогодні вони теж зруйновані морем)

Зовсім не про те. Там самі собі побудували, самі дурні, чинуши ворюги нажилися, а кацапи розбомбили людям житло. тепер на цих руїнах з кістками хочуть ще й нажитися.

ясна річ, що це інше, але нас ніхто не бомбив-а розвалени досі стоять з 2017р і ніхто приберать не збирається, один вумник подав в суд позив на 35млн грн ще у 2019р на компенсацію від мерії міста(контора бувшого мера Хмельнюка продавала ділянки під ключ у 2002р(вода, газ, свет, навіть каналізація, контора давно банкрут). Я коли прийшов з рейса-кинувся а там тільки 2 ділянки залишися (ціна була смішна 15к, це на той час однокімнатка кв.
prodigy

Подякував: 3326 раз.
Подякували: 3341 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 15:17

Banderlog написав:
  stm написав:
Янык был и остался тупым увольнем, если бы орки поставили Медведчука мы бы были подконтрольны. Жадность Яныка и тупость помогли, а наши олигархи никогда не были подвластны ни одному Президенту Украины и срались между собой. Эта конкуренция внутренняя и тупость Януковича дало возможности деревцу демократии
:lol: кажете виростили таки деревце?) Ну тоді як казав азіров- хватить скігліть, лопати в руки! :lol:
Хто буде копати окопи по тих нацгвардія ніхт шіссен,
той буде хорошо кушать, сосіскі.
Любите хорошо кушать панове актівісти? Я?
:lol:
Хто буде хорошо работать той буде хорошо кушать.
Решту будуть вісілітса на дєрєвці демократії.

Смотрите, какая заруба выходит. Я хорошо кушаю, лично грамота, при затратах меньше генияФокса, компания - грамота, лично мой дир под обстрелами миномёта, соус бешамель - прям очень просто: молоко, 2 ст.ложки муки 1 сорта, соль, перец по вкусу. Так же как МП головного мозга: я сотник церкви ополонка 19 месяц (не помню). Батл: богохульница боящаяся ныряния против 19 число, месяц (не помню), Идея: богохульница в бикини рипкурл против верующая, в чём угодно. Но! сотник патриархата, организовывающий батл, только не приверженец церкви оркоблажейнийший. Статут проверят мои юристы и нотари )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 15:27

stm написав:
  Banderlog написав:
  stm написав:
Янык был и остался тупым увольнем, если бы орки поставили Медведчука мы бы были подконтрольны. Жадность Яныка и тупость помогли, а наши олигархи никогда не были подвластны ни одному Президенту Украины и срались между собой. Эта конкуренция внутренняя и тупость Януковича дало возможности деревцу демократии
:lol: кажете виростили таки деревце?) Ну тоді як казав азіров- хватить скігліть, лопати в руки! :lol:
Хто буде копати окопи по тих нацгвардія ніхт шіссен,
той буде хорошо кушать, сосіскі.
Любите хорошо кушать панове актівісти? Я?
:lol:
Хто буде хорошо работать той буде хорошо кушать.
Решту будуть вісілітса на дєрєвці демократії.

Смотрите, какая заруба выходит. Я хорошо кушаю, лично грамота, при затратах меньше генияФокса, компания - грамота, лично мой дир под обстрелами миномёта, соус бешамель - прям очень просто: молоко, 2 ст.ложки муки 1 сорта, соль, перец по вкусу. Так же как МП головного мозга: я сотник церкви ополонка 19 месяц (не помню). Батл: богохульница боящаяся ныряния против 19 число, месяц (не помню), Идея: богохульница в бикини рипкурл против верующая, в чём угодно. Но! сотник патриархата, организовывающий батл, только не приверженец церкви оркоблажейнийший. Статут проверят мои юристы и нотари )))

))) +++
Красиво
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 15:35

budivelnik написав:Під час війни- інфляція неминуча, бо ВЕЛИКА частка населення працюючи на військових підприємствах - отримує від цієї праці доходи.. які НЕ ЗАБЕЗПЕЧЕНІ матеріальними цінностями.
І що станеться, якщо ми приберемо з ринку всі елементи стерилізації грошової маси? ( а саме послуги ,розваги , алкоголь, тютюн ,парфуми,дорогі авто і так далі) - є основними стерилізаторами грошової маси.

Ви сплутали ситуацію з срсрс.

Інфляції не буде.

Прибирати я пропоную не “елементи стерилізації”, а саму грош.масу.
Податками (зокрема і на споживання). Значно суттєвішими податкаии аніж мирні 50%... Cost.ua

Бо одна з причин зриву мобілізації, може й найголовніша -- занадно райське тил.життя.

До речі, інвестиції в оборонку із підвищених податків -- можуть бути корисні й потім у мирному житті.
Як-от агродрони стали дуже корисною “бабою-ягою” на нулі, так і мільйони дронів мали би піти в той же агросектор і ще кудись після перемоги.
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 22 бер, 2025 15:40

stm написав:...........

Я ваши посты всегда воспринимаю как загадки? кроссворды?
Но здесь вы превзошли сами себя. :)
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1333213333133341333513336 ... 14732>
Форум:
+ Додати