detroytred написав:*Запомните... Только ФИЗИЧЕСКОЕ и ВОЕННОЕ поражение одной из сторон является ЕДИНСТВЕННЫМ решением Игры с Нулевой Суммой... ...История циклична.* (С) _________________________________
Циклічна... Але результат -- рулєтка. Не визначений, поки крутиться колещатко. Звісно з ймовірностями.
Історія циклічна, але вас із Лапеєм вона нічого не навчила.
detroytred написав:*Запомните... Только ФИЗИЧЕСКОЕ и ВОЕННОЕ поражение одной из сторон является ЕДИНСТВЕННЫМ решением Игры с Нулевой Суммой... ...История циклична.* (С) _________________________________
Циклічна... Але результат -- рулєтка. Не визначений, поки крутиться колещатко. Звісно з ймовірностями.
Історія циклічна, але вас із Лапеєм вона нічого не навчила.
Це ви вирішили замість вибачення перед Лепеєм за оте стосовно РПВ (факт - пропозиція здійснилась, але мінімум на рік після) приткнути циклічність історії та навчання?
Цирк.. Краще б просто поділились чому вас навчила. Було б цікаво.
detroytred написав:Одразу говорю це не фінальний (!!!) документ. І я сподіваюсь 🇺🇦 українська сторона буде вимагати і добʼється значних змін до нього. Але текст який я бачив це прям ЖАХ. Всі 18-ть розділів… Це вже не рамковий меморандум про наміри (який був до скандальної зустрічі в Овальному кабінеті). Це прям велика і дуже чітка угода. І вона не в нашу сторону.
Просто коротко: ▪️Управління 5 людей, 3 з них від США з повним правом вето. ▪️Мова вже йде про всі копалини. Тобто там і нафта, і газ, і І нові і існуючи. ▪️По всій території України. ▪️Мова про видобуток і державними і приватними кампаніями. ▪️Гроші конвертуються одразу у валюту. ▪️Гроші фонду виводяться закордон. Якщо раптом по причині з нашої сторони щось не дійшло - доплачуємо. ▪️Внесок США - вже надана нам допомога з 2022. І вони можуть за своїм рішення отримувати прибуток. А отримують вони «роялті» з Фонду перші (а потім Україна) +4%. ▪️Безстроково діє угода. Зміни тільки з дозволу американців можуть бути зміни чи припинення. ▪️Права «першої ночі» на всі нові інфраструктурні проекти і право вето на продаж ресурсів іншим країнам. ▪️Нічого про гарантії безпеки. Навіть натяки.
Це не просто "не в нашу сторону", це просто злив. Зелена влада просто зливає Україну. Щоб виплатити 350 мільярдів про які каже Трамп будемо віддавати ресурси років 100, не менше. Ось так "Байден спас Україну"
Для підняття бойового духу... Вчора співробітник маючий трьох неповнолітніх дітей, добровольно мобілізувався у третю штурмову. Не штурмовіком мабуть, бо має досвід відновлення авто. Каже що важає це рішення правільним, хоча міг би поїхати жити до сім'ї яка за кордоном.
Slon_Nosov написав:Для підняття бойового духу... Вчора співробітник маючий трьох неповнолітніх дітей, добровольно мобілізувався у третю штурмову. Не штурмовіком мабуть, бо має досвід відновлення авто. Каже що важає це рішення правільним, хоча міг би поїхати жити до сім'ї яка за кордоном.
В мене колега того року теж добровільно пішов в НГУ. Теж з розрахунком долучитися максимально професійними навичками, електроніка і дроноробство. Прийшов звичайним солдатом, вже бойовий офіцер
andrijk777 написав:Цей цирк з "підвищення ліміту державного боргу" триває вже років 20 точно, а може і 40. Можете бути спокійні, ніякого дефолту не буде. Всі хто хоч трішки цікавляться цим питання все це знають.
Не все так просто. Щоб Вашингтон співав під дудку кацапських орків, такого не було теж ні 20, ні 40 років - набагато більше. Так що велике питання, чого ще чекати від цієї КДБшної консерви, яка зараз відкривається. Тим більше, наскільки я пам'ятаю, Трампон ще перед минулою каденцією лякав, що оголосить дефолт. Може це зробити зараз.
)) Про капець ти впевнено наголошував ще і за рік, два, три, чотири, п'ять і т.д. до появи Трампа.
А тепер опа! -- Трамп винуватець.
Борги накопичувались, вони вже давно космічні, але якось викручувались, була довіра, до США ставились як до світового господаря, а тепер це все закінчається, вони самі рублять сучок, на якому сидять, відмовляючись від підтримки важелів свого впливу по всьому світу, закуклюючись в той час, коли самі залежать від світу, який купує долар. Вірніше, трампон це все робить. Світ може теж почати продавати папери, які купували як папери країни світого людера, а не регіональної держави, яку не хвилює нічого окрім того, що відбувається на її кордонах (ще Ізраїлю, тут, думаю, зрозуміло, в чому справа), та ще й з гігантським боргом і в час, коли фондовий ринок штучно накручений і переоцінений в рази. Тому американці можуть зіграти на випередження - просто знецінити всі свої папери, доки не довелося жувати кактус - слідкувати, як їх масово починають розпродувати. Це навіть з точки зору логікі, а що може утнути Трамп, тут один путлер знає... Ясно одне, це буде якийсь ідеальний шторм. І вони з путлером можуть це зробити під прикриттям війни, але нашої війни для цього замало, можливо, вже вирішено питання нападу на Польщу.
Slon_Nosov написав:Для підняття бойового духу... Вчора співробітник маючий трьох неповнолітніх дітей, добровольно мобілізувався у третю штурмову. Не штурмовіком мабуть, бо має досвід відновлення авто. Каже що важає це рішення правільним, хоча міг би поїхати жити до сім'ї яка за кордоном.
В мене колега того року теж добровільно пішов в НГУ. Теж з розрахунком долучитися максимально професійними навичками, електроніка і дроноробство. Прийшов звичайним солдатом, вже бойовий офіцер
Главное шоб потом при дефиците "мяса" на специальность "100" принудительно не перевели. Хотя старлея в окоп хрен отправят. Военки у него в вузе тоже не было? Если окончил Физтех или РФФ то таких вообше в тылу держат, по знакомым знаю, да даже если просто рубит в связи и само собой сетях обмена данными(пакетами)
Востаннє редагувалось барабашов в Чет 27 бер, 2025 15:44, всього редагувалось 1 раз.
Дійсно не просто. Питання в тому навіщо Штати викочують отакі, м'яко кажучи, завищені вимоги? На які повинні отримати півруки.
Це ви вважаєте їх завищеними. Трамп(і я) не вважає так. Ми(США) вас фінансували - тепер віддавайте. Що тут "завищеного"? Ось вимога анексувати Канаду і Гренландію - це точно завинені вимоги(по-моєму).