stm написав:ЛАД, я спочатку писала багато тексту на кожне ваше 1,2,3. А потім все витерла тому що це ви ) У ваших руках ваше майбутнє і вашої родини. Це статистика. Ви - покоління бебібумерів і не гинули у коліщатках війни. Не приведіть нас у минуле, будь ласка. У ваших розрахунках маю надію майбутнє вашого онука який вже говорить німецькою. Остання, я мала візу захисту і 2500крон підйомних від банку CSOB. Повернулася бо одна дитина народилася і вже стала на ноги разом з мамою. Моя племінниця пішла у дитячій садочок. Ще одну дитину мати забрала у Польщу. Всі стояли на ногах і мої трати на оренду і медичну страховку вже не мали ніякого змісту. )
1. Яке вже в мене майбутнє? 2. Діти вже давно дорослі і їх майбутнє в їх власних руках. 3. Привести вас я вже нікуди не можу. Навіть до РАГСу. Ви ж за мене не підете.
P.s. Шкода, що витерли "1,2,3". Я б з цікавістю почитав. На жаль на форумі немає смайліка "сердечко". P.p.s. Користуючись поважним віком, дозвольте вам порадити - будьте трошки м'якіше. Хоча б зовсім трошечки, буквально "чуть-чуть".
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 04 кві, 2025 15:00, всього редагувалось 1 раз.
Припинення вогню було порушене кілька разів, – Рубіо.
▪️За кілька тижнів буде видно, чи готова рф на мир. Якщо вони просто тягнуть час – США переглянуть свою позицію. ▪️Трамп не братиме участі у нескінченних переговорах.
❗️Зеленський та путін готові укласти угоду, – Трамп.
stm написав:ЛАД, я спочатку писала багато тексту на кожне ваше 1,2,3. А потім все витерла тому що це ви ) У ваших руках ваше майбутнє і вашої родини. Це статистика. Ви - покоління бебібумерів і не гинули у коліщатках війни. Не приведіть нас у минуле, будь ласка. У ваших розрахунках маю надію майбутнє вашого онука який вже говорить німецькою. Остання, я мала візу захисту і 2500крон підйомних від банку CSOB. Повернулася бо одна дитина народилася і вже стала на ноги разом з мамою. Моя племінниця пішла у дитячій садочок. Ще одну дитину мати забрала у Польщу. Всі стояли на ногах і мої трати на оренду і медичну страховку вже не мали ніякого змісту. )
1. Яке вже в мене майбутнє? 2. Діти вже давно дорослі і їх майбутнє в їх власних руках. 3. Привести вас я вже нікуди не можу. Навіть до РАГСу. Ви ж за мене не підете.
P.s. Шкода, що витерли "1,2,3". Я б з цікавістю почитав. На жаль на форумі немає смайліка "сердечко". P.p.s. Користуючись поважним віком, дозвольте вам порадити - будьте трошки м'якіше. Хоча б зовсім трошечки, буквально "чуть-чуть".
+++ Я б також почитав би відповіді на 4,5 питання. Особливо цікаво про ВУЗи, з якого рейтингового місця ВУЗу починаються вищесортові, середньо, низько сортові наші і закордонні.
Лия Фэйхи, экономист по Китаю из Capital Economics, в своей исследовательской записке отметила, что новая ответная пошлина Пекина в размере 34 процентов привела к увеличению среднего тарифа страны на импорт из США примерно до 50 процентов и ознаменовала собой «значительную эскалацию».
По данным анализа Института международной экономики Петерсона, объявление президента США на этой неделе о введении 34-процентной пошлины на китайский импорт в США приведет к увеличению средних американских пошлин на китайские товары до 76 процентов.
Таким чином, орієнтовна ціна нового Gripen, на яку орієнтується міноборони країни, становить 228,12 млн доларів за один літак у комплексному постачанні. ......... Також орієнтовну ціну у 228,12 млн доларів можливо порівняти із ціною французького Rafale від Dassault на прикладі останнього контракту із Сербією - 225 млн євро за літак. Потенційною ціною на F-16V на прикладі дозволу для Філіппін до 279 млн доларів за винищувач. А також на тверду ціну F-35 - 208,3 млн доларів за одиницю на прикладі контракту з Чехією.