навіть вища технічна освіта в топових Українських ВНЗ ……коштує десь 40000гривень в рік, цілком пристойний технікум(колледж) - 20000/рік. Тобто собівартість "безкоштовної освіти" чиновники завищують рази в 3 як мінімум. І так у всьому.
Кажуть на всяких Крюковщинах 20+- тисяч на місяць. Може все ж за 11р набіжить 0.5 млн грн?
навіть вища технічна освіта в топових Українських ВНЗ ……коштує десь 40000гривень в рік, цілком пристойний технікум(колледж) - 20000/рік. Тобто собівартість "безкоштовної освіти" чиновники завищують рази в 3 як мінімум. І так у всьому.
Повільно та уважно дивимось 9 та 10 сторінки. Інформація в моїй пам"яті звичайно застаріла більш ніж на пів-року і навчання на більшості IT спеціальностей вже коштує 51000грн, але навіть зараз є варіанти за 38-43, наприклад "Інформаційна безпека телекомунікаційних систем і мереж" - 38100. І навчають там саме IB, а не користуванню СКУД та системами відеоспеотереження
detroytred написав:Може Лад не про провину, вину України в нападі вказував, а про частку відповідальності України, що напад все ж таки стався.
1 Україна не має ні частки ні цілого вини в тому що педерація напала. В нападі винувата-росія. 2 А от те що українці повинні проаналізувати свою поведінку ( в тому числі і політичну) перед нападом щоб в подальшому недопоскати подібного - то це не вина, це обовязок.
Під час війни треба дотримуватись інформаційної гігієни , в противному разі дограєтесь до сталінських розстрілів за кутом будинку , щоб не розповсюджувалась паніка 3 Саме про таку ОСОБИСТУ відповідальність , яка ніде не прописана, я тобі й пояснюю. Ти можеш вважати що тут всі професори політології.. але писати так ніби тут дитячі неокріпші уми. І те що одиниці переконані в тому що розповсюдження російської чи схвалення діяльності московського патріархату - це нормально , не повинно збивати тебе з толку Ти повинен прибрати в першу чергу за собою , навіть якщо хтось наклав купу лайна, а не з радісним писком коло накладеного накладати ще, бо хтось це вже собі дозволив.
candle645 написав:А у держчиновників - так ненависний нам обом соціалізм. Вони самі собі встановлюють зарплати які або взагалі ніяк не пов"язані із ефективністю (навіть поточною) їх роботи в планово-збитковому "підприємстві", або вся ефетивність складається із штучно-створених надприбутків.
Так, як приклад знаю звичайне сільське ОТГ в нашій області де голова отримав понад 1 млн зарплати, тобто більше ніж переважна більшість мерів обласних центрів (!!). 8 чоловік з керівництва ОТГ (голова + старости + заступники + керуюча справами і головбух) отримують сумарно понад 6 млн. І таких ОТГ купа. рівень ефективності та компетентності навіть не хочеться коментувати. Складається враження що вся їх робота це штампувати довідки, продавати землю, скорочувати школи/садки та ділити гроші у фонд зарплати. Хоч є й окремі винятки, де при в два рази меншому штаті і зарплаті примудряються заасфальтувати 20-30 вулиць на рік, будують садочки, виграють гранти
BIGor написав:Ти все перебрехуєш, я написав що при умові власного житла
за житло треба платити? чи це поза витратами в 140дол? а податки на зайві метри? якщо порахувати витрати на житло, то десь взимку 12к(15к) грн, а літом 3к грн
budivelnik Из вашего 2п. следует, что Украина совершила какие-то ошибки, иначе нечего анализировать. Но если такие ошибки были, то значит есть какая-то доля вины/ответственности Украины. Но у вас даже не хватает ума понять, что ваши 2 пункта противоречат друг другу.
BIGor написав:Ти все перебрехуєш, я написав що при умові власного житла
за житло треба платити? чи це поза витратами в 140дол? а податки на зайві метри? якщо порахувати витрати на житло, то десь взимку 12к(15к) грн, а літом 3к грн
Почему я уверен, что россияне намеренно ударили по мирным жителям в Кривом Роге и придумали эту херню про кафе полное западных наемников, просто в насмешку?
Да потому что я просто смотрю их государственное ТВ, где каждый день призывают стирать с лица земли украинские города, никого не жалеть, и полностью ликвидировать украинскую нацию.
Вот, к примеру, выступление известного военного эксперта Константина Сивкова, как раз накануне массового убийства детей в Кривом Роге. Он предложил «санировать» Украину от тех, кого считает «нацистами» вместе с семьями и потомками.
И такое там каждый день. Поэтому не нужно иллюзий. Они прекрасно знали, что никаких 80 наемников в ресторане нет. Они просто воплощали в жизнь свои мечты о геноциде.
Почему я уверен, что россияне намеренно ударили по мирным жителям в Кривом Роге и придумали эту херню про кафе полное западных наемников, просто в насмешку?
Да потому что я просто смотрю их государственное ТВ, где каждый день призывают стирать с лица земли украинские города, никого не жалеть, и полностью ликвидировать украинскую нацию.
Вот, к примеру, выступление известного военного эксперта Константина Сивкова, как раз накануне массового убийства детей в Кривом Роге. Он предложил «санировать» Украину от тех, кого считает «нацистами» вместе с семьями и потомками.
И такое там каждый день. Поэтому не нужно иллюзий. Они прекрасно знали, что никаких 80 наемников в ресторане нет. Они просто воплощали в жизнь свои мечты о геноциде.
Ракета вбила 18 українців, серед них девʼять дітей. Девʼять маленьких життів, які мали сміятись, мріяти, будувати своє життя:
Тимофій, 3 роки. Радислав, 7 років. Аріна, 7 років. Герман, 9 років. Данило, 15 років. Микита, 15 років. Аліна, 15 років. Костянтин, 16 років. Нікіта, 17 років.
Кацапи забирають у нас майбутнє. Системно. Холодно. Без каяття. Понад 600 дітей убито з початку повномасштабної війни.