Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1349513496134971349813499 ... 14776>
Повідомлення Додано: Нед 06 кві, 2025 23:21

Альтернативна історія від Славка БТС

flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 06 кві, 2025 23:22

Тобто жив для гонки.
Щоб дітям капітал залишити.

Так второпай, що інші мають інші цілі. Не обігнати когось. А вистачає для задоволення потреб, то й досить. Флаю і овсі 140 долл. вистачає.

Дітям?
Так діти залюбки може схочуть, як твоя дочка, в лікарні найманою...
Їм може нафіг не потрібно тягнути твій бізнес спадок.

Більш-менш пристойну освіту, хату дасиш, то й добре.
Все відносне в цьому світі...
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 кві, 2025 23:32

detroytred написав:Тобто жив для гонки.
Щоб дітям капітал залишити.
Спочатку я боровся за своє життя....
Якщо грубо то за хліб....
Це продовжувалось добрих 10 років з 1990 до 2000
з перемінним успіхом...
Десь в 2000 я вже набив необхідну кількість шишок і отримав досвід який показував в математичному виразі яких параметрів треба досягнути щоб до 2010 забезпечити собі надійне майбутнє....
На превеликий жаль в мої плани втрутились кризи , найсильніше вдарила 2008-2010 бо саме тоді ВСІ мої капітали були в будівництві....
Щоб їх не втратити мені прийшлось попрацювати зайвих 10 років... і тут мене догнав коронавірус....
Щоб мінімізувати втрати від короновірусу прийшлось прийняти рішення про продовження активної праці до 2025 року, але в 2022 почалась гаряча фаза війни...
ясно що ці три роки в реальному вигляді мої капітали не росли ( росли у інфляційному, тобто я працював щоб зберегти те що мав ще в 2010..., але ж війна це додаткові витрати і для наших ЗСУ в тому числі.

Тому
Я пахав, але в цій паханині і було моє життя..
До речі з 1975 по 1984 я так само пахав в спорті... і з точки зору спортивної слави не добився результатів...при цьому зіпсувавши здоровья..
але і це також було моє життя.

Тому сьогодні мені є що згадати і є куди і за що йти..
А те що в результаті моєї праці -дітям стало краще..
Так хіба не покращення життя і перспектив в майбутньому нашого потомства - є основою еволюції на нашій планеті?

Тепер і я і мої діти можуть робити практично все що хочуть.. при цьому все одно повинні працювати...
Але в чому суть заробітку?
в тому щоб заробити?
чи в тому щоб заробивши лежати на дивані?
чи все таки в тому щоб мати можливість вибирати де/як/скільки працювати , щоб мати можливість подорожувати чи малювати.... чи як моя старша - працювати в інфекційній лікарні на мінімальну зарплату...
Але ж вона того може працювати там де їй подобається- що це їй не заважає жити так як хоче.
і при цьому вона не повинна своє життя опускати до рівня мінімалки - бо є доходи з іншого боку.
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 06 кві, 2025 23:37, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 06 кві, 2025 23:36

Будівельник
Так ніхто ж тобі не дорікає, що ти отакого хотів.
Навпаки - молодець.

Навіщо тільки ти зі своїми критеріями до інших лізеш?
Це як оті піонери: а от ми..., то і ти давай так само.

А стосовно твого *Так хіба не покращення життя і перспектив в майбутньому нашого потомства - є основою еволюції на нашій планеті?* доречним буде:
*Учитывая что такие сложные вопросы бытия и развития Вы взяли с побратимами. Мой ответ потому что сегодня у меня равиоли с рикой и шпинатом. Это то что в моих силах и будет сделано. Результат: вы как всегда не удовлетворены ни ответами, ни бытием, ни результатом, а у меня всё ок. Как видите опять глобальная проблема в стм, а не в том кем вы сами себя видите в этой жизни.* (С) стм.

Від мене до цього зауваження було тільки у тому, що отаке отак Успіху, який в бліндажі, не варто формулювати. Чи взагалі не варто отаким відповідати.
А так - в точічку.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 06 кві, 2025 23:43, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 кві, 2025 23:42

detroytred написав:Будівельник
Так ніхто ж тобі не дорікає, що ти отакого хотів.
Навпаки - молодець.

Навіщо тільки ти зі своїми критеріями до інших лізеш?
Це як оті піонери: а от ми..., то і ти давай так само.
Справа не в критеріях моїх чи твоїх
Справа в тому
Чиї критерії вірні.
Якщо ти переконаєш тут присутніх що їм заважають можновладці- ти зробиш три погані речі
Перша - зіпсуєш їм життя
Друга - так як твоє життя залежить від економіного успіху сьогоднішніх працівників, ( яким ти вже зіпсував життя) то ти зіпсуєш собі життя
Третя - внаслідок того що буде зіпсоване твоє життя і життя сьогодні працюючих - ти зіпсуєш і моє життя.

Просто памятай
Ми всі відповідальні за те що зробили
Твоя робота по викривленню реальних причн проблем - вдарить і по тобі і по країні.
Поки вона бє по тобі - мені байдуже
як тільки я прогнозую що вона може вдарити й по мені-я приймаю міри.

і як би ти не прикривав свої примітивні знання висловами про єралашики... але цифри бють емоції.
я даю цифри
їх
хтось розглядає і робить висновки
хтось не розглядає і вірить твоїм емоційним випадам
але ті хто не розглядають -все одно пропщі в цьому житті а тому найбільше зашкодять тілльки собі.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 06 кві, 2025 23:51

Re: Напад росії і білорусі на Україну

flyman написав:
Той випадок, коли сама харя вже однозначно каже, що відео не варто і відкривати
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 06 кві, 2025 23:54

Faceless написав:
flyman написав:
Той випадок, коли сама харя вже однозначно каже, що відео не варто і відкривати

Тобто нік дописувача не спрацював як запобіжник ще на початковому етапі? :P
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2472 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Пон 07 кві, 2025 00:00

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:І я нікого не переконую (на відміну від тебе з місією), а тільки обмінююсь думками.
Що таке обмінююсь думками?
Коли ти кажеш що тобі подобаються блондинки - то мене це не хвилює....
А от коли ЛАД -пише що Україна винувата що на нас напали москалі - то це не обмін думок, це НАВЯЗУВАННЯ стокгольмського синдрому

Так само і в економічних питаннях
Коли я кажу що 95% досягнень людини залежать від дій людини і тільки 5% від дій можновладців - то це спонукає людину переглянути своє відношення до роботи... і якщо навіть я не правий, але притчу про жабу яка збила молоко на масло і цим допомогла вискочити з глечика-ніхто не відміняв..
а до якого висновку прийде проста людина прочитавши твоє - у всьому винуваті можновладці ?
де в цьому твоєму обміні думками -стимул для людини працювати?
і ба більше-навіть якщо ти правий.. - то тоді всі перестають дригати лапками і нас чекає ще гірше майбутнє.. бо сьогодні присутні такі як я які тобі не вірять і своїми діями щось змінюють
а якщо ми зникнемо- хто буде тоді дригати лапками?

Подумай якщо можеш ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 07 кві, 2025 00:09

budivelnik написав:
  detroytred написав:І я нікого не переконую (на відміну від тебе з місією), а тільки обмінююсь думками.
Що таке обмінююсь думками?
Коли ти кажеш що тобі подобаються блондинки - то мене це не хвилює....
А от коли ЛАД -пише що Україна винувата що на нас напали москалі - то це не обмін думок, це НАВЯЗУВАННЯ стокгольмського синдрому

Так само і в економічних питаннях
Коли я кажу що 95% досягнень людини залежать від дій людини і тільки 5% від дій можновладців - то це спонукає людину переглянути своє відношення до роботи... і якщо навіть я не правий, але притчу про жабу яка збила молоко на масло і цим допомогла вискочити з глечика-ніхто не відміняв..
а до якого висновку прийде проста людина прочитавши твоє - у всьому винуваті можновладці ?
де в цьому твоєму обміні думками -стимул для людини працювати?
і ба більше-навіть якщо ти правий.. - то тоді всі перестають дригати лапками і нас чекає ще гірше майбутнє.. бо сьогодні присутні такі як я які тобі не вірять і своїми діями щось змінюють
а якщо ми зникнемо- хто буде тоді дригати лапками?

Подумай якщо можеш ?

Ще раз:
Тут не дітсадок, не школа, не мітинг, не Марафон і т.д.

Ти банально підминив предмет і на цьому побудував.

До того ж, що вважає людина і що робить -- це дуже різні речі.
Он Бандерлога за те, що він вважає, он як осуджуть, але справу він робить.
На відміну від отих вважаючих інакше.

Не треба вигадувати своїх вимог до інших. Крапка.
Треба дивитись, що саме казав ЛАД.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 07 кві, 2025 00:22, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 07 кві, 2025 00:35

Єралашики будівельника

budivelnik написав:Тепер розумієш . чому той хто керує отримує більше ніж той хто виконує?
І чому той хто знизу більше впливає на своє життя ніж той хто ним керує?
Перевірити ж просто
Просто відкинь те що нижньою групою керують і отримаєш те що ця група може сама зробити ...
Чим далі керівник від керованого-тим менше він впливає на результат того ким керує

Чергова порція єралишиків.

Перший:
Повне нерозуміння ролі ТОП-менеджера. В бізнесі ТОП-менеджер це людина, яка відповідає за стратегічне планування, політику управління та довгострокову ефективність.
На рівні держави - це як мінімум зам міністра, керівник комітету ВР, голова обласної адміністрації/мер міста-мільйонника, командувач роду військ, або принаймі генеральний директор держпідприємства рівня УкрЗалізниці чи б/у "Приватбанк". Тобто їх всьго сотні 2 максимум. В результаті війни звичайно відбулась суттєва інфляція самого поняття "ТОП-менеджер", і тепер до них можна віднести ще й командувачів ОУВ, голів ОВА та навіть комбригів і комбрижок. Але все одно - ТОП-менеджерів Держави Україна ніяк не 24000, а максимум 400 чи навіть 240. Їм справді мабуть варто платити середню з/п в 60, і навіть 160 тисяч гривень.
А от в цифру "24000 ТОП-менеджерів", навіть якщо вона взята не зі стелі - попадають навіть зав-відділенням районних Укрпошт, водоканалів, та голови містечкових сільрад, які ні 60, ні навіть 40 тисяч гривень в місяць не отримують (і власне і не повинні). І наведена вона виключно для розмиття відповіальності та заниження реальних з/п "справжніх 240 ТОП-менеджерів".

Другий:
Капіталізм це у нас із вами - хтось здатен щомісячно створювати самостійно із нуля по $10 000 доданої вартості, комусь для цього потрібно кілька раз перепродати створене іншими та кілька найманих працівників готових працювати за мінімалку без лікарняних, але це як кажуть - хто на що вчився...
А у держчиновників - так ненависний нам обом соціалізм. Вони самі собі встановлюють зарплати які або взагалі ніяк не пов"язані із ефективністю (навіть поточною) їх роботи в планово-збитковому "підприємстві", або вся ефетивність складається із штучно-створених надприбутків. Наприклад б/у "приватбанк" після початку повномасштабної війни підняв вартість виводу з/п та г/з в 33-66 разів і отримує свої надприбутки в тому числі за рахунок військовослужбовців у яких немає фізичної можливості скористатися їх банкоматом.
Жодних KPI, прив"язки оплати та відповідальності за не виконання вони для себе звичайно не передбачили, а бюджет здатні освоїти будь-який. Я вже колись тикав тебе носом у "всі винні державі за отриману освіту мінімум по 500 000 гривень" - навіть вища технічна освіта в топових Українських ВНЗ для тих хто навіть в цій країні зможе заробляти принаймі $5000/місяць коштує десь 40000гривень в рік, цілком пристойний технікум(колледж) - 20000/рік. Тобто собівартість "безкоштовної освіти" чиновники завищують рази в 3 як мінімум. І так у всьому.

Третій:
Керівники бувають різними. Хтось дійсно керує групою яка без нього не здатна зробити і половини, а когось навпаки - група найняла для того щоб писати звіти та вчасно нагадувати групі про заплановані зустрічі. Оплата праці другого звичайно буде в 2-3 рази нижчою середньої по групі.
Співвідношення 1 "керівник" на 6 працівників - мої співчуття, мабуть коли працівники які готові працювати за мінімалку та без лікарняних то так воно і повинно бути. Я якось більше звик до ситуації коли є 2 керівника з 20-30 підлеглих у першого та 50-100 у 2-го, при цьому у першого все ще є десь половина часу на те щоб саме "створювати" а не "керувати".
candle645

Подякував: 39 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

#<1 ... 1349513496134971349813499 ... 14776>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор