Где-то я это уже слышал: "ролики - ИПСО", "там предыстория есть"

|
|
![]()
Если цифра правдива, они, похоже, продолжают закупать их в Иране. Почти всю зиму запускали больше. Последний месяц интенсивность снизилась, но 900 в месяц все ещё не выглядят слишком большой цифрой. ![]() Пригадую, у 22-му ракети С300/Бук умудрялись тратити чи не на Орлани. "Прокачай небо"? "Запакуй ППО"? ![]() А звідки історія про 2,5% з обороту ларьочника? 1 В ларьочника 2 позиції основних товарів а - тютюнові вироби , де НАЦІНКА обмежена ДЕРЖАВОЮ в 5% і там так - 2,5% ( тобто 50% від отриманого) йде в податки б - всі інші товари, де середня націнка 25% і..... 30% націнки йде в податки - тобто 7,5% ВІД обороту 2 В тютюнових виробах націнка обмежена Державою тому, що кінцева ціна обмежена Державою(надкрукована на пачці) і головним платником податків по тютюну... є виробник... тобто Гетьманцев 70% від КІНЦЕВОЇ ціни продажу(бо вона йому вже відома) - бере прямо з виробника. 3 Як на мене - то відсотки то справа трошки така собі... ЗСУ гроші отримує в абсолютних цифрах Тому якщо я купив за 700 продав за 850 і з різниці в 150 - сплатив 50000 податків... То це явно краще ніж ти купив ручку за 100 - продав програму за 100 000 і з різниці в 99 900 - сплатив 10000 ПС взагалі мене трошки дивує , коли мене звинувачують в тому що я ЗАКЛИКАЮ всіх робити Я закликаю працювати ефективніше і кажу - краще працювати у вихідні, а відпочивати вдень - тоді ти за роботу отримуєш більше а на відпочинок платиш менеше тоді вискакує воєнпенс - та який він багатий. він ще 10 років тому по вихідним сам за прилавком стояв Так я саме тому й багатий Чи пишу - для того щоб накопичити капітал -треба працювати більше а витрачати менше Знову той же воєнпенс та він хоче щоб всі пахали - це ж по совоковому... Так само пишу тим хто не воює - треба платити податки . а якщо податки малі-то треба САМОСТІЙНО компенсовувати донатами вискакує стасюк так ларьочник заробляючи 150 000 і платячи податків 50 000 + донатячи ще 50000 - це засранєц бо це всього 2,5% від обороту.... чи пишу парторгу педераційники зупиняються там де рівень опору більши ніж вигода від захоплення а він мені так ЗУНР захопили поляки/румуни/чехи.... Але чи то йому клепки не вистарчає чи то гроші отримав Алеж ми мали МАКСИМАЛЬНИЙ рівень опору до КОМУНЯК а поляки/румуни/чехи - для нас були меншим злом... тому вони нас окупувати - змогли а педераційники-всрались.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЯ коментує те що знаю Тому багато про податки, ставки, економіку, звідки береться і куди йде.. Коментува ти ж кожне відео в ютубі а - я не збираюсь б - навіть не дивлючь 99,99% бо не маю часу /бажання і те що тут вивішують як правило не дивлюсь В мене свій обмежений набір авторів (70% від того що переглядаю постійно)+ 30% періодично тикаю наугад щоб за закуклитись, при цьому час на перегляд обмежений 2 годинами відео на швидкості 1,5.....2 , дуже рідко 1,25 ( якщо хтось розумний щось пояснюює) ПС спеціально подивився перших 5 хвилин Перших 2,5 хвилини - для створення враження називають дві назви , потім вода про те що давлять/сильніше, два пальці в тазіку Других 2,5 хв - як я чув то 10 бригад , але відтягнули з трьох напрямків, але як мені казали побратими наші втрати...бла-бла-бла... Що тут коментувати? Стандартний, білий шум.В цьому відео -відсутня БУДЬ-яка інформація, яка корисна для аналізу....
![]() Та ж брехня і стосовно "більше пахати". Це по-совдепівські ... з точки зору саме розвитку, ефективності. Розвитку, ефективності. А те, що результат більшим буде при більшому паханні - це кеп. 30 років важко працювати, маючи отакі дані (суперздоров'я, спортсмен, золота медаль, вища освіта, впертий, шустрий, отримав навички керувати людьми та стежити за господарством ще з самого початку - коли служив), працювати саме з метою більше заробити (бо в прапорщики пішов з строкової, тобто вже знав і сам схотів, але потім пішов заробляти. тобі ж що магазин, що таксі, що будівництво ... що равликами) - і отримати результат 14 млн. грн. Ото твоя ефективність... І всього нашого ринку. Бо отакі "сприятливі"(( умови для його розвитку створювали регулятори-управлінці. Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 11 кві, 2025 22:40, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Можете показать это в документах Ялтинськой конференции? prodigy, ви реально не розумієте чи прикидаєтесь? А Московский "Договор о дружбе, сотрудничестве и взаимной помощи" от 6 апреля 1948 года означал, что "Фінляндія ніяким чинок не підпадала під вплив СССР"? И территориальные уступки Финляндия, и 300 млн. долл. выплаченных Союзу репараций это ни о чём? Ну-ну. Незнание истории не освобождает от ответственности. ![]() Или вы тоже, как и будивельник, считаете, что ЗУНР просуществовала до 1939 года?
|
|