1 Що таке розмір(обєм) ринку? Якщо грубо то валовий оборот цього ринку... От тільки нюанс а в чому цей валовий оборот рахувати? В матеріальних цінностях чи у вічнозелених? Якщо у вічнозелених - то ясно що ринок США (на особу) в десятки разів вищий ніж ринок України 2 А якщо рахувати у фізичних величинах? Будеш шокований - максимум рази в 2-3.... При чому не все з цих +200% -краще. Наприклад обовязкова наявність юристів( вартість дика - необхідність сумнівна).. І ще багато іншого. Тому Можновладці не можуть забезпечити умови для виробництва РЕАЛЬНИХ речей. Можновладці можуть забезпечити те що РЕАЛЬНІ речі будуть коштувати більше. Але тоді Якщо мій статок - 14 млн = 70 середньорічних зарплат по Україні То у випадку коли б ми були в США - то в мене б також було 70 середньорічних зарплат по США - в цифрах -це різниця разів в сто... а в реалі 70 річних вони і в африці 70 річних 3 Ти будеш неприємно здивований, але по можливостям відпочинку в мене дохід на капітал розміром в 70річних зарплат ( в наших умовах це 5+ річних зарплат середньостатистичного) я можу витратити в рік на відпочинок. Як думаєш Якщо я проживу ще років 5+ - мої витрати на мій відпочинок у скільки разів будуть більшими від витрат середньостатистичного чи твоїх?
Тому ще раз Капітал це те що ти створив мінус те що спожив за все життя. Якщо ця різниця велика ( більше ніж 5 середньостатистичних річних зарплат по Україні) - то на протязі наступних 5 років після досягнення такого результату -власник такого капіталу переганяє майора/полковника ЗСУ по рівню споживання за все життя в 1,5-2 рази.
Тобто я не втратив можливості по споживанню.. я просто зробив те що завжди казав Там де можна було жити дешевше(на початку життя) жив дешевше, а заощаджене перекидав на кінцевий період життя) В сумі споживання-я виграю , просто тратити буду не розмазано по всьому життю.. а на 20% менше ніж стандартна людина перших 10 років , потім стільки ж скільки стандартна людина наступних 10 років, потім на 20% більше ніж стандартна людина наступних 10 років і на 200-500% більше ніж стандартний пенсіонер - на пенсії до смерті.
Тому мої заклики заощаджувати спочатку - немають нічого спільного з твоєю думкою що заощаджувати -це погіршувати ВСЕ своє життя
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 11 кві, 2025 23:05, всього редагувалось 1 раз.
:detroytred І шо ми бачимо? Хто вперся рогом у кордони та перемогу? "Американський спецпосланець Стів Уіткофф запропонував передати Росії право власності на Луганську, Донецьку, Запорізьку та Херсонську області як умову для припинення вогню у війні проти України." Про це повідомляє Reuters. https://www.reuters.com/world/trump-env ... 025-04-11/
fler Ми бачимо факт - президент змінив позицію (кордони, перемога) на іншу (запропонував РПВ). Про що і казав Лепей - що президенту треба відкинути оце про кордони, перемогу, а перейти до пропозиції РПВ.
Добре)) Спробуємо отак: Що? Тоді. По вашому. Казав. Лепей. Коли звертався в бік президента. Що пу обов'язково погодиться і буде рпв? Ні. Такої дурні він апріорі не казав. Тоді що? Чекаю внятної відповіді.
konstantin kirovograd написав:.................. Не могу понять как мы запуская раньше Прогрессы в космос,с миллиардами помощи от США и ЕС до сих пор не сделали аналог Шахеда. Только ржали в начале дибилковатые эксперты-мопед мопед что там в нём опасного. В итоге от них огромное горе.
Почему не делаем? Делаем. Чем мы обстреливаем территорию РФ? Не fpv-шками же. Наверное, меньше, но делаем. Проблема в производственных мощностях и организации производства.
stm написав:...... . І куди вони їх 900 у місяць складають? Кількість шахедів на нас летить нижча. Вважаєте, що склади шахедів по всьому оркостану просто лежать? Щось в цифрах у вас з Миколою не б'ється.
Ви погано рахуєте. Все, на жаль, б'ється.
Микола взагалі моє розчарування, абсолютно не стратегічне мислення. Хоча хто Арестовича починають дивитися тупіють на очах - це науковий факт.
Вы слишком легко разочаровываетесь. Возможно, это вообще свойственно женщинам. А слушать можно кого угодно. Тупеют не от того, кого слушают, а от того, как слушают. Можно слушать даже врага, если он умный и у него есть здравые мысли. Это гораздо полезнее, чем слушать дурака, даже если он 100 раз друг.
Ми бачимо факт, що пропозиція Лепея про безумовне РПВ ні до чого не призвела - кацапи спочатку її взагалі відкинули, тепер висунули ті самі вимоги, що й раніше, тобто не зробили жодної поступки зі своїх вимог. Про все це ми неодноразово тут казали Лепею, пояснюючи, що розмова з рф має бути з позиції сили. До нього не дійшло так само, як не доходить і до вас. Отже, пропозиція Лепея виявилася безглуздою, але вибачень від нього за це ви чомусь не вимагаєте))).
Shaman написав:............ я ваи навів конкретні цифри - у вас інші?
Які цифри ви навели? Щось я нічого не побачив.
чому проблеми з мобілізацією - бо через недолугу комунікації влади населення знову перейшло в режим АТО. хтось десь воює, але справляться без нас. ви ж самі розумієте, що в нас ще дуже м'який варіант мобілізації. як мобілізували в срср, не підкажете?
Такой чуши давно не читал. "справляться без нас". Найдите идиота, который так считает. Здесь много было разных высказываний против мобилизации, вплоть до предложений нанимать наёмников из Африки-Азии. Но утверждений, что на фронте достаточно войск и "справляться без нас" не было. Писали о том, что не хотят воевать, не считают нужным воевать, но такое написали вы первый.
а не хочуть воювати - це про що? не бажають потрібним? насправді закарпатські хлопці в чомусь праві - до них точно не дійдуть
Здесь никто не объяснял: "до нас точно не дійдуть". Если все будут прятаться от армии, то дійдуть куди завгодно. Не хочуть, тому що бояться. Вважають, що нічого захищати. Але перше це головне.
В связи с вышесказанным. Вы-то понимаете, что "справляться без нас" неверное утверждение. Вас наверняка не обманула "недолуга комунікація". Так почему вы до сих пор, через 3 года войны "поки не на фронті"? И сколько лет это "поки" ещё будет продолжаться? Когда, наконец, вы замените freeze'а, Успіха, Banderlog'а?
ось й всі ваші аргументи - давай на фронт. а ЛАД, якщо що, вже правильну фуражку приготував
"ось й всі ваші аргументи". А в дійсності ви просто звичайний боягуз, який буде писати суперпатріотичні лозунги на форумі, сидячі на теплому дівані вдалині від фронта. І посилати на фронт інших. Я б не писав про ваше боягузтво, якщо б ви не виставляли себе таким свідомим патріотом і не таврували всіх, не згодних з вами, не українцями і ледь не ворогами. Чи просто ворогами. Як ви написали про "правильну фуражку".
й зустрічне питання - А ЩО ВИ ПРОПОНУЄТЕ? воно головне, на нього й відповідайте, я на ваші відповів.
Я, точнее Арестович, предложил вариант "финляндизации". ....
ви навіть свій варіант запропонувати не можете - добре Арестович запропонував варіант. добре, варіант Фінляндії теж підходить. я ж написав, по яким причинам він не мене не влаштовує, - він Рашу не влаштує. мене влаштовує. а що Раші не сподобається - якщо ви самі не можете побачити. що вони вимагають - денацифікація влада. що це таке? для них будь-яка проукраїнська влада - нацистська. вони будуть вимагати або Медведчука, або умовного Азарова.
Я не выставляю себя гением всех времён, который может найти решение любого вопроса. Но я способен принять (по крайней мере, рассматривать) решения, которые предлагают другие.