Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1356813569135701357113572 ... 14508>
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 21:08

budivelnik написав:
  _hunter написав:число Украинце в Европе -- только растет -- и это при постоянно падающей рождаемости. Наверное это от того, что никто не эмигрирует из страны?
1 Брехня це підтасовка таким чином по якій цифра 800 000 подавалась як кількість виїхавших у 2013...
2 По факту це ЗАГАЛЬНА кількість людей з українським громадянством, які виїзжали і за Бандюковича(до речі найбільша кількість емігрантів це з 2010 ( менше 200 000 загальна кількість) по 2013 - вже 600 000.. і подальший ріст бо війна в ОРДЛО і море українців з Криму і ОРДЛО переїхали в Європу.. і це не дивно - там більша сумма підтримки, а раз власного житла немає то краще їхати в Європу яку не бомбардують

1. График, на котором прямо на оси написанно, что он показывает -- подтасовка? :lol:
2. Я напомно - второй график с 98го года -- уже тогда про бандюковича знали? :lol:
https://www.osw.waw.pl/en/publikacje/os ... -prospects
А так: в 2003м - чуть ускорились и вышли на стабильные 100 тыщ эвакуировавшихся за примерно два года. И это при стабильном падении рождаемости с 2012го года...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 21:09

Hotab написав:detroytred

дають напівправду, зіграє дуже негативну роль.

А в чому «напівправда»??
Може т нам треба ще кацапам підкорегувати, куди бити?
«Ви не туди, там у нас цивільні !! Військові (склади, заводи) у нас насправді отам, бийте туди!»
Так треба?

Не перекручуйте.

Напівправда в отому, що Безугла в своїх вимогах до отих посадових осіб, не може використовувати ті факти (про помилку проводити оті заходи, коли ворог може отримати інфу і нанести удар).

Справа ж не в тому, що постраждали цивільні, а в тому, що знов масовий захід і удар.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 13 кві, 2025 21:14, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 21:10

budivelnik написав:
  _hunter написав:число Украинце в Европе -- только растет -- и это при постоянно падающей рождаемости. Наверное это от того, что никто не эмигрирует из страны?
1 Брехня це підтасовка таким чином по якій цифра 800 000 подавалась як кількість виїхавших у 2013...
2 По факту це ЗАГАЛЬНА кількість людей з українським громадянством, які виїзжали і за Бандюковича(до речі найбільша кількість емігрантів це з 2010 ( менше 200 000 загальна кількість) по 2013 - вже 600 000.. і подальший ріст бо війна в ОРДЛО і море українців з Криму і ОРДЛО переїхали в Європу.. і це не дивно - там більша сумма підтримки, а раз власного житла немає то краще їхати в Європу яку не бомбардують

1. График, на котором прямо на оси написанно, что он показывает -- подтасовка? - ОК :lol:
2. Я напомню - второй график с 98го года -- уже тогда про бандюковича знали? :lol:
А так: в 2003м - чуть ускорились и вышли на стабильные 100 тыщ эвакуировавшихся за примерно два года. И это при стабильном падении рождаемости с 2012го года...
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 21:12

_hunter написав:ОК, а в 2013м кто что украл - что 800 тыщ народу івакуіравалась

Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 21:14

Faceless написав:
_hunter написав:А вот и детали подошли:
Глава Сумської ОВА Артюх організував нагородження 117 бригади сьогодні зранку у Сумах, — мер Конотопа

Військові були в укритті, постраждали тільки цивільні.

Безуглая - сказала правду? :roll:
Безкутна своїми заявами по суті виправдовує кацапів мол вони ж по військових цілилися. В СБУ їй давно треба на допит

Уже когда-то разбирали подобный случай: удар недостаточно высокоточным оружием даже по легитимной цели - всеравно остается ВП. Это если бы она - как Арестович раньше - про ПВО/РЭБ что-то говорила бы...
Вопрос в другом: а точно другого места для награждения не было? -- где-то в полях/далеко за городом.[/quote]Ви виправдовуєте кацапів? Чи до чого це?
Бля вас більше хвилює що "оружіє нідастатачна вісакаточне"? Вам треба щоб дастатачна?[/quote]
Чозабред? - я же написал: ВП. -- без вопросов.
И это уже разбирали: ночью - в мини - на Трое гулять, конечно, никто не запрещает. Но стоит ли?
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 21:18

_hunter написав:
  budivelnik написав:

1. График, на котором прямо на оси написанно, что он показывает -- подтасовка? :lol:
2. Я напомно - второй график с 98го года -- уже тогда про бандюковича знали? :lol:

1 Давай так
  _hunter написав:ОК, а в 2013м кто что украл - что 800 тыщ народу эвакуировалось?
Що тут написано?
Є якийсь проміжок, період?
чи чітко
в 2013 виїхало - 800 000. - так от це БРЕХНЯ, бо
800 000 виїхало з 1991 по 2013 - я правий?
2 Я правий що до 2013 виїхало 200 000
а в період 2013-2016 - виїхало ЩЕ 600 000 ? і загальна кількість виїхавших становила 800 000 ?
Це в період Бандюковича?
Це в період бойових дій на території ОРДЛО
це в період захоплення і окупації криму?

То що ти порівнюєш
Україну, на 30% території якої ведуться бойові дії і 20% території якої окуповані і люди з окупованих територій втікають ?

Тому ще раз
Не треаб пробувати замилити те що збрехав.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 21:19

budivelnik написав:
  detroytred написав:Все рівно інформація про такого масштабу та роду трагедії вийде!!!
А яка трагедія відбулась з тими кого нагороджували?
Жоден з них навіть не отримав поранень.
Ви багато маєте інформації про те хто і в якому приміщенні проводить наради чи нагородження у Вашому місті?
Я наприклад про приїзд принца Британії взнав після того як він вже поїхав.. і чим цей приїзд відрізнявся від нагороджування?
А про проїзд Зеленського чи якогось іншого закордонного гостя -я взнаю виключно тоді коли потрапляю в корок...
То що мене треба попереджувати куди я не повинен їхати бо там буде проїзжати кортеж і ворог бючи по кортежу потрапить в скупчення машин?

Так в тому-то і лихо, що ворог знав, а люди ні.
Якщо не помиляюсь, то там мер Конотопу претензії висуває саме стосовно неприховання отого заходу.
До голови ОДА.
Щось таке.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 21:26

detroytred написав:
  budivelnik написав:
  detroytred написав:Все рівно інформація про такого масштабу та роду трагедії вийде!!!
А яка трагедія відбулась з тими кого нагороджували?
Ви багато маєте інформації про те хто і в якому приміщенні проводить наради чи нагородження у Вашому місті?
Я наприклад про приїзд принца Британії взнав після того як він вже поїхав.. і чим цей приїзд відрізнявся від нагороджування?
А про проїзд Зеленського чи якогось іншого закордонного гостя -я взнаю виключно тоді коли потрапляю в корок...
То що мене треба попереджувати куди я не повинен їхати бо там буде проїзжати кортеж і ворог бючи по кортежу потрапить в скупчення машин?
Якщо не помиляюсь, то там мер Конотопу претензії висуває саме стосовно неприховання отого заходу.
До голови ОДА.
Щось таке.
Не погоджуюсь що люди повинні були знати...
Є військова таємниця... Я здогадуюсь де у Львові що розміщено -але не знаю і не хочу знати жодного конкретного факту... по простій причині-щоб здурі десь не ляпнути.
Міроприємство військових проводилось в захищеному приміщенні, тобто всі керуючі вказівки тими хто нагороджував - були виконані.
А те що є ждуни і є шпигуни - так це ж війна.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 21:28

budivelnik написав:
  _hunter написав:
  budivelnik написав:1 Брехня це підтасовка таким чином по якій цифра 800 000 подавалась як кількість виїхавших у 2013...

1 Давай так
  _hunter написав:ОК, а в 2013м кто что украл - что 800 тыщ народу эвакуировалось?
Що тут написано?
Є якийсь проміжок, період?
чи чітко
в 2013 виїхало - 800 000. - так от це БРЕХНЯ, бо
800 000 виїхало з 1991 по 2013 - я правий?
2 Я правий що до 2013 виїхало 200 000
а в період 2013-2016 - виїхало ЩЕ 600 000 ? і загальна кількість виїхавших становила 800 000 ?
Це в період Бандюковича?
Це в період бойових дій на території ОРДЛО
це в період захоплення і окупації криму?

То що ти порівнюєш
Україну, на 30% території якої ведуться бойові дії і 20% території якої окуповані і люди з окупованих територій втікають ?

Тому ще раз
Не треаб пробувати замилити те що збрехав.

>>> Є якийсь проміжок, період?
Все же на графиках.

>>> 2 Я правий що до 2013 виїхало 200 000
Нет: до 13го выехало -- 800 + какое-то количество сверху - вышедших из гражданства.

Еще раз: график #1 + #2: с 98го года из страны стабильно эвакуировалось по 100тыщ народу за примерно два года. Бандюковичи/АТО/... на процесс влияли не сильно.
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 13 кві, 2025 21:37

budivelnik написав:
  detroytred написав:
  budivelnik написав:А яка трагедія відбулась з тими кого нагороджували?
До голови ОДА.
Щось таке.
Не погоджуюсь що люди повинні були знати...
Є військова таємниця... Я здогадуюсь де у Львові що розміщено -але не знаю і не хочу знати жодного конкретного факту... по простій причині-щоб здурі десь не ляпнути.
Міроприємство військових проводилось в захищеному приміщенні, тобто всі керуючі вказівки тими хто нагороджував - були виконані.
А те що є ждуни і є шпигуни - так це ж війна.

Так в мене не про те, що цивільні ПОВИННІ були знати.

Лихо - що ворог знав. А люди не знали, а ворог знав.
Кажу ж, що там якась йде епопея від мера Конотопа про те, що цей захід не приховували, як слід.
Тобто була дуже висока ймовірність, що ворог взнає. От тоді треба було і людей сповіщати.
Хоча б обмежити доступ до території.
Якщо й буде удар, то всл захищені.
detroytred

Профіль

#<1 ... 1356813569135701357113572 ... 14508>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему