detroytred написав:Все рівно інформація про такого масштабу та роду трагедії вийде!!!
А яка трагедія відбулась з тими кого нагороджували? Жоден з них навіть не отримав поранень. Ви багато маєте інформації про те хто і в якому приміщенні проводить наради чи нагородження у Вашому місті? Я наприклад про приїзд принца Британії взнав після того як він вже поїхав.. і чим цей приїзд відрізнявся від нагороджування? А про проїзд Зеленського чи якогось іншого закордонного гостя -я взнаю виключно тоді коли потрапляю в корок... То що мене треба попереджувати куди я не повинен їхати бо там буде проїзжати кортеж і ворог бючи по кортежу потрапить в скупчення машин?
_hunter написав:число Украинце в Европе -- только растет -- и это при постоянно падающей рождаемости. Наверное это от того, что никто не эмигрирует из страны?
1 Брехня це підтасовка таким чином по якій цифра 800 000 подавалась як кількість виїхавших у 2013... 2 По факту це ЗАГАЛЬНА кількість людей з українським громадянством, які виїзжали і за Бандюковича(до речі найбільша кількість емігрантів це з 2010 ( менше 200 000 загальна кількість) по 2013 - вже 600 000.. і подальший ріст бо війна в ОРДЛО і море українців з Криму і ОРДЛО переїхали в Європу.. і це не дивно - там більша сумма підтримки, а раз власного житла немає то краще їхати в Європу яку не бомбардують
1. График, на котором прямо на оси написанно, что он показывает -- подтасовка? 2. Я напомно - второй график с 98го года -- уже тогда про бандюковича знали? https://www.osw.waw.pl/en/publikacje/os ... -prospects А так: в 2003м - чуть ускорились и вышли на стабильные 100 тыщ эвакуировавшихся за примерно два года. И это при стабильном падении рождаемости с 2012го года...
А в чому «напівправда»?? Може т нам треба ще кацапам підкорегувати, куди бити? «Ви не туди, там у нас цивільні !! Військові (склади, заводи) у нас насправді отам, бийте туди!» Так треба?
Не перекручуйте.
Напівправда в отому, що Безугла в своїх вимогах до отих посадових осіб, не може використовувати ті факти (про помилку проводити оті заходи, коли ворог може отримати інфу і нанести удар).
Справа ж не в тому, що постраждали цивільні, а в тому, що знов масовий захід і удар. __________________ Стосовно ж військові поруч з цивільними. Пригадайте на цих сторінках обговорення про Гради посеред будинків в Донецьку.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 13 кві, 2025 21:14, всього редагувалось 1 раз.
_hunter написав:число Украинце в Европе -- только растет -- и это при постоянно падающей рождаемости. Наверное это от того, что никто не эмигрирует из страны?
1 Брехня це підтасовка таким чином по якій цифра 800 000 подавалась як кількість виїхавших у 2013... 2 По факту це ЗАГАЛЬНА кількість людей з українським громадянством, які виїзжали і за Бандюковича(до речі найбільша кількість емігрантів це з 2010 ( менше 200 000 загальна кількість) по 2013 - вже 600 000.. і подальший ріст бо війна в ОРДЛО і море українців з Криму і ОРДЛО переїхали в Європу.. і це не дивно - там більша сумма підтримки, а раз власного житла немає то краще їхати в Європу яку не бомбардують
1. График, на котором прямо на оси написанно, что он показывает -- подтасовка? - ОК 2. Я напомню - второй график с 98го года -- уже тогда про бандюковича знали? https://www.osw.waw.pl/en/publikacje/os ... -prospects А так: в 2003м - чуть ускорились и вышли на стабильные 100 тыщ эвакуировавшихся за примерно два года. И это при стабильном падении рождаемости с 2012го года...
Глава Сумської ОВА Артюх організував нагородження 117 бригади сьогодні зранку у Сумах, — мер Конотопа
Військові були в укритті, постраждали тільки цивільні.
Безуглая - сказала правду?
Безкутна своїми заявами по суті виправдовує кацапів мол вони ж по військових цілилися. В СБУ їй давно треба на допит
Уже когда-то разбирали подобный случай: удар недостаточно высокоточным оружием даже по легитимной цели - всеравно остается ВП. Это если бы она - как Арестович раньше - про ПВО/РЭБ что-то говорила бы... Вопрос в другом: а точно другого места для награждения не было? -- где-то в полях/далеко за городом.[/quote]Ви виправдовуєте кацапів? Чи до чого це? б*** вас більше хвилює що "оружіє нідастатачна вісакаточне"? Вам треба щоб дастатачна?[/quote] Чозабред? - я же написал: ВП. -- без вопросов. И это уже разбирали: ночью - в мини - на Трое гулять, конечно, никто не запрещает. Но стоит ли?
1. График, на котором прямо на оси написанно, что он показывает -- подтасовка? 2. Я напомно - второй график с 98го года -- уже тогда про бандюковича знали? https://www.osw.waw.pl/en/publikacje/os ... -prospects А так: в 2003м - чуть ускорились и вышли на стабильные 100 тыщ эвакуировавшихся за примерно два года. И это при стабильном падении рождаемости с 2012го года...
1 Давай так
_hunter написав:ОК, а в 2013м кто что украл - что 800 тыщ народу эвакуировалось?
Що тут написано? Є якийсь проміжок, період? чи чітко в 2013 виїхало - 800 000. - так от це БРЕХНЯ, бо 800 000 виїхало з 1991 по 2013 - я правий? 2 Я правий що до 2013 виїхало 200 000 а в період 2013-2016 - виїхало ЩЕ 600 000 ? і загальна кількість виїхавших становила 800 000 ? Це в період Бандюковича? Це в період бойових дій на території ОРДЛО це в період захоплення і окупації криму?
То що ти порівнюєш Україну, на 30% території якої ведуться бойові дії і 20% території якої окуповані і люди з окупованих територій втікають ?
Тому ще раз Не треаб пробувати замилити те що збрехав.
detroytred написав:Все рівно інформація про такого масштабу та роду трагедії вийде!!!
А яка трагедія відбулась з тими кого нагороджували? Жоден з них навіть не отримав поранень. Ви багато маєте інформації про те хто і в якому приміщенні проводить наради чи нагородження у Вашому місті? Я наприклад про приїзд принца Британії взнав після того як він вже поїхав.. і чим цей приїзд відрізнявся від нагороджування? А про проїзд Зеленського чи якогось іншого закордонного гостя -я взнаю виключно тоді коли потрапляю в корок... То що мене треба попереджувати куди я не повинен їхати бо там буде проїзжати кортеж і ворог бючи по кортежу потрапить в скупчення машин?
Так в тому-то і лихо, що ворог знав, а люди ні. Якщо не помиляюсь, то там мер Конотопу претензії висуває саме стосовно неприховання отого заходу. До голови ОДА. Щось таке.
Так в тому-то і лихо, що ворог знав, а люди ні. Якщо не помиляюсь, то там мер Конотопу претензії висуває саме стосовно неприховання отого заходу. До голови ОДА. Щось таке.
Не погоджуюсь що люди повинні були знати... Є військова таємниця... Я здогадуюсь де у Львові що розміщено -але не знаю і не хочу знати жодного конкретного факту... по простій причині-щоб здурі десь не ляпнути. Міроприємство військових проводилось в захищеному приміщенні, тобто всі керуючі вказівки тими хто нагороджував - були виконані. А те що є ждуни і є шпигуни - так це ж війна.
budivelnik написав:1 Брехня це підтасовка таким чином по якій цифра 800 000 подавалась як кількість виїхавших у 2013... 2 По факту це ЗАГАЛЬНА кількість людей з українським громадянством, які виїзжали і за Бандюковича(до речі найбільша кількість емігрантів це з 2010 ( менше 200 000 загальна кількість) по 2013 - вже 600 000.. і подальший ріст бо війна в ОРДЛО і море українців з Криму і ОРДЛО переїхали в Європу.. і це не дивно - там більша сумма підтримки, а раз власного житла немає то краще їхати в Європу яку не бомбардують
1 Давай так
_hunter написав:ОК, а в 2013м кто что украл - что 800 тыщ народу эвакуировалось?
Що тут написано? Є якийсь проміжок, період? чи чітко в 2013 виїхало - 800 000. - так от це БРЕХНЯ, бо 800 000 виїхало з 1991 по 2013 - я правий? 2 Я правий що до 2013 виїхало 200 000 а в період 2013-2016 - виїхало ЩЕ 600 000 ? і загальна кількість виїхавших становила 800 000 ? Це в період Бандюковича? Це в період бойових дій на території ОРДЛО це в період захоплення і окупації криму?
То що ти порівнюєш Україну, на 30% території якої ведуться бойові дії і 20% території якої окуповані і люди з окупованих територій втікають ?
Тому ще раз Не треаб пробувати замилити те що збрехав.
>>> Є якийсь проміжок, період? Все же на графиках.
>>> 2 Я правий що до 2013 виїхало 200 000 Нет: до 13го выехало -- 800 + какое-то количество сверху - вышедших из гражданства.
Еще раз: график #1 + #2: с 98го года из страны стабильно эвакуировалось по 100тыщ народу за примерно два года. Бандюковичи/АТО/... на процесс влияли не сильно.