detroytred написав:«Я шокований жахливими атаками Росії на цивільне населення у Сумах, і мої думки із жертвами та їхніми близькими у цей трагічний час», – заявив Стармер.
Він зазначив, що Президент України Володимир Зеленський продемонстрував своє прагнення до миру. «Тепер Путін повинен погодитися на повне і негайне припинення вогню без жодних умов», – наголосив Стармер. https://www.ukrinform.ua/rubric-polytic ... armer.html
Флер, другий абзац це про ваше -пропонування рпв було безглуздим. Стармер не підкреслював би безглузду дію.
Стармер сказав те, що він має сказати як політик. Це не означає, що він так думає насправді. Я впевнена, що всі "думаючі" люди прекрасно розуміють, що рпв з рф - це безглузда ідея, яка не спрацює. За 10 років війни це було підтверджено не один раз. Рпв настане тоді, коли рф не зможе продовжувати війну.
На постійне питання Песікота "це до перемир'я?" дали відповідь Стармер, Келлог і Шольц. Стармер після удару по Сумах: «Тепер Путін повинен погодитися на повне і негайне припинення вогню без жодних умов», – наголосив Стармер. https://www.ukrinform.ua/rubric-polytic ... armer.html
Келлог: *"Сьогоднішня атака російських військ на цивільні цілі в Сумах у Вербну неділю переходить будь-яку межу прийнятного. Є десятки загиблих і поранених цивільних. ..... "Ось чому президент Трамп докладає всіх зусиль, щоб припинити цю війну", – додав він. https://www.eurointegration.com.ua/news ... 3/7209421/
І Шольц: "Натомість ми бачимо, що Росія нещадно продовжує свою загарбницьку війну проти України. Ця війна має закінчитися, і Росія повинна нарешті погодитися на всеосяжне припинення вогню" https://www.eurointegration.com.ua/news ... 3/7209426/
Я, на всяких случай, повторю -- я говорю про массовую эвакуацию, а не про естественную убыль.
Украина занимает 8 место в мире по количеству международных мигрантов украинского происхождения, только в этом году [декабрь 2021] страну покинули более 600 тысяч украинцев.
Источник: данные Opendatabot, Офис омбудсмана Украины в Facebook
Дословно: "В целом с 2011 по 2020 годы в страну не вернулись 2,6 млн граждан Украины. Судя по показателям 2021-го, можно ожидать, что если в ноябре-декабре не будет массового возвращения украинцев домой, то совокупное отрицательное сальдо за 11 лет будет составлять свыше 3,3 млн человек".
Детали: В первой половине 2010-х годов Украину ежегодно покидали около 500 тысяч граждан. Ситуация немного улучшилась после 2014 года, однако страну все еще покидали более 100 тысяч человек каждый год.
_hunter написав:Я, на всяких случай, повторю -- я говорю про массовую эвакуацию, а не про естественную убыль.
Украина занимает 8 место в мире по количеству международных мигрантов украинского происхождения, только в этом году [декабрь 2021] страну покинули более 600 тысяч украинцев.
Дословно: "В целом с 2011 по 2020 годы в страну не вернулись 2,6 млн граждан Украины. Судя по показателям 2021-го, можно ожидать, что если в ноябре-декабре не будет массового возвращения украинцев домой, то совокупное отрицательное сальдо за 11 лет будет составлять свыше 3,3 млн человек".
Детали: В первой половине 2010-х годов Украину ежегодно покидали около 500 тысяч граждан. Ситуация немного улучшилась после 2014 года, однако страну все еще покидали более 100 тысяч человек каждый год.
Ітак В 2014 - педерація вкрала Крим де було 2млн населення В 2014-2015 - вкрала ще частину ОРДЛО де було 4 млн населення... А тепер якийсь побрехунчик пробує розповісти про страшний виїзд населення з України.... А як враховувалось після 2014 до 2020 року виїзд населення з окупованих територій?
detroytred написав:«Я шокований жахливими атаками Росії на цивільне населення у Сумах, і мої думки із жертвами та їхніми близькими у цей трагічний час», – заявив Стармер.
Він зазначив, що Президент України Володимир Зеленський продемонстрував своє прагнення до миру. «Тепер Путін повинен погодитися на повне і негайне припинення вогню без жодних умов», – наголосив Стармер. https://www.ukrinform.ua/rubric-polytic ... armer.html
Флер, другий абзац це про ваше -пропонування рпв було безглуздим. Стармер не підкреслював би безглузду дію.
Стармер сказав те, що він має сказати як політик. Це не означає, що він так думає насправді. Я впевнена, що всі "думаючі" люди прекрасно розуміють, що рпв з рф - це безглузда ідея, яка не спрацює. За 10 років війни це було підтверджено не один раз. Рпв настане тоді, коли рф не зможе продовжувати війну.
Ога)) Також само я можу стверджувати, що, як політик, Стармер мав сказати: тепер рфія повинна отримати покарання за цей злочин; потрібно посилити допомогу Україні і посилити санкції.
І!!!! Раніше, після отаких злочинів, ці політики ТАК І ГОВОРИЛИ. _____________________________ Результат? Це! Вже! І є результатом. Сама по собі демонстрація України прагнення саме до припинення вогню. (По -надцятому колу)))
_hunter написав:Я, на всяких случай, повторю -- я говорю про массовую эвакуацию, а не про естественную убыль.
Ітак В 2014 - педерація вкрала Крим де було 2млн населення В 2014-2015 - вкрала ще частину ОРДЛО де було 4 млн населення... А тепер якийсь побрехунчик пробує розповісти про страшний виїзд населення з України.... А як враховувалось після 2014 до 2020 року виїзд населення з окупованих територій?
спеціально брешеш чи приплачує хто? Це ж не кількість виїзду в 2013 - це отримання права на перебування , при чому 600 000 з 800000 - як я зрозумів продовження з попереднього періоду. а ось переклад більш повнішого тексту по твоїй ссилочці
Динаміка кількості українських прохачів притулку (див. Малюнок 11) з 2013 року показує різке зростання, що призвело до піку в 2015 році, що відповідає незаконній анексії Росією тимчасово окупованих Автономної Республіки Крим і міста Севастополя та початку конфлікту на Донбасі. Пікова кількість українських прохачів притулку в ЄС уперше становила 20 565 осіб у 2015 році. Після цього кількість заявників зменшувалася протягом кількох років до 5 130 у 2020 році, перш ніж дещо зросла у 2021 році та досягла 5 360. За весь період з 2013 по 2021 рік (див. таблицю 3) 82 000 українців подали заяву. заява про надання притулку в одній із держав-членів ЄС. Серед них 51,6 % – чоловіки, 24,2 % – неповнолітні (до 18 років).
Як бачиш там хтось нулик в описі графіку дописав
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 13 кві, 2025 20:12, всього редагувалось 1 раз.
fler написав:Я впевнена, що всі "думаючі" люди прекрасно розуміють, що рпв з рф - це безглузда ідея, яка не спрацює. За 10 років війни це було підтверджено не один раз. Рпв настане тоді, коли рф не зможе продовжувати війну.
Результат? Це! Вже! І є результатом. Сама по собі демонстрація України прагнення саме до припинення вогню.
Тобто за вашою логікою, до тих пір, поки Україна не запропонувала рпв, всі думали, що ЗСУ підуть захоплювати москву? А тепер прозріли та кажуть: "дивіться, Україна показала, що хоче миру!", "нехай тепер рф покаже". Тим часом поки партнери оце бла-бла-бла, кацапія щодня робить свою справу - вбиває та руйнує. Партнерів це влаштовує, бо війна так до них довше не дійде.
спеціально брешеш чи приплачує хто? Це ж не кількість виїзду в 2013 - це отримання права на перебування , при чому 600 000 з 800000 - як я зрозумів продовження з попереднього періоду. а ось переклад більш повнішого тексту по твоїй ссилочці
Динаміка кількості українських прохачів притулку ...
Як бачиш там хтось нулик в описі графіку дописав
>>> Це ж не кількість виїзду в 2013 - це отримання права на перебування я так и написал, вроде
Вот аналогичный график с 98го года: число Украинце в Европе -- только растет -- и это при постоянно падающей рождаемости. Наверное это от того, что никто не эмигрирует из страны? https://www.osw.waw.pl/en/publikacje/os ... -prospects
Нет -- это, как обычно, кое-кто "немного" ничего не понял "прохачів притулку" к эмиграции, конечно, отношение имеют, но небольшое.