Banderlog написав:Це ти чекаєш підмоги з заходу а її все нема, не прислали. Позаблоковий статус це не капітуляція, це реальність. Хто здатний? Я ж вже писав- Ті хто домовились про мінські, ті хто домовився в 22 в стамбулі.
Видно я тут не часто буваю якщо не знав, що ти ждун. Отже ти хочеш роззброєння та ліквідації армії як кацапи пропонували в Стамбулі і не називаєш це капітуляцією. Можеш зорієнтувати мене, чим ти займаєшся і де знаходишся?
чого ліквідації армії? Думаю 200 т вистачить. Хочу демобілізації тих хто 3 роки як мобілізовані, а кому подобається най лишаються на контракт.
Ти ж за стамбульські топиш, а там вони хотіли 85тис армію, ну щоб Кієв за трі дня став реальністю.
Schmit написав:Та так же, як концерти 95 кварталу в умовах дії ВС. Є монобільшість для зміни будь-якого закону, є бомбосховища для дільниць, та є навіть досвід 2-3 денного перемир'я на дєнь пабєди, про яке можна домовитись. “Хто хоче – шукає можливості, а хто не хоче – шукає виправдання!” Було б бажання, а його нема, бо втрата влади для зелених загрожує зрозуміло чим.
Schmit, скільки людей працює у вашому підпорядкуванню?
Schmit написав:Та так же, як концерти 95 кварталу в умовах дії ВС. Є монобільшість для зміни будь-якого закону, є бомбосховища для дільниць, та є навіть досвід 2-3 денного перемир'я на дєнь пабєди, про яке можна домовитись. “Хто хоче – шукає можливості, а хто не хоче – шукає виправдання!” Було б бажання, а його нема, бо втрата влади для зелених загрожує зрозуміло чим.
Schmit, скільки людей працює у вашому підпорядкуванню?
stm написав:Schmit, скільки людей працює у вашому підпорядкуванню?
Я не працюю на керівній посаді. А у вашому?
Я ФОП, засновник бізнесу, і найманий працівник на керівній посаді. І навіть малий, мікро бізнес де ти вирішуєш долю лише 3 осіб це бува Ад. То я маю довіритися дуже поважному кому, у вашому випадку? У випадку Хантера, людині яка краще знає що робити державі з Німеччини але там щось проблеми у його батьків жити в Україні. І це значить що навіть за життя батьків він неповний нуль, не хочу бути максимально грубою просто. А у вас які веселощі, людина яка не керує персоналом знає як краще для 35 млн.держави? ПС: сьогодні, як відмітив вірно Бетон, на Київ була найбільша атака? Чи ви розумієте скільки людей були задіяні, виконали свою роботу бездоганно допоки Бетон не спав, а ви впевнена нормально відпочивали, такий професіонал? Так ось сьогодні Ви ..., а вся структура ПВО ... Від керівництва до виконавців, які кожну ночь не сплять і не розказують по форуму свої 7 пунктів плану Трампа для оркостану.
Востаннє редагувалось stm в Суб 24 тра, 2025 16:06, всього редагувалось 2 разів.
кінці кінців організувати безпечний перехід через кордон
Куди ти вже зібрався? Це тільки в Україні ти можеш не платити будь які податки. В Європі ти вже б відбував виправні роботи на Tellenes, копаючи графіт.
stm написав:Schmit, скільки людей працює у вашому підпорядкуванню?
Я не працюю на керівній посаді. А у вашому?
Я ФОП, засновник бізнесу, і найманий працівник на керівній посаді. І навіть малий, мікро бізнес де ти вирішуєш долю лише 3 осіб це бува Ад. То я маю довіритися дуже поважному кому, у вашому випадку? У випадку Хантера, людині яка краще знає що робити державі з Німеччини але там щось проблеми у його батьків жити в Україні. І це значить що навіть за життя батьків він неповний нуль, не хочу бути максимально грубою просто. А у вас які веселощі, людина яка не керує персоналом знає як краще для 35 млн.держави?
Дивно, що вам не страшно було у 2019 під час війни довірити державу антимайданному артисту-шоумену і команді зелених регіоналів - весільних фотографів з трускавецькими курсами за плечима, некомпетентність яких призвела до переростання війни у кріпномасштабку.