Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1408714088140891409014091 ... 14144>
Повідомлення Додано: Вів 10 чер, 2025 19:05

detroytred написав:Стосовно Замрія - да, він не мав оформленої відстрочки.

Але головним предметом його обурення є не наявність в нього цього оформленого відтермінування, а:
*Пряма мова Лубінця: "Основою для цього стала публікація у соціальних мережах, де громадянин повідомив, що був затриманий на блокпосту. За його словами, в нього вилучили телефон без пояснень і можливості пред’явити документи. Людину нібито утримували в зачиненому приміщенні без доступу до води, їжі та зв’язку, документи не були належним чином розглянуті. Також є інформація у соцмережах, що інші громадяни в цьому ТЦК та СП, стикались з відмовами у переведенні, попри їхній досвід і бажання служити у визначених підрозділах.

Окреме занепокоєння викликає інформація про утримання осіб без рішення суду, обмеження доступу до базових потреб та неможливість зв’язку з рідними!*
https://www.pravda.com.ua/news/2025/06/8/7516175/

зато с казнокрадами и взяточниками все чинно благородно. согласно буквы Закона.
tester3373

Подякував: 5 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 чер, 2025 19:26

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав: Насчёт втрат - очень оптимистичная оценка, не знаю, на чём основана.
А что касается "м'ясних" штурмів", то это, думаю, в значительной степени пропаганда, такая же, как "чмобики" в 2022.

оцінки - річ суб'єктивна. після війни побачимо, хто був точнішим.
У меня лично нет оценок - не обладаю для этого никакими данными. Но есть западные оценки потерь. Они несколько отличаются друг от друга, но соотношение 1:4 не показывает никто.

я мав на увазі співвідношення десь 1:3. а я не вірю в 1:1, як тут дехто каже, коли вони так гонять людей на забій.
вже й "м'ясні" штурми - пропаганда... а як тоді називати їх самовбивчі атаки - без броні, хвиля за хвилею
Я тут уже задал вопрос: "Как вы себе представляете "не мясные" штурмы?"
У вас явно "не той ВОС", но хоть что-то на военке вам должны были рассказывать об общевойсковом бое.
щось я більше пам'ятаю про метеосередні та таке інше :D

пам'ятаєте спробу українського наступу. чого зупинилися? одна з причин - великі втрати особового складу. жодна країна, яка поважає своїх громадян, не буде проводити такі "м'ясні" штурми.

не "м'ясні" штурми - згадайте Буря в пустелі чи там коли Вагнер на фарш перемололи. спочатку ракети та авіація, а потім бульдозери, які загортають фарш. отак без значних втрат воюють розвинені країни, які дбають про громадян
добре Москва та Пітер 20%. а якщо додати великі обласні центри, де теж не дуже мобілізацію. проводили - то ті ж самі 25-30%. мобілізація - після кількамільйонних виплат - оце цікаво буде. й в нас до чого дійшла ситуація - ніхто не хоче воювати. так й в них ніхто не захоче, й відразу настрої зміняться

Давайте не сильно округлять, я привёл точную цифру - Москва с Питером не 20%, а 17,3%, при том, что я взял даже не сами города, а агломерации. И по Питеру взял верхнюю оценку.
При принудительной мобилизации настрої зміняться наверняка. И это хорошо показала осень 2022, когда её начали. Но вы сами написали, что у нас "ніхто не хоче воювати", но воюют. Так это у нас "демократия", а вы сами постоянно пишете, что в РФ диктатура. Наверно, при диктатуре проще заставить воевать?

звісно простіше. але перехід від виплати кілька мільйонів до безкоштоної мобілізацію викличе неслабу фрустрацію. а в раші така собі диктатура, недороблена. це не срср часів Сталіна й навіть не КНДР. тому тут більш реальний варіант Румунії.

яка це диктатура, коли чеченці посеред вокзалу хапають людину, вона волає на весь вокзал, її закидують до багажника - жоден мент чомусь не бачить. й тільки після дзвінка замдиректора ФСБ людину відпустили. й то це вважають ознакою того, що кадиров вже не той. раніше людина записувала б відео десь в Чечні чи взагалі зникла б.
я вже казав про цю маніпуляцію - жодна країна з нашим населенням не зможе воювати з іншою країною, яка втричі більше, має (вже мала) купу радянського військового брухту, нафтові доходи та схиблену владу. тому не розповідайте казки - на власному виробництві ми не змогли б воювати. але допомогу нам дають й будуть давати - бо Європа вже прийшла до тями. поки вермахт не відродять, то будуть допомагати. а там й німці згадають - можемо повторити й Кенігсберг наш :lol:
Я не рассказываю казки. Мы тоже "мали купу радянського військового брухту". И как видите, этот "брухт" достаточно успешно воюет. И РФ может производить его самостоятельно.
А нам США пока что поставки прекратили. Что будет с европейскими через год-два предсказывать не берусь. Надеюсь, будут продолжать. Но, кто знает.
Зато точно могу сказать, что "німці згадають - можемо повторити й Кенігсберг наш", - наверняка не будет
сили все одно не рівні, й тільки розвинені країни типу Німеччини, Франції чи Великобританії могли б протистояти Раші. Польща чи Іспанія - все одно не змогли б. РФ може виробляти стільки танків на рік, скільки знищуються за кілька тижнів - як на мене, це їм не дуже допомагає.

про німців це був жарт. Кенінгсберг - так. а про відродження вермахту - напівжарт. й чекаю, коли хтось з політиків почне задавати питання, а чому Німеччина чи Японія не можуть мати ядерної зброї. й Японія пам'ятає, чиї Курили
в нас звісно більше руйнувань, але чи в нас ці руйнування мають стратегічне значення? НЕ БАЧУ 8)
Плохо смотрите.
Разрушение энергосистемы не имеют стратегического значения? Проблемы с логистикой. Уничтожение массы предприятий "лёгкой промышленности".

енергосистема в нас пошкоджена. у вас немає електрики? зимою було холодно? тому поки ще працює. так енергетика - це вразливе місце. а хто сказав, що в цю гру не можна грати вдвох? на відстані 300 км багато цілей. вибачте, а як легка промисловість впливає на війну? й у відсотках можливо все не так погано - бо навіть я інколи вражаюсь скільки насправді середніх й малих виробництв, про які просто невідомо. Харків просто в цьому непоказове місто - там рівень втрат звісно більший
тобто все більше своєї промисловості Раша переводить на військові рейки (а вся цивільна демонструє лише спад, питання наскільки великий
Да, демонструє.
И что? Это им мешает воевать?
це все пришвидшує деградацію економіки та країни загалом, що потім завадит їм воювати
так ми й ведемо. чи знову - НЕ БАЧИМО? й коли ЛАД нарешті визнає, що саме Раша не зацікавлена в перемовинах? ;)
Слава богу, под давлением Трампа как-то начали.
То, что "Раша не зацікавлена в перемовинах" я и не отрицал. И, по-моему ещё в апреле писал, что если в ближайшие пару недель Трамп не "задавит" Путина, то до осени никаких результатов переговоров не будет. Путин будет надеяться на успех летней кампании и ждать её итогов.
Но это не значит, что мы должны прервать переговоры и не настаивать на них.
Мы-то в переговорах точно заинтересованы.

там ми наче не відмовляємось. якщо будуть звільняти полонених, це вже результат. а результату перемовин не буде, бо поки керівництво Раші ще вірить, що може перемогти...

й дуже цікавить думка ЛАДа про російські тортури наших полонених...
Shaman

Подякував: 763 раз.
Подякували: 1619 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Вів 10 чер, 2025 19:35

sergey_stasyuk555 написав:
в нас звісно більше руйнувань, але чи в нас ці руйнування мають стратегічне значення? НЕ БАЧУ

по металургії втрати напишеш?
або добичі газу, генерації тес чи хоч щось можеш?

кацапи не знищили тільки те що неможливо знищити або не знають куди бити,
та ж аграрка - це і є вся Україна, шо бомбити - поля?
айті умовно віртуальщина - іскардером не достати.
різні добувні кар'єри - теж абсурд атакувати.
більше економіки у нас по суті і немає, торгівля і послуги остались.
але це вже підпадає під тотальне знищення житлової інфраструктури, і поки що ДУЖЕ відчувається лише в прифронтових регіонах, ти звісно від них дуже "дальокий".

Маріуполь знищили - а ще три металургійні комбіната є. скільки в нас на експорт йшло металу - 80%? тому власні потреби металом ми забезпечимо, й казати про стратегічні втрати перебільшення.

теж саме ТЕС - пошкодили багато, а яка там була надлишкова потужність? х5?

приклад стратегічного знищення - це окупований Донбас, отам руйнування стратегічні...

тому волали все пропало - все знищено це величезне перебільшення. а зруйновано багато звісно. там й ми руським нагадуємо, що виробництво може вибухати - не читає новини? лише ми атакуємо все, що пов'язане з воєнкою, а руські займаються тупо терором...

ти сам де? як й всі перелякані вже за Карпатами? ;)
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Вів 10 чер, 2025 19:45

Shaman написав:
  sergey_stasyuk555 написав:
в нас звісно більше руйнувань, але чи в нас ці руйнування мають стратегічне значення? НЕ БАЧУ

по металургії втрати напишеш?
або добичі газу, генерації тес чи хоч щось можеш?

кацапи не знищили тільки те що неможливо знищити або не знають куди бити,
та ж аграрка - це і є вся Україна, шо бомбити - поля?
айті умовно віртуальщина - іскардером не достати.
різні добувні кар'єри - теж абсурд атакувати.
більше економіки у нас по суті і немає, торгівля і послуги остались.
але це вже підпадає під тотальне знищення житлової інфраструктури, і поки що ДУЖЕ відчувається лише в прифронтових регіонах, ти звісно від них дуже "дальокий".

Маріуполь знищили - а ще три металургійні комбіната є. скільки в нас на експорт йшло металу - 80%? тому власні потреби металом ми забезпечимо, й казати про стратегічні втрати перебільшення.

теж саме ТЕС - пошкодили багато, а яка там була надлишкова потужність? х5?

приклад стратегічного знищення - це окупований Донбас, отам руйнування стратегічні...

тому волали все пропало - все знищено це величезне перебільшення. а зруйновано багато звісно. там й ми руським нагадуємо, що виробництво може вибухати - не читає новини? лише ми атакуємо все, що пов'язане з воєнкою, а руські займаються тупо терором...

ти сам де? як й всі перелякані вже за Карпатами? ;)

теж саме населення ... яка там надлишкова ...? х5?
...
тому волали все пропало - все знищено це величезне перебільшення...

потужний архістратиг Шаман
Востаннє редагувалось flyman в Вів 10 чер, 2025 19:50, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1602 раз.
Подякували: 2834 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 10 чер, 2025 19:48

ЛАД написав:
  Shaman написав:..........
ЛАД так багато відповідає. а тут знову НЕ ПОБАЧИВ...

чи він недооцінює на що здатні руські в тортурах? тоді рекомендує все-таки почитати про ГУЛАГ, досвіду накопичено достатньо... й так нагадування, що буває, коли ти потрапляєш в полон чи здаєшся...

Побачив.
Вы уже не знаете, к чему прицепиться.
Но
1. Я обязан отвечать на любой высер в мою сторону?
2. Я хоть где-то хоть кого-то призывал "потрапляти в полон чи здаватися"?

це лише приклад, щоб ви визнали, що ми воюємо з країною, яка практикує "найкращі" практики нацистів 2СВ - слабо? 8)

але ви це не хочете визнавати. для вас й ГУЛАГ - ще треба уважно дослідити. може точка погляду залежить від того, з якої сторони колючки знаходився дідусь? ;)

й це нагадування, що чекає ті міста які тут дехто пропонує віддати. зараз руські це називають фільтрацією...
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Вів 10 чер, 2025 19:52

Hotab написав:flyman
Цьом-цьом, обнять і простіть?

О, це якраз буде робити Флайман після примирення , договору про капітуляцію і оте все.
Можна навіть в одну з неліквідних кавалірок поселити майора ФСБ, індульгенція гарантована. Тим більше нема потєрянного дєла! «Не служив, не захищав, не донатив, друзів серед військових не маю». Ідеальний друг майора.

це мрія. а по факту можуть заселитися хіба що звичайні руські солдати, тільки з більш вузькими очима - й вимоги дружби них будуть значно простіші :mrgreen:
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Вів 10 чер, 2025 20:01

холява написав:АндрейМ

Ви саме головне забули !!!

ЖІНКИ -вони повинні захищати країну ....

ну то в кожній сім’ї кожен сам повинен вирішити хто йде захищати - чоловік чи жінка.
зараз же наче рівноправ’я пропагандують.
тільки питання з одинаками/одиначками залишилось. одинака мобілізують щоб він сам себе захищав. а одиначок хто буде захищати?
tester3373

Подякував: 5 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 чер, 2025 20:12

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 чер, 2025 20:17

Надзвичайний бізнес!

Howl написав:
  Успіх написав:Попереднього разу - вискочили до мене двоє в пікселі з поліцейської автівки...

А сьогодні - вискочили двоє з цивільної автівки! Але сьогодні вискочив один в пікселі, другий - поліціянт...
Як так, що тебе одразу не впізнають?

Бо я - повністю в цивільному :)

Що, надіти футболку і кепку зсу? :mrgreen:

Але я просто до того веду, що цивільний народ - реально кошмарять?
Накуя?
Накуя, якщо фронтовиків НЕ демобілізують?!

Просто бізнес!
Рубання бабла з пересічних #нєподєцкі!

Сумно, плять!©
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1001 раз.

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: Вів 10 чер, 2025 20:27

Shaman написав:я мав на увазі співвідношення десь 1:3. а я не вірю в 1:1, як тут дехто каже, коли вони так гонять людей на забій.

В останньому номері The Economist була цифра 70 тисяч загиблих українців. Це - злита цифра наших спецслужб. Вони пишуть, що співвідношення ще більше, а не 1:3. У росіян дійсно дуже великі втрати у порівнянні з нами.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

#<1 ... 1408714088140891409014091 ... 14144>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Google Adsense [Bot] і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор