Щось в списку мало СН, ось тепер часи кращі буде Вам красти ‘по-новому’. Люди молоді, амбітні, хочуть багато яхт, тут на форумі вже і захисники є, вже ладоні потирають))
_hunter написав:Но деньги-то не на все 100% "розкрадаються(йдуть своїм)". Пусть даже половина. Пусть даже 90% -- остаток-то всеравно попадает туда, куда должен.
ПС мій особистий аналіз ФОПів і підприємств олігархів показує що податкове навантаження на підприємстві олігарха на кожну працюючцу людину ВИЩЕ ніж в ФОПів.
Это что за критерий оценки такой странный? Чем-то напоминает прошломесячный твит "OnlyFans лидирует по показателю 'оборот деленный на число штатных сотрудников'"...
_hunter написав:Но деньги-то не на все 100% "розкрадаються(йдуть своїм)". Пусть даже половина. Пусть даже 90% -- остаток-то всеравно попадает туда, куда должен.
ПС мій особистий аналіз ФОПів і підприємств олігархів показує що податкове навантаження на підприємстві олігарха на кожну працюючцу людину ВИЩЕ ніж в ФОПів.
Это что за критерий оценки такой странный? Чем-то напоминает прошломесячный твит "OnlyFans лидирует по показателю 'оборот деленный на число штатных сотрудников'"...
жіночки на мінімалці в львівському генделику тихенько сплакнули
у вас теж фантазії. Про ліберальний світ і повагу до Вашої "корисності". Матриця стає ще тим совком.)
я ж не піднімаю на вила твою скрєпну шизофренію з роздвоєнням цінностей, що кирзачами під зад УПЦ МП не можна (босвободавіросповіданняісовісті), а пацифістів М1860 можна (бонетакасовістьісповідання)
як і те що недавно погрожував ЗСЧ в Румунію, а тепер в роті уніка?
і де ти бачиш шизофренію? Воно так і є. Під зад церкву не можно а ухилянтів возюкати мордою по асфальту можна. Недавно томосівці з поліцаями захвачували собор в чернівцях і вже одгребли шо почали пищати що надо рішати в суді) і ще одгребуть не сумнівайся. Щодо того що бусифікацію тільки будуть посилювати я писав? Ви тут гунділи що з вами так нізя бо ви будете не ефективні. гребе зараз когось ваша ефективність? Чи мож ти не віриш що як продовжиться війна вас борундуків будуть вже не на вулиці ловити а витягувати з підвалів? шо там іще? скасуєте особливий статус російської? Вступите в нато? Та щас. Щодо того шо я поки не в сзч то звиняйте, я передумав. Вернути вам ваші гроші?
ЛАД написав:Пацифисты и трусы несколько разные понятия.
Если я панически боюсь самого вида оружия, Вы меня куда запишите? Хотя Вы можете не отвечать. Советская система была построена на военщине и роли мужчин как воинов. Ни в одной стране я не встречал такого культа смерти и войны, как в бывшем соцлагере. Объяснить Вам, что не все мужчины, как и женщины, являются одинаковыми, и что все эти выдуманные «роли» - просто бред, у меня не выйдет. Ваше мировоззрение формировалось в абсолютно другой системе.
Я уже писал, мы успешно избавились от навязанных ролей для женщин, и они могут быть кем угодно в жизни, а не только мамами и домохозяйками, но почему-то забыли, что мужчины - тоже люди. И они тоже заслуживают иметь право быть такими, как они есть, а не «воинами», тем более, что абсолютное большинство мужчин этим стереотипам просто не соответствуют. Одной самых частых причин депрессии и суицида у мужчин - несоответствие навязанным образам. Кто эти образы создавал, я понять не могу.
Но мне интересно как бы Вы себя повели, будь Вам сейчас 25 или 46, как мне. Наверное, в 46 Вы бы в армию не побежали уже. Это уже - старик для армии. Но как-то практически проверить это у нас уже возможности нет.